Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
elvitte a cica a nyelved vagy inkább valaki /valami más?
Bár úgy lenne...
De mivel nincs így, hagyom, hogy egy üveg bor stoppolja szám... Kérnék valami jó öreg fehér bort.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 22:53:11
hát ja ebben biztos vagyok,de ez van bár igazából nem is vagyok rá kíváncsi,h mit is képzelhetsz el
Miho: nem szólsz valamit elvitte a cica a nyelved vagy inkább valaki /valami más?
vagy csak egy ici-picit vagyok csak kíváncsi
Miho: nem szólsz valamit elvitte a cica a nyelved vagy inkább valaki /valami más?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-31 22:48:34
Höhö, nekem már itt van a szupi kis pokrócom, rajta a fórumtali nyomaival. XD
Ejnyeee... két kis hentai, szégyeljétek magatokat.
Dz:
Valamiért nem sajnálom, hogy az istenek kispórólták belőled a rajztehettséget...
Ejnyeee... két kis hentai, szégyeljétek magatokat.
Dz:
ilyenkor sajnálom igazán, h nem tudok jól rajzolni. pedig a fantáziám megvan hozzá
Valamiért nem sajnálom, hogy az istenek kispórólták belőled a rajztehettséget...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 22:47:34
bár tudom,h szívesen néznéd ahogy egymáshoz simulunk Mihoval
ilyenkor sajnálom igazán, h nem tudok jól rajzolni. pedig a fantáziám megvan hozzá
-
beküldve: 2009-05-31 22:43:41
(#1826) Na én megyek egy kicsit félholt állapotban vagyok meg minden
Na mind1 csövi.
Na mind1 csövi.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
ja az tuti, de ha elehet választani akkor engem inkább egy pasi melegítsen fel vagy egy kis forraltbor és egy jó vastag pokróc
bár tudom,h szívesen néznéd ahogy egymáshoz simulunk Mihoval
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
kicsifiúk/llányok ne olvassátok el
meztelenül jobban melegítitek egymást
-
na akkor igyunk együtt és szerezzünk valahonnan egy pokrócot, na mit szólsz?
Nah vissza is jöttem.^^
Szia Mad_chan! Iszok Veled egy kis forralt bort, mert neke meg szerintem ma sikerült megfáznom.
Szia Mad_chan! Iszok Veled egy kis forralt bort, mert neke meg szerintem ma sikerült megfáznom.
O.o ez gyors volt Miho! Ha én ilyenkor zuhanyzom akkor én fél óráig ott állok/ülök egymagamban az alatt az idő alatt megszáradok és egy kisebb megfázást kapok amit másnap reggelre el is tűnik,pont.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-31 22:31:36
(#1821) Nah vissza is jöttem.^^
köszi a bort (ráveti magát és elkezdi iszogatni)
bocsi nem hurcolom a pulcsid szent kabala ként elvoltunk elsétáltunk hozzájuk aztán likőröztünk meg szellemet idéztünk
bocsi nem hurcolom a pulcsid szent kabala ként elvoltunk elsétáltunk hozzájuk aztán likőröztünk meg szellemet idéztünk
legalább nem otthon döglöttél
mér nem vetted fel a pulcsim, abban nem fáztál volna meg
ilyenkor be kell ruccanni egy nonstop kocsmába és semmi para
forralt bor repül
mér nem vetted fel a pulcsim, abban nem fáztál volna meg
ilyenkor be kell ruccanni egy nonstop kocsmába és semmi para
forralt bor repül
-
üdv mindenki
szerintem tegnap este sikeresen megfáztam mert este elég rendesen eláztunk, a szemetek kihajítottak minket 2-kor a kocsmából kint meg szakadt az eső
szóval most egy kis forralt bort kérnék imádom
szerintem tegnap este sikeresen megfáztam mert este elég rendesen eláztunk, a szemetek kihajítottak minket 2-kor a kocsmából kint meg szakadt az eső
Mi van?Kidobtak?De gonoszok,habár akkor biztos egy jó indokkal de akkor legalább egy esernyőt adhattak volna x'D.
De akkor nem kellet fizetned,gondolom én.
beküldve: 2009-05-31 22:14:48
(#1817) üdv mindenki
beküldve: 2009-05-31 22:14:47
(#1816) Nekem jól esik ez az eső
1.:Mert hangulatos.
2.:Mert szeretem az esőt majdnem minden formában.
3.:Mert iszonyú szárazság volt ebben a 2 hónapban és nálunk csak felhők voltak és csapadék semmi.
1.:Mert hangulatos.
2.:Mert szeretem az esőt majdnem minden formában.
3.:Mert iszonyú szárazság volt ebben a 2 hónapban és nálunk csak felhők voltak és csapadék semmi.