Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Viszont nem akarok megfutanarizva sem lenni, úgyhogy viszek kakaót.
--> igen, engem csak az tart ébren, amitől mások bealszanak

Elvileg a kakaónak is van ébrentartó hatása, hasonlóan a kólához, bár gondolom sokkal kisebb mértékben.
Agysejtekre meg télleg vigyázni kellene, mert hétfőn már laborom lesz rögtön.
Éjszakába nyúló fórumtalálkozó.^^ Délután szolíd gyerkőcprogramok - agyrohasztás egy TV és néhány DVD közreműködésével - majd LAO(Live Action OtaKucsma) - azaz a még működő agymaradványok szétroncsolása szeszes italok által.
Ajjaj. Én már félek.

Viszont nem akarok megfutanarizva sem lenni, úgyhogy viszek kakaót.
--> igen, engem csak az tart ébren, amitől mások bealszanak

*nézegeti, forgatja a gyűszűnyi bádogkupát, majd egy laza mozdulattal a válla mellett eldobja. Hátranyúl a veséjéhez, és leakaszt egy ujjnyi faedényt /egy ujj a mélysége, ha állítva dugja az ember bele az ujját/. Lecsapja, pont ahol apohárka volt, és teletölti.*
így! *elégedetten simogatja az állát*
így! *elégedetten simogatja az állát*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-03 00:02:31
(#3102) *nyitott kabátban, övére akasztott igen apró csikóbőrös kulacssal jelenik meg az ajtóban, majd a központi asztalhoz lép. Lecsappja az alig ötliteres edényt a deszkákra, amitől immár eltereli a gyanúját azoknak akik eddig azt hitték a Télapó /pocak/trónjára tör. Megigazítja a nyakán az iget, torkot köszörül, majd ímígyen adja tudtára ékesszólási tehetségit*
HP-t?
*majd hogy bizonyítja hogy nem vizet vagy valami hasonló ihatatlan kotyvalékot hozott, tölt egy felest, és azzal a lendülettel le is dönti*
HP-t?
*majd hogy bizonyítja hogy nem vizet vagy valami hasonló ihatatlan kotyvalékot hozott, tölt egy felest, és azzal a lendülettel le is dönti*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
*eljátsza a jókislányt*
itt én vagyok a jókisgyerek

Miho:
Anyu ne aggódjon, velünk vagy! XD
nem kell aggódni, minden remény elszállt, a kislányát többé nem látja vissza olyan formában, mint volt. őt is beolvasztotta az otakucsma.-őskollektíva
ha a film végén nem csorog mindenkinek a nyála a teljes agyi leépülés következményeképp
idiocracy bepakolva
nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.
Még.
Még.
ez egy nagyon hangsúlyos még
azon fogom kipróbálni, aki adja
fájni fog a popóm 

-
beküldve: 2009-09-02 22:35:18
(#3100) Miho, Yoroi, ti betegek vagytok... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogy egyedül!
Végre megint aktív a kucsma!
Alapozzunk akkor megint egy kicsit a szombati napra!
* keres magának egy tiszta poharat, behuppan Miho mellé, és marad a szokásosnál: Tequila *
Végre megint aktív a kucsma!
Alapozzunk akkor megint egy kicsit a szombati napra!
* keres magának egy tiszta poharat, behuppan Miho mellé, és marad a szokásosnál: Tequila *
Szerk: Ivi 2009-09-02 22:33:30
Sziaaa, szép álmokat!
Akkor... egyedül maradtam...?
Hm... *felhörpinti a maradék italát... és elgondolkozik, hogy mi is volt az, de aztán vállat von és leteszi a poharat*
Megyek én is. Jó éjt.

Akkor... egyedül maradtam...?

Hm... *felhörpinti a maradék italát... és elgondolkozik, hogy mi is volt az, de aztán vállat von és leteszi a poharat*
Megyek én is. Jó éjt.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-02 22:32:38
nah én gyorsan megyek is mert kezd ijesztő lenni a téma...
joccakát ^^
Várod a Halál napját?
joccakát ^^
Várod a Halál napját?

Gravity is a habit that is hard to shake off.
*buksisimi* Nyugodj meg.
Ha valóban kapok egy ilyen kelléket - bár ezt kétlem... vagy csak remélem hogy nem...XD - akkor azon fogom kipróbálni, aki adja, csakhogy tudja mennyire szuperál az ajándék, amit vett.
Ha valóban kapok egy ilyen kelléket - bár ezt kétlem... vagy csak remélem hogy nem...XD - akkor azon fogom kipróbálni, aki adja, csakhogy tudja mennyire szuperál az ajándék, amit vett.

Már alig várom. X3
Huhh...mikor is lesz a szülinapod amikor megkapod?
fhuuuh...csak husza...dhikha...??
akkor komolyan megfontolom h elmegyek e majd később egy fórumtalira...
fhuuuh...csak husza...dhikha...??
akkor komolyan megfontolom h elmegyek e majd később egy fórumtalira...

Legalábbis maradandó károsodás...ami sok sok évig fájni fog

Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-02 22:17:29
Nyá, micsoda ötleeet!
Nyugi, szerencsédre nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.

Nyugi, szerencsédre nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.
Még.
Ez jól hangziiik.*___* Az agyhalál garantált.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-02 22:15:00