Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Viszont nem akarok megfutanarizva sem lenni, úgyhogy viszek kakaót. --> igen, engem csak az tart ébren, amitől mások bealszanak
Elvileg a kakaónak is van ébrentartó hatása, hasonlóan a kólához, bár gondolom sokkal kisebb mértékben.
Agysejtekre meg télleg vigyázni kellene, mert hétfőn már laborom lesz rögtön.
Éjszakába nyúló fórumtalálkozó.^^ Délután szolíd gyerkőcprogramok - agyrohasztás egy TV és néhány DVD közreműködésével - majd LAO(Live Action OtaKucsma) - azaz a még működő agymaradványok szétroncsolása szeszes italok által.
Ajjaj. Én már félek. Nemcsak, hogy sulikezdés előtt lenullázódnak az agysejtjeim, de valószínűleg nem fogom kibírni reggelig ébren.
Viszont nem akarok megfutanarizva sem lenni, úgyhogy viszek kakaót. --> igen, engem csak az tart ébren, amitől mások bealszanak
*nézegeti, forgatja a gyűszűnyi bádogkupát, majd egy laza mozdulattal a válla mellett eldobja. Hátranyúl a veséjéhez, és leakaszt egy ujjnyi faedényt /egy ujj a mélysége, ha állítva dugja az ember bele az ujját/. Lecsapja, pont ahol apohárka volt, és teletölti.*
így! *elégedetten simogatja az állát*
így! *elégedetten simogatja az állát*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-03 00:02:31
(#3102) *nyitott kabátban, övére akasztott igen apró csikóbőrös kulacssal jelenik meg az ajtóban, majd a központi asztalhoz lép. Lecsappja az alig ötliteres edényt a deszkákra, amitől immár eltereli a gyanúját azoknak akik eddig azt hitték a Télapó /pocak/trónjára tör. Megigazítja a nyakán az iget, torkot köszörül, majd ímígyen adja tudtára ékesszólási tehetségit*
HP-t?
*majd hogy bizonyítja hogy nem vizet vagy valami hasonló ihatatlan kotyvalékot hozott, tölt egy felest, és azzal a lendülettel le is dönti*
HP-t?
*majd hogy bizonyítja hogy nem vizet vagy valami hasonló ihatatlan kotyvalékot hozott, tölt egy felest, és azzal a lendülettel le is dönti*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
*eljátsza a jókislányt*
itt én vagyok a jókisgyerek
Miho:
Anyu ne aggódjon, velünk vagy! XD
nem kell aggódni, minden remény elszállt, a kislányát többé nem látja vissza olyan formában, mint volt. őt is beolvasztotta az otakucsma.-őskollektíva
ha a film végén nem csorog mindenkinek a nyála a teljes agyi leépülés következményeképp
idiocracy bepakolva
nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.
Még.
Még.
ez egy nagyon hangsúlyos még
azon fogom kipróbálni, aki adja
fájni fog a popóm -
beküldve: 2009-09-02 22:35:18
(#3100) Miho, Yoroi, ti betegek vagytok... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogy egyedül!
Végre megint aktív a kucsma!
Alapozzunk akkor megint egy kicsit a szombati napra!
* keres magának egy tiszta poharat, behuppan Miho mellé, és marad a szokásosnál: Tequila *
Végre megint aktív a kucsma!
Alapozzunk akkor megint egy kicsit a szombati napra!
* keres magának egy tiszta poharat, behuppan Miho mellé, és marad a szokásosnál: Tequila *
Szerk: Ivi 2009-09-02 22:33:30
Sziaaa, szép álmokat!
Akkor... egyedül maradtam...?
Hm... *felhörpinti a maradék italát... és elgondolkozik, hogy mi is volt az, de aztán vállat von és leteszi a poharat*
Megyek én is. Jó éjt.
Akkor... egyedül maradtam...?
Hm... *felhörpinti a maradék italát... és elgondolkozik, hogy mi is volt az, de aztán vállat von és leteszi a poharat*
Megyek én is. Jó éjt.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-02 22:32:38
nah én gyorsan megyek is mert kezd ijesztő lenni a téma...
joccakát ^^
Várod a Halál napját?
joccakát ^^
Várod a Halál napját?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
*buksisimi* Nyugodj meg.
Ha valóban kapok egy ilyen kelléket - bár ezt kétlem... vagy csak remélem hogy nem...XD - akkor azon fogom kipróbálni, aki adja, csakhogy tudja mennyire szuperál az ajándék, amit vett.
Ha valóban kapok egy ilyen kelléket - bár ezt kétlem... vagy csak remélem hogy nem...XD - akkor azon fogom kipróbálni, aki adja, csakhogy tudja mennyire szuperál az ajándék, amit vett.
Már alig várom. X3
Huhh...mikor is lesz a szülinapod amikor megkapod?
fhuuuh...csak husza...dhikha...??
akkor komolyan megfontolom h elmegyek e majd később egy fórumtalira...
fhuuuh...csak husza...dhikha...??
akkor komolyan megfontolom h elmegyek e majd később egy fórumtalira...
Legalábbis maradandó károsodás...ami sok sok évig fájni fog
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-02 22:17:29
Nyá, micsoda ötleeet!
Nyugi, szerencsédre nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.
Nyugi, szerencsédre nem rendelkezem a futanari sajátosságaival, kellékeim sincsenek, hogy imitálhassam.
Még.
Ez jól hangziiik.*___* Az agyhalál garantált.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-02 22:15:00