Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
de. most mér?
lassan megyek vissza tanulni.
lassan megyek vissza tanulni.
Miért, szerinted jó kisfiúnak lenni jó? Örülj neki, hogy rossznak - vagy legalábbis nem jónak - titulállak. A rossz mindig izgalmasabb.
És helyes! Menj csak okosodj! Ha ügyesen tanulsz, holnap koccintok Vele Live Actionben.
iszik velem vki erre egyet?
*kibont egy üveg vodkát*Nazdarovje!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: ∂z 2009-06-05 20:03:42
Nos bocsánat h közbelépek, de akkor iszunk? Azaz én csak vizet!? Nah? Jelentkezők?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ha nem jössz... én... én...
Soha többet nem fogok nevetni azon, hogy "BHIIIMBHIII!"
úgyis fox.
jó, jó, megyek mingyá vissza tanulni. Dzke jó kisfiú
-
...
Akkor tedd le de azonnal a pohárkádat és süvítsél tanulni! Az meg hogy jössz, legyen biztos, nem baj az, ha csak délután jössz, de gyere!
Akkor tedd le de azonnal a pohárkádat és süvítsél tanulni! Az meg hogy jössz, legyen biztos, nem baj az, ha csak délután jössz, de gyere!
Soha többet nem fogok nevetni azon, hogy "BHIIIMBHIII!"
én azért elvileg még jó néhány órát fogok tanulni, kül nem nagyon tudnék elmenni holnap. ne ölj meg, még így se biztos, vagy majd csak késő du. ne ölj meg
-
látom nem csak én vok ekkora alkesz, h már ilyenkor kezdem. azért ez megnyugtató
-
Én maradok a bornál. Már úgyis sikerült innom egy keveset... Hozok is még egy pohárral, hogy koccinthassunk...
szerk.: khm.. akrom mondani hozok még egy üveggel.XD
szerk.: khm.. akrom mondani hozok még egy üveggel.XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 19:34:12
Hát boccs, de sajnos alister nincs itt! Sajnos most be kell érned velem is! Most nincs itt nálam idősebb! Bannia is asszem 11 mint én!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
velem és amivel jól esik. én épp találtam még egy 0,4es chivast és boldog vagyok
-