Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Nahát, itt megint ilyen sprite, jeges csoki meg kávé a téma? Semmi 18+-os?
Oh Te kis szívem szottyanatja, már úgy vártam, hogy valaki feltegye ezt a kérdést. Ugyan még erősen csak délután van, de üsse kavics, igyunk valami 18+-ost!
beküldve: 2009-06-08 17:24:44
(#2084) Nahát, itt megint ilyen sprite, jeges csoki meg kávé a téma? Semmi 18+-os? Mondjuk én most egy jó Guinnest innék meg
Dzke...!!!*KO* Akárhányszor meglátom majd, mindig szanaszét fogom magam röhögni. Szuper kawaii.
Amúgy nem tudom, hogy nem tűnt föl... Igencsak megkurtítottam...
Kinokane Miho
Miho ...
Nah mindegy.
Amúgy nem tudom, hogy nem tűnt föl... Igencsak megkurtítottam...
Kinokane Miho
Miho ...
Nah mindegy.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-08 17:25:40
Dézire XD (bocsi, a család a hibás az ilyen irásaimért)
Gemini: igen, megtaláltam azt a hsz-ed és tényleg kommenteztem a rajzaid. És most vettem észre h az a gyilkos angyalos rajzom mennyi embernek tetszett...ez rémisztő
Egy jeges csoki rendel. *elrohan, és repül is vissza. Leteszi eléd, majd a kezét súrolja*
Parancsolj. Jegesen jeges.
Gemini: igen, megtaláltam azt a hsz-ed és tényleg kommenteztem a rajzaid. És most vettem észre h az a gyilkos angyalos rajzom mennyi embernek tetszett...ez rémisztő
Egy jeges csoki rendel. *elrohan, és repül is vissza. Leteszi eléd, majd a kezét súrolja*
Parancsolj. Jegesen jeges.
Szerk: Zoé 2009-06-08 17:23:22
jé, nekem eddig fel sem tűnt a névváltozásod. akkor én meg átnevezem magam Dzkére
-
Nah Gemininek betérőül adok egy kis üditőt! Nos sprite?
Jaj,sprite... XD évente egyszer járok McDonalds közelében,most voltak ezek az akciók (legalábbis felénk ilyen kuponokat dobtak be,amikkel elméletileg olcsóbban lehetett venni menüket),gondoltunk egyet barátnőmékkel,elmentünk.Spri te-ot kértem innivaló gyanánt,de az amit kaptam,minden volt,csak sprite nem .Yaay,nem is én lettem volna .
Úgyhogy én inkább jeges csokoládét kérek...
Múltkor ittam egyet egy kávézóban,és naggyon finom volt...
Amúgy is már megint kész szauna a szobám.
Szerk: Gemini 2009-06-08 17:23:59
Aha, értem. Na Morduk lelépett.
*bemegy a pult mögé, és máris hozza a teádat*
Parancsolj.
Gemini: meglehet XD. Én már azt sem nézem lassan kinek irok, csak kommentezem a rajzokat.
*bemegy a pult mögé, és máris hozza a teádat*
Parancsolj.
Gemini: meglehet XD. Én már azt sem nézem lassan kinek irok, csak kommentezem a rajzokat.
Szerk: Zoé 2009-06-08 17:14:19
Nos akkor veszem!
Tehát kávé Zoenak! Ühümm.
Egy pillanat anyám gyorsan idejön írni egy kis izét nem tom..
Addig önkiszolgálás üralkodik! Minnyá jök vissza!
Tehát kávé Zoenak! Ühümm.
Egy pillanat anyám gyorsan idejön írni egy kis izét nem tom..
Addig önkiszolgálás üralkodik! Minnyá jök vissza!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-08 17:06:14
Tényleg nem kezdtem el rögtön hejjdenagyon fórumozni,mert múlt évben én is kicsit idő szűkében voltam...(mostanság viszont akad egy kis szabadidőm )
Amúgy sztem "mi már láttuk egymást itt a fórumon",mert pár hónapja föltöltöttem pár rajzomat a mangarajzolás topicba,és asszem te voltál az egyedüli,aki elemezte őket XD .
Amúgy sztem "mi már láttuk egymást itt a fórumon",mert pár hónapja föltöltöttem pár rajzomat a mangarajzolás topicba,és asszem te voltál az egyedüli,aki elemezte őket XD .
Mihonak meg mióta csak Miho a neve?
Mióta elkönyvelte magában, hogy a Kinokane vezetéknevet semmi értelme viselnie, mivel az a Naruto Fan Fic szereplőjének a családneve, és a valós személyiségéhez nem áll túl közel... Majd talán egyszer választok más vezetéknevet, egyelőre csak Miho desu.^^
Egy zöld teát kérnék.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-08 17:03:49
Aha, ak te nem is vagy új arc, csak nem igazán fórumoztál -v én eddig nem láttalak, ami meglehet, mer egy ideje fölhagytam a hiperaktiv forumozással -
(ne örüljön senki előre, vissza fogok térni azon szokásomhoz h a nyakatokon lógok XD )
Szerk: Zoé 2009-06-08 16:56:37
*KoppKopp*...Be szabad térni?
Gondoltam tartok egy röpke szünetet a nagy tételezés közepette...^^"
Gondoltam tartok egy röpke szünetet a nagy tételezés közepette...^^"
és van pár új arc is...
(mint pl. én ...habár az is igaz,h én már több mint egy éve regiztem,asszem pont akkor,mikor kiírták,hogy kiadják a Hellsinget magyarul..
Én kérek egy kávét v bármit ami képes az agyműködésemet legalább ( ) 10%-ra emelni
Am amig nem voltam itt elég sokan avit váltottak, és van pár új arc is...
Am amig nem voltam itt elég sokan avit váltottak, és van pár új arc is...
beküldve: 2009-06-08 16:37:02
(#2072) *terel, terel*
Nah akkor jöjjetek be! Nos akkor veszem a rendelést! *gyorasn átöltözik* nah akko itt is lennénk!
Nah akkor jöjjetek be! Nos akkor veszem a rendelést! *gyorasn átöltözik* nah akko itt is lennénk!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen túl vagyunk rajta...
Viszont én lassan megyek is... Már tényleg nagyon álmos vagyok. Szóval további jó iszogatást, későbbre pedig jó éjszakát!
Viszont én lassan megyek is... Már tényleg nagyon álmos vagyok. Szóval további jó iszogatást, későbbre pedig jó éjszakát!
Én is meek szerintem. Majd holnap estefelé úgyis benézek. Addig meg átolvasgatom a fórumot, hogy képben legyen teljesen! Jóccakát!
Úgy tűnik akkor be kell zárnom a raktárat!
Dzirun: kulcs nálam van akkor!