Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
Kérdés, h mikorra jelenik meg.
Kicsit sok pénzzel tértem tegnap haza
DE félre raktam rá.
DE félre raktam rá.
Nekem ott az eladó azt mondta hogy szerdán már kapható lesz.
Na min1, nem tom, remélem!
reméle,m is h kaphato lesz mert tegnap tök ideg voltam h nem kaptam meg...moooooost akaromxD
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
Kérdés, h mikorra jelenik meg.
DE félre raktam rá.
DE félre raktam rá.
Nekem ott az eladó azt mondta hogy szerdán már kapható lesz.
Na min1, nem tom, remélem!
én is ma kaptam pénzt kereszt anyumtol és így ma megrendelam a death note box-ot ,bleach box-ot, fma 2 dvd meg még valami
Gazdag legény...
Szerk: baniaa3 2008-12-14 12:55:28
beküldve: 2008-12-14 12:38:11
(#110) én is ma kaptam pénzt kereszt anyumtol és így ma megrendelam a death note box-ot ,bleach box-ot, fma 2 dvd meg még valami
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-14 12:28:20
(#109) Kérdés, h mikorra jelenik meg.
DE félre raktam rá.
DE félre raktam rá.
MIANEVED?!
Áááááááh, nem igaz! Nem volt díszdobozos változat az AK-n
De legalább volt Bleach
De legalább volt Bleach
Nem volt?
Nem is gond, így együtt rendelve bleach-el tuti jó kis ajándék lesz számomra (igaz rokoni pénzből szóval mondjuk úgy tőlük kapom ezt)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-12-14 10:00:49
(#107) Áááááááh, nem igaz! Nem volt díszdobozos változat az AK-n
De legalább volt Bleach
De legalább volt Bleach
beküldve: 2008-12-13 15:43:04
(#106) de jóó !!köszi szépen ha meglátom 2 óráig száz hogy nyáladzva fogom nézni csak a borítót
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2008-12-13 15:46:41
én már kosárba raktam de sehogy sem fér a fejembe hogy mikor fog ez valaha nálam lennI? mert sárgával van írva és hogy eltart egy ideig.... ezt is éppen hogy ki tudtam magamnak könyörögni
karácsony előtt még megfogod kapni
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-13 15:36:21
(#104) én már kosárba raktam de sehogy sem fér a fejembe hogy mikor fog ez valaha nálam lennI? mert sárgával van írva és hogy eltart egy ideig.... ezt is éppen hogy ki tudtam magamnak könyörögni
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2008-12-13 15:28:25
(#103) Egy díszdoboz berendelve!
Thx mangafan hogy ilyen kiadványt is árultok majd a továbbiakban is!
Thx mangafan hogy ilyen kiadványt is árultok majd a továbbiakban is!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Sziaztok
Most néztem a díszdobozos változatot és elég jó többek között még a bleach-ét is meg még pár dolgot. Azt megtudnátok mondani hogyha mondjuk ez a karácsonyi akció keretén megveszek 6 dolgot akkor 2 ingyen kapok? Gondolom a két legolcsóbbat nem? (azok közül amit megprendeltem)
Most néztem a díszdobozos változatot és elég jó többek között még a bleach-ét is meg még pár dolgot. Azt megtudnátok mondani hogyha mondjuk ez a karácsonyi akció keretén megveszek 6 dolgot akkor 2 ingyen kapok? Gondolom a két legolcsóbbat nem? (azok közül amit megprendeltem)
Nem kapsz.
De ha kétszerre veszel 8-at, akkor tényleg kapsz (abból a 8-ból) 2-t ingyen.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-13 06:36:06
(#101) Sziaztok
Szerk: Arcor 2008-12-13 07:03:19
zárjon be minden ablakot, majd ezek közül az egyiken keresztül dobja ki ezt az egész vackot."
Jajj LOL
no pussy, just the dicks
de a bleach díszdoboznál se tudom megnézni a többit
Akkor a hiba az Ön készülékében van.
"Amennyiben az Ön országának működő jogrendszere ezt engedélyezi, húzza ki a kábelt a gépből, monitorból, modemből, ezután zárjon be minden ablakot, majd ezek közül az egyiken keresztül dobja ki ezt az egész vackot."