Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*vigyorogva berohan*
Most bebizonyítom, hogy sose tanulok a hibáimból: egy vodka narancsot kérnék! XD
Most bebizonyítom, hogy sose tanulok a hibáimból: egy vodka narancsot kérnék! XD
*nagy vigyorral - olyannal mint, amilyen az avatarja csatlakozik, szabad?*
beküldve: 2009-06-10 20:32:49
(#2128) *vigyorogva berohan*
Már úgyis túl vagyok egy-két pohár boron, még egy-kettő nem árthat.
Egy kettő sosem árt. Még a jóval több sem.
Miho, velem tartasz még egy-két körre?
Khm... Hát hogyne.
Már úgyis túl vagyok egy-két pohár boron, még egy-kettő nem árthat.
A mazsolás a legrosszabb a világon. Ha valaki ki akar velem szúrni, akkor olyat vesz ajándékba névnapomra. Azt tuti, hogy a következő adandó alkalommal vissza is adom neki
Mikor is van a névnapod?
Úgy látszik nincs itt semmiféle felszolgáló személyzet, úgyhogy kénytelen leszek gyorsan beállni. *felvesz egy köténykét és berohan a raktárba borért*
Remélem lesz majd bórravaló is. XD
Ugyan a bort nem szeretem, de akár én is szívesen meginnék veled egy pohár 100%-os szőlőlevet. XD
A mazsolás csoki igenis finom!
A mazsolás a legrosszabb a világon. Ha valaki ki akar velem szúrni, akkor olyat vesz ajándékba névnapomra. Azt tuti, hogy a következő adandó alkalommal vissza is adom neki
Szőlőlé, ok. Akkor én az idősebb cseppeket, te a fiatalabbakat kapod.
Szerk: Ivi 2009-06-08 21:36:34
Nem értem a szőlőt miért rakjuk a csokiba a pohár helyett. Tisztán.
Ugyan a bort nem szeretem, de akár én is szívesen meginnék veled egy pohár 100%-os szőlőlevet. XD
A mazsolás csoki igenis finom!
Itt meg még mindig a mazsola az uccsó témakör? Nem értem a szőlőt miért rakjuk a csokiba a pohár helyett. Tisztán.
én sem szeretem a mazsolát, de a mogyis csokit imádom
Ebben nem egyezik meg az ízlésünk. Pont fordítva vagyok vele. A mogyorós csokival mindig az a bajom, hogy állandóan olyat fogok ki, amiben avas a mogyoró.
Node... visszakanyarodva a topichoz: kérnék egy pohár fehér bort.
szerk.: egy egész üveggel kérnék...
*visszább olvas*
Amúgy az OtaKucsmában is lehet kérdezni arról az embereket, hogy milyen volt a napjuk, mivel az igazi kocsmákban is szoktak ilyesfajta dolgokról beszélgetni... Szóval Ivi, a kérdés helyénvaló és kedves gesztus volt.
Unalmas volt a napom, dehát nem történhet minden nap valami egetrengetően izgalmas dolog.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-08 20:13:19
Végülis ténleg mindegy.. Másrészt azonnal hozzam.. Igen megvan krémet is úgy fincsibb, eperecske és kész... (XD)
Dzurin: Hé tesó én is imádom a csokisat... Erről ezembe jut egy ős régi vicc... Ezt szerintem mindenki ismeri...
Ős régi vicc:
-Megy két csoki a sivatagban...
-Melyik a fiu???
-Hát a mogyorós!
Kac-kac-kukac...
Dzurin: Hé tesó én is imádom a csokisat... Erről ezembe jut egy ős régi vicc... Ezt szerintem mindenki ismeri...
Ős régi vicc:
-Megy két csoki a sivatagban...
-Melyik a fiu???
-Hát a mogyorós!
Kac-kac-kukac...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Már hogyne férne be. Megmutassam? Vegyél mazsolát, csokit és csomagold össze XDDDD
Megnyugtató hogy az otakuk között vannak olyanok akik szerint a mazsola és a csokoládé nem fér be egy csomagolás alá.
Hm...Sztem meg mindegy...na ak kérek egy epres teát, és egy epres sütit
Ivi: ne légy már ilyeeeen . Szegény mazsolák....Gonosz....Most nézd meg, kiugrálnak a csokimból XD
ne má, Dzirun, morduk...ne legyetek ilyeneeeek *sirva rohan*-Ti antimazsola, mogyipusztitó csapat...
Dz.: hát te legalább a mogyit szereted...
ha most Shuichi itt lenne, ak kb ezt irná: És még engem nevez eperpusztitónak...-XD
Ivi: ne légy már ilyeeeen . Szegény mazsolák....Gonosz....Most nézd meg, kiugrálnak a csokimból XD
ne má, Dzirun, morduk...ne legyetek ilyeneeeek *sirva rohan*-Ti antimazsola, mogyipusztitó csapat...
Dz.: hát te legalább a mogyit szereted...
Szerk: Zoé 2009-06-08 18:57:51