Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*előbújik a sarokból*
azt csak óvatosan, mi már 1* bezártuk magunkat és ijesztő volt
hát jah, valsz én is nagyon megrémülnék, ennyi pia és egy nő társaságában
*leül egy asztalra* Pincér valami Goodbye Kitty-t koktélt kérnék! Mennyi lesz? Van nálam 2000 Ft! De ha pont 2000 akkor nem veszek! Ha goodbye nincs akkor teát, ha az sincs akkor vizet. Ha az sincs akkor eszem valamit! Rántott hús krumplival rendel! Ha nincs akkor rízzsel! Ha az sincs akkor csak rántoot hús! Ha pedig az nincs akkor fasirtot. Ha az sincs akkor kérek egy kis levest! Mongyuk húslevest! Ha nincs akkor bableves! Ha az sincs akkor téged eszlek meg! Szal ha kedves az életef lökj ide valami nyuktató teát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
*előbújik a sarokból*
-
Okés, akkor legalább két üveg bort hozok... illetve hoznék, csakhogy hol a kulcs? Tegnap visszaadtad Dznek, vagy Nálad maradt?
Itt a fórumon nem kérte végül vissza. Szal még nálam van. Majd most átruházom. Bekísérjelek a kamrába?
Hát sokmindenre vágyom, de ezt inkább hagyjuk
Gondoltam, hogy zerkesztenem kéne a kérdést, tekintve, hogy fiúval társalgok, de elkéstem.
Okés, akkor legalább két üveg bort hozok... illetve hoznék, csakhogy hol a kulcs? Tegnap visszaadtad Dznek, vagy Nálad maradt?
Yeah! Maradhatunk a bornál, vagy Te másra vágysz?
Hát sokmindenre vágyom, de ezt inkább hagyjuk
Bor lehet, tisztán vagy hogyan igyuk?
Drágám, megjötteeem!*like Fred Flintstone*
Akad társam még néhány pohárra?
Akad társam még néhány pohárra?
subidubidúúúú-de miazhogy akad!
beküldve: 2009-06-03 19:47:04
(#1927) Drágám, megjötteeem!*like Fred Flintstone*
Néhány pohár bor után, jelenleg kicsit mosolygós vagyok, szóval előre is elnézést, ha bármi összefüggéstelen dolog kerül majd ide... Akad társam még néhány pohárra?
Néhány pohár bor után, jelenleg kicsit mosolygós vagyok, szóval előre is elnézést, ha bármi összefüggéstelen dolog kerül majd ide... Akad társam még néhány pohárra?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 19:51:18
beküldve: 2009-06-02 23:29:34
(#1926) Ipari mennyiségű forralt boromat megosztom veletek.
Jó fűszeres és kellemesen melengető...
Na jó, akkor megiszom egyedül XD
Jó fűszeres és kellemesen melengető...
Na jó, akkor megiszom egyedül XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-03 00:38:33
beküldve: 2009-06-02 22:40:26
(#1925) Valami erőset ide. Hátha felégeti homályba burkolt agyan rejtett készleteinek kapuit, és képes leszek a spanyolvizsga szituációs feladatainak és témakifejtésének átvészelésére. Valahogy.
Nah, csak a szokásost, bármiféle scotch whiskey.
Nah, csak a szokásost, bármiféle scotch whiskey.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ivi, gratulálok a sikeres vizsgához!^^ A nehezebbekhez pedig kéz és lábtörést!;)
Viszont ne haragudjatok én is megyek szerintem lassan. Holnap mindenképp tanulni akarok, és időben kelni, nem úgy mint ma. Szóval jó éjt!
Köszönöm. Hát igen a nehezebbek... nem is nagyon akarok gondolni egyelőre rájuk.
Jah, nekem is kéne menni lassan. Az elmúlt éjjel nem sokat aludtam a vizsga miatt.
Jóccak mindenkinek!
Dzurin: a kulcsot asziszem visszaadjuk
húztam. jó8
Jó éjszakát, aludj jól!
Ivi, gratulálok a sikeres vizsgához!^^ A nehezebbekhez pedig kéz és lábtörést!;)
Viszont ne haragudjatok én is megyek szerintem lassan. Holnap mindenképp tanulni akarok, és időben kelni, nem úgy mint ma. Szóval jó éjt!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-02 22:27:22
zsír. grat
húztam. jó8
húztam. jó8
köszi, neked meg jóccakát, ki köll pihenni az ilyen rémes napokat
az a baj hogy nekem is a két legnehezebb tárgy még hátra van, ráadásul az egyikből sajnos kereszteslovag vagyok (ezt remélem érted hogy mit jelent)