Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
kawaii bishounen fiúkat tetek bele
XD ez tetszik.
szvsz sokkal jobb bishounen alakok vannak más animékben. bár mondjuk én eleve L-t v Kira-t nem nevezném bishounen-nek...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-12-19 19:04:05
(#156) szerintem ez az anime egyáltalán nem 16+os... nem tudom, ki mit gondol, de ez inkább... érdekes mint véres... bár... nem tudom, lehet azért látom így, mert én furább vagyok mint a korombeliek :P
Azért az anime témája miatt is és pár jelenet erősen 16+ követel meg.
Oké nincs benne olyan nagy erőszak, de kérem mégis a halálról és egy megalomán világ megváltásáról szól a mű, emellet koponyák ,halálistenek és főleg a "vajon elehet-e venni egy ember életét?" kérdéskörel foglalkozik, amit én 12 évesnek nem nagyon engednék hogy nézze. Nem az hogy eltanulná az egészet, csak maga a mondanivaló nem értené meg teljesen.
És ehez még a cuki muki fengirlök kedvence L sem tud mit osztani szorozni. Az más kérdés hogyha egy fangirl csak amiatt nézte a sorozatot mert milyen kawaii bishounen fiúkat tetek bele és milyen lehet egy yaoi fanfic-ben (PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK! Mellesleg igen ez kritika volt több millió kis fangirl-ök számára)
Más:
Maga a kiadvány (díszdoboz 1.évad) meg nagyon jól sikerült!
Nagyon köszönöm mangafan hogy kitudtátok adni ezt a művet! (bleach díszdobozal együtt)
Csak így tovább
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-12-19 17:56:30
(#154) Kiegészítés: most próbálgattam még, és úgy vettem észre, hogy azoknál az epizódoknál ismeri fel a készülék a képarányt, amelyik openingjén/endingjén japánul vannak a stáb-feliratok. Amelyiken angolul vannak, azokat 4:3-asnak észleli.
A tévedés elkerülése végett megpróbáltam egy másik lejátszóval is. Az eredmény ugyanaz: az első lemezen az epizódok kockatévésre vannak torzítva (4:3), a többi lemezen már az eredeti szélesvásznú a képarány (16:9). Valaki másnál esetleg jelentkezett ez a probléma?
Nálam egy TV-n az összes epizód 4:3-asra "nyúlt ki", aztán átvittem egy olyan TV-hez, amelyiken állítható a képarány, és 16:9-re állítva így jó az összes. Gépen is megpróbáltam, ott se ismerte fel alapból, hogy 16:9-es, kézzel kellett átállítani 4:3-ról a lejátszót.
beküldve: 2008-12-19 17:38:58
(#151) A tévedés elkerülése végett megpróbáltam egy másik lejátszóval is. Az eredmény ugyanaz: az első lemezen az epizódok kockatévésre vannak torzítva (4:3), a többi lemezen már az eredeti szélesvásznú a képarány (16:9). Valaki másnál esetleg jelentkezett ez a probléma?
szerintem ez az anime egyáltalán nem 16+os... nem tudom, ki mit gondol, de ez inkább... érdekes mint véres... bár... nem tudom, lehet azért látom így, mert én furább vagyok mint a korombeliek :P
én csak azt mondom h ha már tettek rá korhatárjelzést (ami 16+) akkor látható helyre tegyék szvsz. nem én mondom h az anime 16 éven felülieknek szól, hanem ez rajta van, csak éppen a doboz alján.
szép lett a díszdoboz, élőben talán jobban néz ki mint képekről. amit viszont sajnálok (bár eladhatóság szempontjából megértem) h az a 16+os jelzés alig észrevehető, hiszen a díszdoboz alján található. természetesen így a szülők nagy része észre sem fogja ezt venni, úgyhogy szabadon vásárolják majd a fiatalabb csemetéiknek. de hát ez a marketing... mindenesetre nagyon szép kiadvány, nekem jobban bejön mint a bleach. (maga az anime és a dizájn is)
szerintem ez az anime egyáltalán nem 16+os... nem tudom, ki mit gondol, de ez inkább... érdekes mint véres... bár... nem tudom, lehet azért látom így, mert én furább vagyok mint a korombeliek :P
°Oo. Aimi-chan ^^ .oO°
beküldve: 2008-12-19 16:49:38
(#148) Nagyon szép az egész, de az első lemezen 4:3-ban van a képarány, így torz az egész. A második lemeztől már rendesen 16:9-ben mennek az epizódok. SZÍVÁS! Gonolom a nagy sietség az oka.
Bár korrigáltam a tv képarány állításával (4:3 => 16:9), de akkor sem az igazi :(
Bár korrigáltam a tv képarány állításával (4:3 => 16:9), de akkor sem az igazi :(
Szerk: Ashihei 2008-12-19 16:56:31
beküldve: 2008-12-19 16:25:30
(#147) szép lett a díszdoboz, élőben talán jobban néz ki mint képekről. amit viszont sajnálok (bár eladhatóság szempontjából megértem) h az a 16+os jelzés alig észrevehető, hiszen a díszdoboz alján található. természetesen így a szülők nagy része észre sem fogja ezt venni, úgyhogy szabadon vásárolják majd a fiatalabb csemetéiknek. de hát ez a marketing... mindenesetre nagyon szép kiadvány, nekem jobban bejön mint a bleach. (maga az anime és a dizájn is)
beküldve: 2008-12-19 16:11:21
(#146) Nagyon igényes lett ez a dvd is, grat. hozzá. Ugyan még csak bele-bele néztem, de minden nagyon jó, szóval nem lehet rá panasz. :) A doboz szerintem az itthon megjelent dvd között az egyik legjobb. :)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-12-19 15:27:16
(#145) beküldve: 2008-12-19 15:03:10
(#144) én már rég nézem egyszerüen mesés
de az ám
jól teszed, hogy nézed... én is azt teszem, csak közbe ide- ide nézek :)
Amúgy a díszdoboz, meg a design.... csodálatos, nagyszerű, gyönyörű==> NAGYON BEJÖN
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!