Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
beküldve: 2008-12-23 13:25:16
(#202) beküldve: 2008-12-22 16:05:49
(#201) Most mi van?! Min problémáznak egyesek...???
A lemezeknek az égvilágon semmi bajuk...
A lemezeknek az égvilágon semmi bajuk...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Japánban az összes rész 16:9 arányú volt, szóval érdekes. Mindenesetre akkor várok egy picit a dévédé megvásárlásával.
én dvd ripen néztem meg ;és ott is még mielőt leadta volna az animax felíratosan 1-4részig ilyen volt csak aztán szélesvásznú
beküldve: 2008-12-22 13:57:04
(#199) Japánban az összes rész 16:9 arányú volt, szóval érdekes. Mindenesetre akkor várok egy picit a dévédé megvásárlásával.
beküldve: 2008-12-22 13:05:50
(#198) am nem az első négy rész után volt az átállás japánban szélesvásznúra? és akkor az meg rendben van
Na, itt a válasz
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-22 11:45:22
(#196) am nem az első négy rész után volt az átállás japánban szélesvásznúra? és akkor az meg rendben van
nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
Ebben igazad lehet, de remélem abban azért egyet értesz velem, hogy azért elég nagy baki, hogy hol japán hol angol az epizód eleje.
ÓÓÓ annyi baj legyen -.-"
Most tényleg ezen megy a vita egész nap?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-21 21:04:26
(#194) nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
Ebben igazad lehet, de remélem abban azért egyet értesz velem, hogy azért elég nagy baki, hogy hol japán hol angol az epizód eleje.
beküldve: 2008-12-21 20:49:09
(#192) nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Az első négy epizódot biztosan (első lemez). A második, harmadik lemezt csak szúrópróbaszerűen teszteltem, ott nem találtam rontott epizódot.
Köszönöm szépen a választ.
Kíváncsi lennék, hogy a külön kiadott 1. lemez is hibás-e ilyen szempontból.
Az első négy epizódot biztosan (első lemez). A második, harmadik lemezt csak szúrópróbaszerűen teszteltem, ott nem találtam rontott epizódot.
Szerk: Ashihei 2008-12-21 20:34:54
beküldve: 2008-12-21 20:18:56
(#189) Én se a cenzúráról beszéltem.
Amúgy aki végig nézte már megmondanná, hogy tulajdonképpen hány résznél is rontották el a képarányt az amcsi op-pal?
Amúgy aki végig nézte már megmondanná, hogy tulajdonképpen hány résznél is rontották el a képarányt az amcsi op-pal?
beküldve: 2008-12-21 17:50:42
(#188) Közben nálam sikerült megoldani a problémát, a 2-5. DVD-knél átállítottam a DVD-lejátszót "4:3 Pan&Scan" üzemmódra, és így beáll normális képarányra. Viszont az 1. lemez továbbra is 4:3-as.