Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Á az úgy túl :S inkább felgyujtok valamit és úgy De azért köszi.Ó amúgy most juttt eszembe,hogy a bal szememet elcseréltem egy lófejre
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
néhány lány egymást masszírozza miközben nyögnek, na ez érdekesen hangzik XD
a nyögős nyanyák jó csak nem elég metál
a nyögős nyanyák jó csak nem elég metál
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Jó estét én cask a szokásost(kakaó) hidegen majd a Mangekyou Saringanom segítségével megmelegítem
*kiviszi a hideg kakaót* Ha a Mangekyou Saringanom véletlenül nem jönne be, nyugodtan használd a mikrót.
mad_chan: a nevünk legyen mondjuk
nyögős nyanyák
*kiteszi eléd a Jägermeistert* Masszőrt még keresek, de ne reménykedjetek túlságosan.... Várjunk csak, mi lenne, ha körbe ülnénk és egymás nyakát masszíroznánk?
szerk: Szia Dzirun! *kivisz még egy Jägert*
Azzi: wow, az tök jó! Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-06-07 22:01:58
beküldve: 2009-06-07 21:58:36
(#2022) Én mondtam, hogy jó a nyögés.
Milyen munkakörbe? Egy reklámokat és reklámkampányokat készítő céghez kreatív munkatársnak. Már az első 2 rostán túl vagyok, holnap még kettő, aztán meglátjuk
Megyek is alszani, addig is:
[Link]
[Link]
Két legjobb, egész nap ezeket nyomtam ^O^
Milyen munkakörbe? Egy reklámokat és reklámkampányokat készítő céghez kreatív munkatársnak. Már az első 2 rostán túl vagyok, holnap még kettő, aztán meglátjuk
Megyek is alszani, addig is:
[Link]
[Link]
Két legjobb, egész nap ezeket nyomtam ^O^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-07 21:57:50
(#2021) hát akkor te is beszállhatsz és alapítunk egy együttest,mi legyen a nevünk?
én 1 Jägert szeretnék, egy masszört és ,és és asszem ennyi
Azzi: majd két nyögés közt szurkolok XD
én 1 Jägert szeretnék, egy masszört és ,és és asszem ennyi
Azzi: majd két nyögés közt szurkolok XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-06-07 21:55:42
Én csak egy pohár bort kérek, hogy jobban aludjak, holnap pedig szurkoljatok, mert egésznap állásinterjún leszek
Sok sikert az állásinterjúdhoz! *kiviszi a pohár bort*
Megérdeklődhetem, hogy milyen munkakörbe?
Am. hogy bejött már ez a nyögés.
*gyorsan beelőzi Mihot és egy kellemes fotel felé vezeti* Ti csak élvezzétek a semmittevést, én még képes vagyok pincérkedni. Kinek mit hozhatok?
Jó estét én cask a szokásost(kakaó) hidegen majd a Mangekyou Saringanom segítségével megmelegítem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
hallhat két kis csajt nyögni XD
^______________________^
Én csak egy pohár bort kérek, hogy jobban aludjak, holnap pedig szurkoljatok, mert egésznap állásinterjún leszek
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-07 21:50:15
(#2016) *gyorsan beelőzi Mihot és egy kellemes fotel felé vezeti* Ti csak élvezzétek a semmittevést, én még képes vagyok pincérkedni. Kinek mit hozhatok?
szerk.: a nyögést amúgy nem kell abbahagyni, hátha idecsal néhány férfi vendéget is. XD
szerk.: a nyögést amúgy nem kell abbahagyni, hátha idecsal néhány férfi vendéget is. XD
Szerk: Yaven 2009-06-07 21:52:21
nyökögök veled, ha valaki ezt kívülről hallja nem tom mit gondolhat, de hallhat két kis csajt nyögni XD
Hát nem tudom merre járnak a pincéreink, de azt hiszem magunkra vagyunk utalva... Szóval önkiszolgálás...*feláll, és elindul a raktár felé, közben fel-feljajdul a nyakába nyilaló fájdalomtól*
hát akkor öblögessünk el ne essünk XD
am ki a pincér? én tuti nem leszek fáj a nyakam,engem most kényeztetni kell
am ki a pincér? én tuti nem leszek fáj a nyakam,engem most kényeztetni kell
hmm mondjuk egy kis Jägermeister?
Nyamm, jöhet.
Yaven! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Amúgy minket nem zavartatok, hogy addig voltatok, ameddig, remélem Nektek sem volt miatta gondotok.