Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Miazhogy! Mindenképpen! 1ébként is, kit érdekelnek az ívhegesztő transzformátorok???
szal viszlát tételsor, majd találkozunk holnap reggel józanodás közben
Reméltem is, hogy a beszélgetést - és a vele járó részegedést - választod.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 00:10:14
beküldve: 2009-05-31 00:06:04
(#1767) Én meg balga módon elhoztam magammal a kucsmába az elektrotechnika vizsga anyagát, hátha... de így végül se a beszélgetésre, se a tanulásra nem tudok eléggé figyelni, szal viszlát tételsor, majd találkozunk holnap reggel józanodás közben
Akkor Miho most letolt két tequilát, amíg nem figyeltem?
Simán. Iszom Veled, nehogy lekörözz.
XI. kerületi szesztilalom
Viccnek gyenge, komolynak meg durva (egy haver mesélte a részleteket pénteken).Akkor Miho most letolt két tequilát, amíg nem figyeltem? Ejnye... tempóban kell maradni... iszom még egyet...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
de a valóságban már annyira nem vicces. pl a bolt ahol én szoktam néha venni szeszt ott ki van írva, h este 10 után nem adnak.
meg ezzel a kari rendezvények is szívnak eléggé
meg ezzel a kari rendezvények is szívnak eléggé
-
5.én
Csak óvatosan tűntessél, nehogy másnapra kiüsd magad - vagy kiüssenek a rendőrök. Tudod, 6-án lesz a második Miho Fórumparty.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 00:01:24
neptunban nem kaptál üzit? a XI. kerületi szesztilalom ellen. 5.én
mingyá csekkolom tengeristent, mintha már hallottam volna erről valamit
szerk: csekkolva, valóban kaptam csak a sok jegy között elbújt ez és nem szoktam ott olvasni az üziket, 5.én nem vok itthon, egyébként meg eléggé viccesen hangzik ez az tilalom
Szerk: Ivi 2009-05-30 23:59:15
Ivi: jut eszembe, tüntetésre jössz?
Dzirun: mit tüntetünk?
Miho: hú, szerencsére ilyen helyen még nem jártam, bár ilyen vödörbe öntök sokmindent és abból iszomos dolgok az egyetemi bulikon szoktak lenni
Szerk: Ivi 2009-05-30 23:54:39
igen, arra, hál Isten, ilyen helyen még nem sok* jártam
erről jut eszembe a Mister kocsma, lehet kapni Mister sört, ami ~10 éves múltra tekint vissza, a falra ki is van rakva: Mister beer since ~1998, de lehet h 15 éves, nem tom. a lényeg h az ottani sör olyan mint az ezer izű cukorka a Harry Potheadben, mindegyik más színű és más ízű
erről jut eszembe a Mister kocsma, lehet kapni Mister sört, ami ~10 éves múltra tekint vissza, a falra ki is van rakva: Mister beer since ~1998, de lehet h 15 éves, nem tom. a lényeg h az ottani sör olyan mint az ezer izű cukorka a Harry Potheadben, mindegyik más színű és más ízű
-
Igazából nem is biztos, hogy ez a hivatalos neve... lehet, hogy kocsmánként másképp nevezik...
Szituáció:
Lerészegedett emberek az asztalokon fetrengnek, mellettük a félig teli, vagy teli poharuk. Önkívületükben nem veszik észre, hogy éjfélkor a kocsmáros minden poharat összeszed, és egy nagy lavórba önti minden pohár tartalmát. Onnantól kezdve, abból a lavórból lehet mérni a piát, 20 forintért...
Gusztusos, mi? Herpesz eztán garantált...
Dz: Ha arra gondolsz, hogy vannak helyek, ahol az asztalok letörlésénél használt rongyot is kicsavarják ennek az ínycsiklandó különlgesség tökéletesítéséhez, akkor: de, pont erre...
Szituáció:
Lerészegedett emberek az asztalokon fetrengnek, mellettük a félig teli, vagy teli poharuk. Önkívületükben nem veszik észre, hogy éjfélkor a kocsmáros minden poharat összeszed, és egy nagy lavórba önti minden pohár tartalmát. Onnantól kezdve, abból a lavórból lehet mérni a piát, 20 forintért...
Gusztusos, mi? Herpesz eztán garantált...
Dz: Ha arra gondolsz, hogy vannak helyek, ahol az asztalok letörlésénél használt rongyot is kicsavarják ennek az ínycsiklandó különlgesség tökéletesítéséhez, akkor: de, pont erre...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-30 23:45:35
beküldve: 2009-05-30 23:40:57
(#1756) És nemsokára éjfél... csinálunk 20 forintos koktélt?
20 forintos koktél? erről még nem hallottam
miből készül?