Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Kérnék egy üveg vörös bort, Dzke, de passzoljon ám a hajam színéhez!
van jó kis tablettás, hozzáadott vízmennyiséggel tökéletes ki tudom keverni a hajszíned. jó lesz?
-
Szerk: ∂z 2009-06-01 20:29:06
hülyeségeket beszélni: az alapból is megy, nem kell ahhoz pia
Úgyszintén. Erre koccintunk! Kérnék egy üveg vörös bort, Dzke, de passzoljon ám a hajam színéhez!
repül
csak vigyázz vele, mer hülyeségeket fox beszélni. legalábbis rám mindig olyan hatással van
csak vigyázz vele, mer hülyeségeket fox beszélni. legalábbis rám mindig olyan hatással van
hülyeségeket beszélni: az alapból is megy, nem kell ahhoz pia
hmmm, ez finom
repül
-
feles abszint 85
feles portorikói rum 60
feles tekila 40
feles vodka 40
2dl baracklé
feles ananászlé
és még egész finom is
feles portorikói rum 60
feles tekila 40
feles vodka 40
2dl baracklé
feles ananászlé
és még egész finom is
ez legalább olyan jól hangzik mint a zombi, kérek egyet!
feles abszint 85
feles portorikói rum 60
feles tekila 40
feles vodka 40
2dl baracklé
feles ananászlé
és még egész finom is
feles portorikói rum 60
feles tekila 40
feles vodka 40
2dl baracklé
feles ananászlé
és még egész finom is
-
az mindig ott van. hahaha
nyugtató? hmm. ajánlhatom az Apokalipszis Négy Lovasát?
jól hangzik, remélem finom is? egyébként mi is ez pontosan?
az mindig ott van. hahaha
-
* idegesen, fáradtan, agyilag zokni állapotban beesik az ajtón *
Csak idézni tudok:
én is
tanulok, holnap vizsga
és már marhára elegem van belőle, szinkron és aszinkron gépekből, egyenáramú motor és generátorból, érintésvédelemből meg transzformátorból egyaránt
szal valami nyugtató piáért benéztem ide, no meg Yaven is írta, hogy jöjjek ma is, úgyhogy mindenképpen benéztem!
Van itt a kucsmában rajtam kívül valaki? Kulcs még mindig ott van Dzirun csomóján???
Csak idézni tudok:
én is
tanulok, holnap vizsga
és már marhára elegem van belőle, szinkron és aszinkron gépekből, egyenáramú motor és generátorból, érintésvédelemből meg transzformátorból egyaránt
szal valami nyugtató piáért benéztem ide, no meg Yaven is írta, hogy jöjjek ma is, úgyhogy mindenképpen benéztem!
Van itt a kucsmában rajtam kívül valaki? Kulcs még mindig ott van Dzirun csomóján???
Azta... Ezt le kell öblítenem valami erőssel. Hát sok sikert hozzá!
Az meg, hogy a tanár ilyet mondott már nagyon veszélyes... Öregem mik vannak...*sóhajt*
Az meg, hogy a tanár ilyet mondott már nagyon veszélyes... Öregem mik vannak...*sóhajt*
'A számítástudomány alapjai'
gyakorlatilag gráfelmélet, számelmélet és titkosírás kódolás/dekódolás. hihetetlen unalmas. az utolsó előadáson a tanár beközölte, h nem érti miért kell nekünk ezt tanulni.
gyakorlatilag gráfelmélet, számelmélet és titkosírás kódolás/dekódolás. hihetetlen unalmas. az utolsó előadáson a tanár beközölte, h nem érti miért kell nekünk ezt tanulni.
-
Szószerint mindenem. Az izmaim. Valószínűleg attól, hogy olyan jót tornáztam az elmúlt napokban, hogy durva izomlázam lett, és ezt tegnap megfejeltem egy enyhe megfázással. A kettő kombinálása mazóknak maga a Paradicsom. XD
Milyen vizsgád lesz holnap?
Velem ezen kívül nincs semmi, épp istenítem a myspace-t, mert a segítségével japó fiúkák commentjeit élvezhetem - és a commentekhez ooolyan képeket csatolnak a kis piszkok, hogy infarktust kapok. O_x XD
Milyen vizsgád lesz holnap?
Velem ezen kívül nincs semmi, épp istenítem a myspace-t, mert a segítségével japó fiúkák commentjeit élvezhetem - és a commentekhez ooolyan képeket csatolnak a kis piszkok, hogy infarktust kapok. O_x XD
szerk: el is mentél? vagy már belefulladtál a szeszbe azért nem írsz?
Inkább az utóbbi. Juhú! Nem szoktam délelőtt inni, de most fáj mindenem, és próbálok fájdalomcsillapítani.
Amúgy mi újság?*kacsint*
*előbújik az árnyék takarásából*
már dél előtt inni akarsz?
*a raktárajtó csikorogva kinyílik*
felőlem nyugodtan
már dél előtt inni akarsz?
*a raktárajtó csikorogva kinyílik*
felőlem nyugodtan
-
Szerk: ∂z 2009-06-01 11:31:31