Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*Kedves Bartha Botond! Igen nagy örömet okoznál, ha a továbbiakban a témához egyáltalán nem kötődő hozzászólásaidat megtartanád magadnak. Ezentúl minden ilyen megnyilvánulásodat automatikusan törölni fogom, és ha nem változtatsz a viselkedéseden, kénytelen leszek megtenni a szükséges lépéseket. A moderátor*
De ez egy ital:a kávét lefőzöd vodkával!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-31 11:38:30
(#1799) *Kedves Bartha Botond! Igen nagy örömet okoznál, ha a továbbiakban a témához egyáltalán nem kötődő hozzászólásaidat megtartanád magadnak. Ezentúl minden ilyen megnyilvánulásodat automatikusan törölni fogom, és ha nem változtatsz a viselkedéseden, kénytelen leszek megtenni a szükséges lépéseket. A moderátor*
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2009-05-31 11:42:57
jó8, lassan én is megyek
bakker, már 5 üres üveg van a szobámban, mit fognak gondolni szüleim, ha kiviszem üket
bakker, már 5 üres üveg van a szobámban, mit fognak gondolni szüleim, ha kiviszem üket
-
csak ha úgy is öltözöl
Miho a "Darkos Maid" ez nagyon tetszik
Miho a "Darkos Maid" ez nagyon tetszik
*fülig pirul* Megkíméllek ettől a látványtól. Amúgy sincs olyan rucim.
szerk.: Node.. most már muszáj mennem. Holnap fájni fog az ébresztő. Jó éjszakát!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 01:05:20
ha megyek (és nagyon valószínű) 6án, akkor majd viszek egy üveggel, ok?
... Egész nap ugráltathatsz majd ezért, mint valami maidet.XD
kávékrémlikőr
Wááá!!! ne máár, ez olyan kegyetlenség. Te ilyen finomságokkal kényezteted a májad, nekem meg be kell érnem az ásványvizemmel.
beküldve: 2009-05-31 00:48:06
(#1790) beküldve: 2009-05-31 00:46:54
(#1789) Szerintem jól emlékszel, a Mihot valóban csak később írtam ki.
Ivi: Hát akkor egészségedre!*koccint Veled*
Mondjuk.. nekem is lassan el kéne sunnyognom aludni, holnap hétkor ébresztő.
Ivi: Hát akkor egészségedre!*koccint Veled*
Mondjuk.. nekem is lassan el kéne sunnyognom aludni, holnap hétkor ébresztő.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-31 00:46:31
beküldve: 2009-05-31 00:43:20
(#1787) ok, maradunk
az úgyis kellemesen üt
Miho: jah, sajnos menni kell, már most látom magam előtt, hogy holnap reggel félholtan újból találkozóm lesz az ívhegesztő kemencékkel
az úgyis kellemesen üt
Miho: jah, sajnos menni kell, már most látom magam előtt, hogy holnap reggel félholtan újból találkozóm lesz az ívhegesztő kemencékkel
úgy emléxem, h amikor még régebben kerestelek, akkor nem ment olyan könnyen, mer nem volt ott a becenevek között a Miho, viszont a honlapodon ott a neved
-
igen, kb mondenkit 2 katt alatt meg lehet találni fórumról
na jó, Mihót kicsit nehezebb, az 4 katt
És engem? na jó, Mihót kicsit nehezebb, az 4 katt
Amúgy maradunk a tequilánál, mert az stílus.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."