Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-06-07 21:33:33
(#2010) Yaven: meddig maradtatok még ott?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-06-07 21:30:14
(#2009) Sziasztok!
El sem merem képzelni, hogy milyen állapotban lehet a ti nyakatok kb. 4 szám után... Én csak egyre álltam be headbangelni, de már ígyis alig bírom mozgatni a fejem az egyik irányba.
Amúgy megint nagyon jó volt a tali Nálatok Miho!
El sem merem képzelni, hogy milyen állapotban lehet a ti nyakatok kb. 4 szám után... Én csak egyre álltam be headbangelni, de már ígyis alig bírom mozgatni a fejem az egyik irányba.
Amúgy megint nagyon jó volt a tali Nálatok Miho!
Igaz, kicsit gázos volt, hogy olyan későn jöttünk el...már megint.
Szerk: Yaven 2009-06-07 21:31:01
hmm mondjuk egy kis Jägermeister?
hát igen egy jó kis masszázs nekem is jólesne? kár hogy senki nem tud segíteni
küldök át egy kis pozitív energiát hátha attól jobb lesz
hát igen egy jó kis masszázs nekem is jólesne? kár hogy senki nem tud segíteni
küldök át egy kis pozitív energiát hátha attól jobb lesz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Valami fincsiiit. Van ötleted?
Baszki pont akartam kérdezni a nyakad állapotáról, de megelőztél. XD Az enyém is nagyon gáz, szükségem lenne egy masszőrre.
Baszki pont akartam kérdezni a nyakad állapotáról, de megelőztél. XD Az enyém is nagyon gáz, szükségem lenne egy masszőrre.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 21:25:32
*integet ezerrel*
hali mindenki
én iszok veled szívesen, mit iszunk?
am. hogy van a nyakad? az enyém nagyon sz@rul XD
hali mindenki
én iszok veled szívesen, mit iszunk?
am. hogy van a nyakad? az enyém nagyon sz@rul XD
Szerk: mad_chan 2009-06-07 21:23:15
beküldve: 2009-06-07 21:20:35
(#2005) Ja hopsz egy kicsit eltűntem Floridaba de vissza jöttem New Yorkba
De nem köszi mad_chan
De most futok ...valahová őő azt még én sem tudom.Na csövi
De nem köszi mad_chan
De most futok ...valahová őő azt még én sem tudom.Na csövi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-05 22:35:47
(#2003) Váltok forralt borra, mert megveszek ettől a hűs nyiroktól...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát te tudod
hát szerintem az elfogyott közben borozgat csak irígy és nem akarja velem megosztani
Miho: neked lehet igazad
hát szerintem az elfogyott közben borozgat csak irígy és nem akarja velem megosztani
Miho: neked lehet igazad
Szerk: mad_chan 2009-06-05 22:06:49
már megint Bible Blacket nézel?
vagy épp kiélvezed az Orgazmusod?
És ha azt mondom, hogy a kettőt egyszerre?XP
Mad_chan: És ha épp a fogazást szereti?
Hanon: Ne is mondd, nekem is nagyon hidegek a kezeim... Pedig júniusban már nem igen szoktak azok lenni... Vicces az időjárás.
már megint Bible Blacket nézel?
mad_chan: 70éves néni lehet nem fogaz, de azért kihagynám
2000. hsz. juhúúúúúúúúú
mad_chan: 70éves néni lehet nem fogaz, de azért kihagynám
2000. hsz. juhúúúúúúúúú
-
Szerk: ∂z 2009-06-05 21:58:35
Forrócsoki esetleg lenne? Most az átlagosnál is hidegebbek a kacsóim. :T
már hozom neked is, kérsz még valamit?
beküldve: 2009-06-05 21:49:59
(#1998) Forrócsoki esetleg lenne? Most az átlagosnál is hidegebbek a kacsóim. :T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
az még ok lenne, ha én akarnám nézni, h lányok sexy ruciban takarítanak, de fordítva sztem ez beteg kicsit
Miért lenne beteg, ha lányok így tennének? Nem értem...
(nem menekültem el, csak közben... Nah mit csinálok? )
Jóóó napóóóóóót.KIszomjazva kérem szépen a vödör kakómat
már hozom is kérsz sütit is?
Dz: ja elképzelte ahogy takarítasz, am azt nem mondtam,h nézem is mondjuk rád uszítok közben egy kiéhezett 70 éves nagymamit
legalább ő nem fogaz
Szerk: mad_chan 2009-06-05 21:50:01