Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
ide már csak évente egyet lehet kommentelni? mert akkor elrontottam:( namindegy, inkább kérek egy korsó sört
Forraltbor lett, maradhat?
meh....
Szerk: Maryke 2018-12-09 08:42:09
beküldve: 2014-08-08 00:20:39
(#3692) ide már csak évente egyet lehet kommentelni? mert akkor elrontottam:( namindegy, inkább kérek egy korsó sört
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2013-03-05 14:58:32
(#3689) beküldve: 2012-01-29 01:25:13
(#3688) Pedig... Azok a régi szép napok, mikor egész este itt vedelt mindenki...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-01-27 14:21:39
(#3687) úgy tünik hiába próbálkozik ezzel bárki is ide nem lehet már visszahozni a régi életet...
-
beküldve: 2012-01-22 23:23:35
(#3686) *Kezdetnek berúgja az ajtót. Sajna, berozsdálltak a sarokvasak. Aztán 3 óra takarítás után eljut a raktár bejáratáig. Ott már robbantani kell, mert biz' az idő ezt is beragasztotta. ... Belép a szentélybe. Marokra fog egy martinis üveget. Visszatér a vendégek területére, kerít egy hamutálat, és iváshoz, cigizéshez lát.*
- Hahó! Valaki? Ugye nem kell egyedül innom?
Szerk: Ez komolyan mondom szánalmas.
- Hahó! Valaki? Ugye nem kell egyedül innom?
Szerk: Ez komolyan mondom szánalmas.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2012-01-22 23:49:09
*visszaemlékezés hang be* Bezzeg az én időmben még zsongott a hely...Talán egy éve lehetett, hogy itt lógtak a fiatalok...*visszaemlékezés hang ki*
meh....
én igazából még nem tévedtem úgy ide h lett volna itt különösebb élet... Csapos, ismét egy vodkát kérnék.
-
Forró tej? Az nálam az ihatatlan lötty kategória. Ha már tej akkor legyen hideg... Am meg a ha már kocsmában vagyok akkor legyen inkább... *vet egy pillantást az itallapra* Ez jó lesz. Vodkát ide! De télleg elég depresszív érzéseket kelt ide betévedni... az üresség...
gNekem álmatlanság ellen beválik :P Kiskorúakat meg nemszolgálnak ki piával ezért meg se próbálom ;P U(gye? Pedig annó falkapott hely volt!
meh....
Szerk: Maryke 2011-06-27 14:51:04
beküldve: 2011-06-27 13:35:17
(#3682) Látszik.hogy minden jó kocsma csak 9 után nyit
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Forró tej? Az nálam az ihatatlan lötty kategória. Ha már tej akkor legyen hideg... Am meg a ha már kocsmában vagyok akkor legyen inkább... *vet egy pillantást az itallapra* Ez jó lesz. Vodkát ide! De télleg elég depresszív érzéseket kelt ide betévedni... az üresség...
-
Szerk: C-san 2011-06-26 10:04:21
beküldve: 2011-06-25 20:53:30
(#3680) *betántorog és leveti magát az első(üres) székre*Valamit ami egész estére kiüt!Mondjuk...*az itallapot böngészi* Megvaan!!Forró tejet!!! Komolyra fordítva a szót valóban kihaltunk...
meh....
ha elfogy, akkor hozni kell (:
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:17:50