Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
'Az első 20 rész 5 DVD-n'
szóval nem az egész, de több, mint a fele. nagyon hamar, kb 2 nap múlva kihozzák, legalábbis én eddig 2* rendeltem és 2 nappal később megjött. Budapesti vagyok, nem tudom, h máshol is ilyen gyors-e
szóval nem az egész, de több, mint a fele. nagyon hamar, kb 2 nap múlva kihozzák, legalábbis én eddig 2* rendeltem és 2 nappal később megjött. Budapesti vagyok, nem tudom, h máshol is ilyen gyors-e
Elvileg 3 napon belül ki kell jönie, ugyhogy máshol is így van!
Lesz majd Death Note 2. DVD?
*Előző hozzászólással összevonva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:16:21
beküldve: 2009-02-16 14:42:47
(#276) 'Az első 20 rész 5 DVD-n'
-
beküldve: 2009-02-16 14:33:21
(#274) Ebben az 5 lemezes díszdobozos változatban végigmegy az anime vagy csak kb.az első 10 rész van benne vagy mi????
És még megköszönném ha azt is meg tudná nekem vki mondani h kb mennyi időbe tellik h az ember megkapjon vmit a Webboltból miután megrendelte???????????
És még megköszönném ha azt is meg tudná nekem vki mondani h kb mennyi időbe tellik h az ember megkapjon vmit a Webboltból miután megrendelte???????????
Tamtam10**<*3**
Kawai. Nekem a manga az anime és a film is nagyon tetszik.:) L change the world rem ezt is le adják:)
jaja, szerintem is jöhetne
hali tud valaki nekem pár képet kuldeni?
Ha a díszdobozról keresel képet, akkor csak menj a webboltba, és a dvd-k között keresd meg, aztán klikkelj a "belenézek" gombra és ott van egy pár kép.
beküldve: 2009-01-26 15:19:24
(#271) Kawai. Nekem a manga az anime és a film is nagyon tetszik.:) L change the world rem ezt is le adják:)
beküldve: 2009-01-26 15:01:12
(#270) jajj az nagyon jó lenne ha a filmet is kiadnák! nekem nagyon tetszik, tuti megrendelném
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-26 12:54:30
(#269) beküldve: 2009-01-25 20:47:40
(#268) beküldve: 2009-01-24 20:42:20
(#267) ma jött meg a díszdoboz
ezúton is szeretném kifejezni hálámat a MAngafanhoz: egyszerűen lenyűgöző! igényes, csodálatos kivitel! az egyik legszebb dízsdoboz hazai DVD-k között! a kép tűéles, a menük is jól kidolgozottak
ezen kis kritika ellenére éppen ugyanúgy lenyűgöz a kiadvány csak így tovább!
ezúton is szeretném kifejezni hálámat a MAngafanhoz: egyszerűen lenyűgöző! igényes, csodálatos kivitel! az egyik legszebb dízsdoboz hazai DVD-k között! a kép tűéles, a menük is jól kidolgozottak
az óramutató módjára körbeforgó epizódválasztás a kedvencem!
az örömbe egy kis üröm is vegyül: bármennyire jó a DVD, az angol hangsávot is rárakhatták volna...nade majd talána második ( és egyben utolsó) digpackra ezen kis kritika ellenére éppen ugyanúgy lenyűgöz a kiadvány csak így tovább!
TÓNY
beküldve: 2009-01-12 00:16:17
(#266) Sziasztok
Én is megvettem a kiadványt (dístzdobozt), ez egy remek kiadás minden tekintettben, mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is kitűnő. Remélem mihamarabb jön a folytatás természetessen díszdobozban , jó lenne tudni egy körülbeli időpontot. Gratulálok mindenkinek akinek egy kicsit is köze volt ehhez a díszdobozhoz, csak így tovább.
Én is megvettem a kiadványt (dístzdobozt), ez egy remek kiadás minden tekintettben, mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is kitűnő. Remélem mihamarabb jön a folytatás természetessen díszdobozban , jó lenne tudni egy körülbeli időpontot. Gratulálok mindenkinek akinek egy kicsit is köze volt ehhez a díszdobozhoz, csak így tovább.
Hali!
Eltudná nekem mondani valaki,h konkrétan mi is van a DVD-n??? Ez alatt azt értem pl mien nyelven, feliratokkal tudom megnézni.
Eltudná nekem mondani valaki,h konkrétan mi is van a DVD-n??? Ez alatt azt értem pl mien nyelven, feliratokkal tudom megnézni.
A dvd-n magyar, japán nyelv és magyar felirat van.
Plussz az extrák.
Köszi!
Hali!
A dvd-n magyar, japán nyelv és magyar felirat van.
Plussz az extrák.
beküldve: 2009-01-07 20:40:30
(#263) Hali!