Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
H264 kódolásnak hála[...]
(de szerencsére a minőség maradt H264-es).
Ahogy elnézem itt valaki súlyos fogalomzavarban szenved. Kérlek nézz utána a témának, mielőtt ilyeneket írsz!
beküldve: 2008-12-28 13:22:02
(#246) Konichiwa mindenkinek!
Vérbeli DN rajongó vagyok (talán a sors hozta úgy hogy én 1.28-án születtem csak ép nem 2013-ban hanem 1993-ban, na de hagyuk)
Végig olvastam az elsőtől kezdve minden hozzászólásotokat és tökre örülök, hogy kiadták a DN-t(nekem sajnos még nincs meg ), de egy kérdésemre nem találtam választ.
Tehát:Amikor az Animax adja a DN-t akkor a japán felíratoknál megjeleni a magyar felírat. A DVD-n amikor magyar szinkrónnal nézitek felírat nélkül akkor vannak ilyen magyar felíratok, mert mondjuk a buszos jelenetnél nem árt ha tudjuk mi van a papíron.
A választ előre is arigatolom.
Vérbeli DN rajongó vagyok (talán a sors hozta úgy hogy én 1.28-án születtem csak ép nem 2013-ban hanem 1993-ban, na de hagyuk)
Végig olvastam az elsőtől kezdve minden hozzászólásotokat és tökre örülök, hogy kiadták a DN-t(nekem sajnos még nincs meg ), de egy kérdésemre nem találtam választ.
Tehát:Amikor az Animax adja a DN-t akkor a japán felíratoknál megjeleni a magyar felírat. A DVD-n amikor magyar szinkrónnal nézitek felírat nélkül akkor vannak ilyen magyar felíratok, mert mondjuk a buszos jelenetnél nem árt ha tudjuk mi van a papíron.
A választ előre is arigatolom.
beküldve: 2008-12-26 08:41:15
(#245) sztem is gyönyörű *_* engem azért sem zavart az első DVD, mert laptopon néztem, a többit meg a nagytévén xD a boxart nekem is tetszik, főleg Raito *_*
nagyon várom a 2. díszdobozt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-26 02:48:25
(#244) nekem se widescreenes az első dvd de engem nem zavar, csakkét gombnyomás azt cső, ezlegyen alegkevesebb bajomXD én tökéletesen elégedett avgyok vele, olyan szépen meglett csinálva*.* ésa borító meg a díszdoboz is valami csodaszép*.*(senkinek nem engedem h megfgoja, csak ha látomXD) jajj úg yörülök neki, hogy végre az ágyacskámból láthatom tiszta szép képpel^^ és végre választhatok ahangok közül^^, jajj de imáádóóóm^^,
további jó munkát a 2. díszdobozhoz^^,
további jó munkát a 2. díszdobozhoz^^,
beküldve: 2008-12-25 09:04:29
(#243) Megnéztem karácsony alkalmából az első lemezt (jót is tett a hangulatnak,mikor befejeztem elkezdet szálingózni a hó én meg haj...az a feeling hogy végül kedvenc anime-mal töltötem el a esti időt...felemelő érzés)
És való igaz az első lemezen a Viz media által kiadott Death Note opening és ending köszön vissza (szóval kik készíteték az angolul van odaírva), valamint nem is widescreen-es ahogy mondtátok, de ettől függetlenül maga a képminőség az tűéles! H264 kódolásnak hála a régebben nézet tv-rip adásokhoz képest igazi szem pihentető érzést nyúlt.
Belenéztem a 2-ik lemezbe is és valóban onanntól már nem a Viz mieda által látott opening közötti angol fleiratot látom hanem a japán eredetit (de szerencsére a minőség maradt H264-es) valamint widescreen-be megy az egész.
Én szvsz ez apró bakit mindneki nyugodtan elnézheti a kiadótól. Lehet úgy történt hgoy először a Viz media-tól kértek engedélyt a terjesztéshez, ezért az ő verzióit használták legelőször. De mikor láták a mangafan-osok hgoy hát ez nem éppen widescreen-ben megy, így lemondtak róla és a Viz media-val közös megegyezés után a további lemezen a japán kiadó által kiadott dvd-ek használják fel tovább.
Kérdés az hogy az egy lemezes verziónál aki megvette melyik OP látja és vajon widescreen-es egyben.
Valamint mangafan-tól kérdezem hgoy ha valaki igényt tartana a widescreen cverzióra az első 4.részre, azt idővel valamikor kilehetne cserélni?
