Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
beküldve: 2010-01-11 13:06:36
(#312) Hello!
Azt szeretném megkérezni, hogy az 1. díszdobozon ugyanazok az extrák vannak mint az egylemezeseken, illetve milyen extrák vannak rajta? Ja és digipack-os? Meglehet majd venni külön is az 1. díszdobozt(üresen)?
Azt szeretném megkérezni, hogy az 1. díszdobozon ugyanazok az extrák vannak mint az egylemezeseken, illetve milyen extrák vannak rajta? Ja és digipack-os? Meglehet majd venni külön is az 1. díszdobozt(üresen)?
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2009-12-26 17:34:56
(#311) hello mindenki!
én eddig az elsőt vettem meg,de tervezem megvenni a másodikat,pláne mert imáááádddoooooooom a death note-ot,most lett meg a 6-os manga is szóval el vagyok
én eddig az elsőt vettem meg,de tervezem megvenni a másodikat,pláne mert imáááádddoooooooom a death note-ot,most lett meg a 6-os manga is szóval el vagyok
beküldve: 2009-12-26 14:29:24
(#310) A II díszdoboz tartalma: 4 lemez (21-37 rész) + 1 lemez extrákkal. Ezzel szemben mit is kaptál? Írd meg a
webbolt@mangafan.hu-ra
webbolt@mangafan.hu-ra
beküldve: 2009-12-26 12:58:23
(#308) Üdv!
Akkor mit tegyek, ha megvettem, de az utolsó 5 rész helyett két egyforma 'Extra DVD'-t kaptam? :'(
Meg lehet oldani ezt valahogy?
Akkor mit tegyek, ha megvettem, de az utolsó 5 rész helyett két egyforma 'Extra DVD'-t kaptam? :'(
Meg lehet oldani ezt valahogy?
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
beküldve: 2009-12-16 17:09:13
(#307) Sziasztok!
Gyönyörű death note díszdobozok boldog tulajdonosa lettem VÉGRE! Csak erre vártam hogy kihozzák az egészet dvd-n így már volt értelme megvennem.
Ezúton is gratulálni szeretnék a mangafanak és egyéb kiadóknak hogy kihozták
Gyönyörűek lettek a díszdobozok csak így tovább remélem egyéb Animét is kihoztok.
Gyönyörű death note díszdobozok boldog tulajdonosa lettem VÉGRE! Csak erre vártam hogy kihozzák az egészet dvd-n így már volt értelme megvennem.
Ezúton is gratulálni szeretnék a mangafanak és egyéb kiadóknak hogy kihozták
Gyönyörűek lettek a díszdobozok csak így tovább remélem egyéb Animét is kihoztok.
beküldve: 2009-12-12 09:24:24
(#306) Hadd gratuláljak én először hogy ezt a Concept Art-ot választottátok.
Bekattant röhögésű Kira és háta mögöt vészjósló tekintetű Ryuk...jobb nem is lehetne de tényleg!
MUST BUY!
Bekattant röhögésű Kira és háta mögöt vészjósló tekintetű Ryuk...jobb nem is lehetne de tényleg!
MUST BUY!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:26:39
beküldve: 2009-12-09 19:36:01
(#304) beküldve: 2009-11-22 13:55:41
(#303) Szerintem Ebből a kiadásból kihagyhatták azt az összefoglaló rész féleséget ami
L halála
után van.*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:09:01
beküldve: 2009-11-22 12:37:28
(#301) Mondjuk én, ez alapján állítottam, hogy 36 rész van :[Link]
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-11-22 12:01:32
(#299) 37 részes
Ami elvileg 9 DVD-t jelent, legalábbis a külföldi oldalakon ennyit lehetne megvenni, de a 9 lemez csak 1-36 részt tartalmazza!
Ami elvileg 9 DVD-t jelent, legalábbis a külföldi oldalakon ennyit lehetne megvenni, de a 9 lemez csak 1-36 részt tartalmazza!
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-11-22 11:35:09
(#298)