Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-06-03 21:45:04
(#1950) hát ahogy végigolvastam az uccsó hsz-eket megvilágosodtam,ha mindenki annyi piát meginna,mint az otakucsmában szokta akkor mindenkinek bérlete lenne a detoxba XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
kapsz egy üveggel, ne aprózzuk el, de ha akarod kitöltök egy üveget feles poharakba.
erről eszembe jut az "egy négyzetméter fröccsöt kérek", pultos leszed a falról egy deszkát, telerakja fröccsel és kiviszi az asztalhoz eset
erről eszembe jut az "egy négyzetméter fröccsöt kérek", pultos leszed a falról egy deszkát, telerakja fröccsel és kiviszi az asztalhoz eset
-
Hagyjuk a bort, hölgyem és urak, inkább egy (kettő, három, tíz, stb.) tequilát kérek!
Ezazzzzz! Csatlakozom!!! Narancs, citrom?
beküldve: 2009-06-03 21:21:28
(#1947) *előkerül a terem nem-eukleidészi szögleteiből*
Hagyjuk a bort, hölgyem és urak, inkább egy (kettő, három, tíz, stb.) tequilát kérek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát ha berúgunk, és egymásra esünk, akkor rendesen összetörhetjük magunkat. - bár inkább Téged féltelek.
No de mindegy. Hol is van az emlegetett jó öreg borocskám?
(Kicsit eltűnök Animaxezni, majd jövök.)
No de mindegy. Hol is van az emlegetett jó öreg borocskám?
(Kicsit eltűnök Animaxezni, majd jövök.)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 21:02:24
nem a sötéttől félek, hanem attól, h leverjük az üvegeket a polcokról, pláne, ha sokat iszunk és dölöngélünk
Pfff... Nem is azért aggódsz, hogy egymást törjük össze, hanem az üvegekért... Jellemző.
Bár a jó öreg borocskákat én is sajnálnám. Meg a páéeszeket... Meg a vodkákat... Hjajj.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 20:58:26
nem a sötéttől félek, hanem attól, h leverjük az üvegeket a polcokról, pláne, ha sokat iszunk és dölöngélünk
-
Nah ez kemény poén volt! Noh egy kemény viccért dobok egy százast! No de csak akkor ha sírok! a röhögéstől!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
mer be voltunk zárva és ugye a raktárakban nem szokott szék lenni, meg sok hely sem, meg túl világos sem.
-
Nah ez most jól jön! Szerintem értitek miért is kérek nyugtatót! Legalább ebből sem kell magyarázkodnom! XD No de lényeg! Valami más tészta itt?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
azt csak óvatosan, mi már 1* bezártuk magunkat és ijesztő volt
Miért is volt ijesztő?*buta arcocska*
Amúgy tetszik a nyugtatóteád... Hatásos.
Node...: piát, MOST!
Ivi: Höhö, az hagyján, hogy ennyi pia és egy nő... De ha az a nő én vagyok, a helyzet hatványozottan rémísztővé válik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 20:40:22
*potty, potty, hallatszik, amint egy levél xanaxot beleejt a teába, rá egy kiló cukor, kész is*
tessék, itt a nyugtató tea
tessék, itt a nyugtató tea
-