Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-09-02 21:23:32
(#3063) *szép nyugodtan besétál, majd a látványtól tágra nyitja a szemeit és szépen lassan hátrálni kezd, amíg biztos távolságba nem kerül*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-09-02 21:18:13
(#3062) *fejbe vágja Mihót egy székkel, aztán amikor a lány elterül a földön, tölcsért dug a szájába és beletölt egy üveg vodkát*
Jobb? *kérdezi*
Jobb? *kérdezi*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-02 20:26:24
(#3061) *berohan, mint egy eszelős*
Adjatok bort! Vagy vodkát! Vagy páleszt! Vagy ami van! Vagy mindent, ami van!
szerk.: Senki sem jön... Akkor kénytelen leszek magamra borítani egy boroshordót. Ha nem nyom agyon, akkor még mindig halálra ihatom magam. X"D
Adjatok bort! Vagy vodkát! Vagy páleszt! Vagy ami van! Vagy mindent, ami van!
És egy olyan nyugilabda sem ártana... Tudjátok az a bigyó, amit lehet markolászni, mikor ideges az ember. (Kérem a fórum férfi közönségét, hogy ne gondoljon rosszra.
Vagy ha kifogytunk az alkoholból - amit elképzelhetetlennek tartok... XD - akkor kérem jöjjön valaki és vágjon úgy fejbe, hogy egy ideig azt is elfelejtsem fiú vagyok-e vagy lány.szerk.: Senki sem jön... Akkor kénytelen leszek magamra borítani egy boroshordót. Ha nem nyom agyon, akkor még mindig halálra ihatom magam. X"D
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-02 20:35:12
beküldve: 2009-08-31 02:37:00
(#3060) Halihó!
Benéztem egy kis éjszakai látogatásra...hm...tök üres...
*elmegy a titkos elsősegélyes dobozig és kivesz egy altatót*
ezt elvittem... viszlát!
Benéztem egy kis éjszakai látogatásra...hm...tök üres...
*elmegy a titkos elsősegélyes dobozig és kivesz egy altatót*
ezt elvittem... viszlát!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szia.^^
Egyedül maradtam...
*lehajtja a sangriát*
*a pultra hajtja a fejét*
*elalszik*
szerk.:*hirtelen felébred*
Huh, inkább elmászok az ágyamig. Nem akarom, hogy itt még a végén egyes kósza vendégek megcápázzanak. XD
Egyedül maradtam...
*lehajtja a sangriát*
*a pultra hajtja a fejét*
*elalszik*
szerk.:*hirtelen felébred*
Huh, inkább elmászok az ágyamig. Nem akarom, hogy itt még a végén egyes kósza vendégek megcápázzanak. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-31 00:34:28
hát én is megyek csatlakozok a dezertőrökhöz
szia
szia
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
szerk.: Nincs itt senki rajtunk kívül.
előbb néztem és voltak,de most direkt elmentek a kis szemetek
nem vok nagy koktél szakértő, maradjunk a jól bevált sangriánál vagy vodka trópusi vegyigyümivel, na az érdekes
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-30 23:56:02
ááá már értem, mi az ami ellepte a pultot
felszólítok mindenkit aki épp aktív a fórumon
ja persze a lényeg igyunk, de mit? valami koktél?
felszólítok mindenkit aki épp aktív a fórumon
és nem tudnak elbújni,mert mindent látok
,hogy szóljanak hozzá valamit az is jó ha piát kér csak jelezze,h nem zombilizálódott,hogy tudjam nem fertőzőja persze a lényeg igyunk, de mit? valami koktél?
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:54:05
Nem, nem csócsállak meg ígérem.*lenyeli az épp kicsorogni készülő nyálát*
Helyes, igyunk!
Helyes, igyunk!
hát ez szörnyű itt hagytak 1 zombival, ugye nem rágod le a karom? *feltűnik neki,h valamiért nagyon nézik a könyökét*
látom + jött a kedved akkor igyunk arra,h ihatunk XD
látom + jött a kedved akkor igyunk arra,h ihatunk XD
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:47:29
Ötletek...? Rám ne számítson senki ezügyben, már zombulok rendesen. XD
De még egy italt elfogadnék... Vagy kettőt... Vagy...
XD
De még egy italt elfogadnék... Vagy kettőt... Vagy...
XD
de most már szabira megyek,leül közétek és elszürcsöl egy kis vadászmestert dolgozzon más is,mi legyen most a cirkusszal? ötletek?
Hogyne járna, tessék igyál!^^
Fúúú, ez nagyon szuper produkció volt. A reklám pedig tetszetős. XD
Fúúú, ez nagyon szuper produkció volt. A reklám pedig tetszetős. XD