Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
sziasztok
a death note filmről nem tudtok valamit?
ki lesz adva itthon dvd-n?
Igen a death note move ki lesz adva, valószínűleg feliratosan
abba is jó lenne ha a díszdobozos jönne ki
sziasztok
Igen a death note move ki lesz adva, valószínűleg feliratosan
beküldve: 2009-01-02 13:42:44
(#260) beküldve: 2008-12-30 14:57:04
(#259) Az előbb kaptam meg, hozta a futár ^.^
Az igazat megvallva ilyen szépen kidolgozott,és elkészített, igényes dvd kiadást mint ez, még nem láttam Magyarországon. Egyszerűen gyönyörű és csak 5.000Ft.- Kihagyhatatlan , must have cucc!!!! Köszönöm MANGAFAN
Az igazat megvallva ilyen szépen kidolgozott,és elkészített, igényes dvd kiadást mint ez, még nem láttam Magyarországon. Egyszerűen gyönyörű és csak 5.000Ft.- Kihagyhatatlan , must have cucc!!!! Köszönöm MANGAFAN
-----Watashi wa L desu-----
Esetleg lehet tudni,hogy mikorra várható a 2. box set? a többi részekkel.
Kb. nyár.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-29 20:06:44
(#257) Hali
ui:Én megrendeltem és eszméletlen jó,különösen az extrák :),bár mondjuk Light szobájának rajzát beletehették volna,hogy hogyan is néz ki ugy az egész pl felülrő vagy sarki nézőpontokról.Na de majd legközelebb
Bye
ui:Én megrendeltem és eszméletlen jó,különösen az extrák :),bár mondjuk Light szobájának rajzát beletehették volna,hogy hogyan is néz ki ugy az egész pl felülrő vagy sarki nézőpontokról.Na de majd legközelebb
Bye
Szerintem is minden ami death note az jo. Megrendeltem a díszdobozt,meg is jött és mint ez várható ilyenkor rögtön elromlotta DVD lejátszó...
most ott tartok hogy 1-szer nézhettem bele tesóm x-boxán de már többet nem engedi ott nézni.Ezeken kívül királyos az egész cucc!
most ott tartok hogy 1-szer nézhettem bele tesóm x-boxán de már többet nem engedi ott nézni.Ezeken kívül királyos az egész cucc!
beküldve: 2008-12-29 14:03:16
(#255) én úgy vagyok vele, hogy minden jó ami Death Note és nem érdekel ha vannak benne hibák igazán boldog vagyok hogy a Death Note elért Magyarországra is ^^
Ez így van.;) (Legalábbis bizonyos mértékig, azért nem mindegy, hogy milyen a hiba). Most komolyan, ennyit problémázni azon, hogy az openingen, vagy az endingem angolul vannak-e a készítők...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-12-28 17:17:50
(#253) szerintem nagyon szépen megcsinálták. a diszdoboz külön szép. csodálkoztam, hogyhogy ilyen vékony, de amikor megláttam hogy kihajthatós meglepődtem sztem tök praktikus. az hogy japán vagy angol-e a felirat az nekem mindegy, a lénseg hogy a film jó legyen
beküldve: 2008-12-28 16:12:08
(#252) Az tény, hogy aki a DN BOX-t vette meg (köztük én is), annak csak a 2. lemezen vannak a készítők japánul.
De az még nem derült ki, hogy milyen nyelven van azoknak, akik külön vették meg az első DVD-t.
De az még nem derült ki, hogy milyen nyelven van azoknak, akik külön vették meg az első DVD-t.
beküldve: 2008-12-28 14:49:37
(#251) És való igaz az első lemezen a Viz media által kiadott Death Note opening és ending köszön vissza (szóval kik készíteték az angolul van odaírva) (...)
Belenéztem a 2-ik lemezbe is és valóban onanntól már nem a Viz mieda által látott opening közötti angol fleiratot látom hanem a japán eredetit(...)
Lehet úgy történt hgoy először a Viz media-tól kértek engedélyt a terjesztéshez, ezért az ő verzióit használták legelőször. De mikor láták a mangafan-osok hgoy hát ez nem éppen widescreen-ben megy, így lemondtak róla és a Viz media-val közös megegyezés után a további lemezen a japán kiadó által kiadott dvd-ek használják fel tovább.
Belenéztem a 2-ik lemezbe is és valóban onanntól már nem a Viz mieda által látott opening közötti angol fleiratot látom hanem a japán eredetit(...)
Lehet úgy történt hgoy először a Viz media-tól kértek engedélyt a terjesztéshez, ezért az ő verzióit használták legelőször. De mikor láták a mangafan-osok hgoy hát ez nem éppen widescreen-ben megy, így lemondtak róla és a Viz media-val közös megegyezés után a további lemezen a japán kiadó által kiadott dvd-ek használják fel tovább.
Nézz bele a harmadik-negyedik-ötödik DVD-kbe is, ott ismét a VIZ Mediás angol feliratok vannak az openingen/endingen!
beküldve: 2008-12-28 14:35:46
(#249) én úgy vagyok vele, hogy minden jó ami Death Note és nem érdekel ha vannak benne hibák igazán boldog vagyok hogy a Death Note elért Magyarországra is ^^
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
A DVD-n amikor magyar szinkrónnal nézitek felírat nélkül akkor vannak ilyen magyar felíratok, mert mondjuk a buszos jelenetnél nem árt ha tudjuk mi van a papíron.
Nincs semmilyen felirat ha úgy van beállítva hogy felirat nélkül.