Még találtam egy apró bakit.
Az extrák menüpontban a DN film előzetesének a hangja picit siett. Így picit furcsa hogy még mutatják a Warner jelképet de már lehet hallani toll írást, mikor még nem kéne jönnie.
Apró baki ez is, de legyen mondva maga a film előzetese sem használ semmilyen párbeszédet (jó kivéve a végén Ryuk mond egy monológot) így annyira nem is zavaró. Csak a végén furcsa hogy már nem lehet hallani semmit se.(Egyébként gondolom mindkét filmet (netán a 3-ik spin-off os L: Change the WorLd filmet) kiadjátok később dvd-n??)
No további gazdag karácsonyt mindenkinek!
És való igaz az első lemezen a Viz media által kiadott Death Note opening és ending köszön vissza (szóval kik készíteték az angolul van odaírva), valamint nem is widescreen-es ahogy mondtátok, de ettől függetlenül maga a képminőség az tűéles! H264 kódolásnak hála a régebben nézet tv-rip adásokhoz képest igazi szem pihentető érzést nyúlt.
Belenéztem a 2-ik lemezbe is és valóban onanntól már nem a Viz mieda által látott opening közötti angol fleiratot látom hanem a japán eredetit (de szerencsére a minőség maradt H264-es) valamint widescreen-be megy az egész.
Én szvsz ez apró bakit mindneki nyugodtan elnézheti a kiadótól. Lehet úgy történt hgoy először a Viz media-tól kértek engedélyt a terjesztéshez, ezért az ő verzióit használták legelőször. De mikor láták a mangafan-osok hgoy hát ez nem éppen widescreen-ben megy, így lemondtak róla és a Viz media-val közös megegyezés után a további lemezen a japán kiadó által kiadott dvd-ek használják fel tovább.
Kérdés az hogy az egy lemezes verziónál aki megvette melyik OP látja és vajon widescreen-es egyben.
Valamint mangafan-tól kérdezem hgoy ha valaki igényt tartana a widescreen cverzióra az első 4.részre, azt idővel valamikor kilehetne cserélni?
Még találtam egy apró bakit.
Az extrák menüpontban a DN film előzetesének a hangja picit siett. Így picit furcsa hogy még mutatják a Warner jelképet de már lehet hallani toll írást, mikor még nem kéne jönnie.
Apró baki ez is, de legyen mondva maga a film előzetese sem használ semmilyen párbeszédet (jó kivéve a végén Ryuk mond egy monológot) így annyira nem is zavaró. Csak a végén furcsa hogy már nem lehet hallani semmit se.(Egyébként gondolom mindkét filmet (netán a 3-ik spin-off os L: Change the WorLd filmet) kiadjátok később dvd-n??)
No további gazdag karácsonyt mindenkinek!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-12-24 15:06:16
(#242) nekem még mindig nem hozták ki a Death Note DVD-t xD de türelmesen várok
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2008-12-24 14:12:02
(#241) jó lenne...
*Lawliet-tel egyszerre *
és én az FMAból is úgy, de úgy örülnék egy díszdoboznak
*Lawliet-tel egyszerre *
Szerk: Kaminaga 2008-12-24 14:12:29
beküldve: 2008-12-24 14:09:10
(#240)
Szerk: Lawliet 2008-12-24 14:10:36
beküldve: 2008-12-24 14:08:25
(#239) A FMA-kkal azért késtek, mert a sok új boxot üzletelték. Mostmár kicsit be fog pörögni a cucc.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-24 14:07:59
(#238) az úgy...kábé....nagyon hosszú idő
beküldve: 2008-12-24 14:02:04
(#236) Ha ugyanolyan tempóban fognak haladni mint az FMA-val,
akkor sose lesz 2. díszdoboz
akkor sose lesz 2. díszdoboz
beküldve: 2008-12-24 13:59:12
(#235) beküldve: 2008-12-23 20:40:23
(#234) Envy megtetted helyetem én gondoltam már nem szolok mer párszor mondtam már
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-23 20:38:52
(#233) Matyi, miért értetlenkedsz?
Hányszor mondjuk, h nem tudni, mikor fog megjelenni a 2. box?
NYÁRON kb. ennyi! Ennél többet NEM tudunk, akárhányszor kérdezed meg!
Hányszor mondjuk, h nem tudni, mikor fog megjelenni a 2. box?
NYÁRON kb. ennyi! Ennél többet NEM tudunk, akárhányszor kérdezed meg!
MIANEVED?!