Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
beküldve: 2008-12-22 13:57:04
(#199) Japánban az összes rész 16:9 arányú volt, szóval érdekes. Mindenesetre akkor várok egy picit a dévédé megvásárlásával.
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
beküldve: 2008-12-22 13:05:50
(#198) am nem az első négy rész után volt az átállás japánban szélesvásznúra? és akkor az meg rendben van
Na, itt a válasz
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-22 11:45:22
(#196) am nem az első négy rész után volt az átállás japánban szélesvásznúra? és akkor az meg rendben van
nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
Ebben igazad lehet, de remélem abban azért egyet értesz velem, hogy azért elég nagy baki, hogy hol japán hol angol az epizód eleje.
ÓÓÓ annyi baj legyen -.-"
Most tényleg ezen megy a vita egész nap?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-21 21:04:26
(#194) nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
Ebben igazad lehet, de remélem abban azért egyet értesz velem, hogy azért elég nagy baki, hogy hol japán hol angol az epizód eleje.
beküldve: 2008-12-21 20:49:09
(#192) nekem tökéletes mind az 5 dvd szerintem nagyban függ a dolog atól is hogy ki min nézi
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Az első négy epizódot biztosan (első lemez). A második, harmadik lemezt csak szúrópróbaszerűen teszteltem, ott nem találtam rontott epizódot.
Köszönöm szépen a választ.
Kíváncsi lennék, hogy a külön kiadott 1. lemez is hibás-e ilyen szempontból.
Az első négy epizódot biztosan (első lemez). A második, harmadik lemezt csak szúrópróbaszerűen teszteltem, ott nem találtam rontott epizódot.
Szerk: Ashihei 2008-12-21 20:34:54
beküldve: 2008-12-21 20:18:56
(#189) Én se a cenzúráról beszéltem.
Amúgy aki végig nézte már megmondanná, hogy tulajdonképpen hány résznél is rontották el a képarányt az amcsi op-pal?
Amúgy aki végig nézte már megmondanná, hogy tulajdonképpen hány résznél is rontották el a képarányt az amcsi op-pal?
beküldve: 2008-12-21 17:50:42
(#188) Közben nálam sikerült megoldani a problémát, a 2-5. DVD-knél átállítottam a DVD-lejátszót "4:3 Pan&Scan" üzemmódra, és így beáll normális képarányra.
Viszont az 1. lemez továbbra is 4:3-as.
Viszont az 1. lemez továbbra is 4:3-as.
http://miyazakihu.wordpress.com
Én még nem vettem meg, de elmondásotok alapján nem az van egy az egyben a DVD-ken amit a TV-ben adnak.
Bár érdekes, hogy az egyik résznél az op., end. ilyen a másiknál meg olyan.
Bár érdekes, hogy az egyik résznél az op., end. ilyen a másiknál meg olyan.
Cenzúráról szó sem volt, csak a képarányt cseszték el az amcsi stáblistás epizódoknál. Bár érdekelne, hogy ilyen hibát hogy hozott össze a kiadó?
beküldve: 2008-12-21 16:51:10
(#186) Én annyi hibát vettem észre hogy ha már az extra hogy az opening külön van meg az ending akk legalább az 5.dik dvdnél ott lehetne az uj opening és ending az extra menübe
[/QUOTE]Mivan?
Az elmondások szerint csak annyi érdekeség van hogy pár résznél az amcsi feliratos OP és Ed van. DE ETTŐL FÜGGETLENÜL MINDEGYIK RÉSZ 100%-AN CSAK A JAPÁN VERZIÓ VAN RAJTA, ÉS NINCS SEMMIFÉLE CENZÚRA!(angol szinkronos és a magyar szinkronos verzióban sem cenzúráztak LOL)
Aki atól fél hogy azok a részek amik angol szövegel kezdődik az Openingje (director's , original creator stb. szöveget látt) és szerinte cenzúrázták, hadd világosítsam fel hgoy a VIZ media már évek óta a japán kiadó amerikai disztibútora és SEMMIT ISMÉTLEM SEMMIT SEM CENZÚRÁZ!
[/QUOTE]
Így van!