Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Igen túl vagyunk rajta...
Viszont én lassan megyek is... Már tényleg nagyon álmos vagyok. Szóval további jó iszogatást, későbbre pedig jó éjszakát!
Viszont én lassan megyek is... Már tényleg nagyon álmos vagyok. Szóval további jó iszogatást, későbbre pedig jó éjszakát!
Áh... Nekem esélytelen lenne a szüleimmel külföldre utazni, leginkább azért, mert mindhárman máshova szeretnénk menni... Ráadásul Anyám nem hajlandó repülőre szállni...
No de mindegy.*felhörpinti az utolsó korty bort is*
Már a boron is túl vagyunk? Mondjuk igaz, kezdem magam "jól érezni". Hát ez nálunk is így van, hogy mindenki másfele szeretne a leginkább menni. Angliát pl én szoktam "erőltetni".
Áh... Nekem esélytelen lenne a szüleimmel külföldre utazni, leginkább azért, mert mindhárman máshova szeretnénk menni... Ráadásul Anyám nem hajlandó repülőre szállni...
Okés, akkor egészségedre!
Juj! Az jó lehetett! Először jártál ott?
Juj! Az jó lehetett! Először jártál ott?
Ez a negyedik alkalom volt. Bár, a legtöbb helyen, ahol most voltam, azokat elöször láttam.
Esetleg a kettőt ebben a sorrendben? Bár nem tudom hogy néznél ki utánuk, de próba szerencse...
Amúgy hol jártál, báránykám?
Dél-Angliában. Főleg Londonban.
Jöhet ebben a sorrendben. Tömény, aztán gyorsítónak egy gyengébb.
Esetleg a kettőt ebben a sorrendben? Bár nem tudom hogy néznél ki utánuk, de próba szerencse...
Én épp borozgatok, Dz meg ivott egy pohár whiskeyt, csatlakozol valamelyikünkhöz, vagy új üveghez nyúlsz?
Ünneplés hmmm köszönöm!
Whiskey mellett vagyok inkább! Bár a jó bort se vetem meg
Szerk: Ivi 2009-06-07 23:42:44
Úgy terveztem elmegyek aludni, de még egy kis ideig maradok, megünnepelni, hogy visszatértél.
Úgyhogy gyorsan kérnék is valami welcome drinket!
Én épp borozgatok, Dz meg ivott egy pohár whiskeyt, csatlakozol valamelyikünkhöz, vagy új üveghez nyúlsz?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 23:40:57
beküldve: 2009-06-07 23:36:21
(#2059) Hello mindenki! Visszatértem közétek! Úgyhogy gyorsan kérnék is valami welcome drinket!
*buksisimi* Meg lesz az!*kacsint*
szerk.: Anyám, milyen szép OFF halmaz gyűlt ösze a Chrno Crusade topicban... Már lusta vagyok szólni Nekik, nah sebaj...
szerk.: Anyám, milyen szép OFF halmaz gyűlt ösze a Chrno Crusade topicban... Már lusta vagyok szólni Nekik, nah sebaj...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 23:39:21
Istennőm, de még milyen izgi! Erre muszáj innom. Mikor lesz a vizsga, csak hogy tudjam mikor kell ezerrel szorítanom érted.