Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-08-30 23:32:58
(#3048) tömény? az jár a felkonferáló kisasszonynak is?
már jönnek is az akrobaták, ugranak 1 dupla szaltót és végül megérkeznek 1 hordó whiskey-ben, amit kiisznak és a végén átmennek tűznyelőbe és kiírják,h meccsán XD
már jönnek is az akrobaták, ugranak 1 dupla szaltót és végül megérkeznek 1 hordó whiskey-ben, amit kiisznak és a végén átmennek tűznyelőbe és kiírják,h meccsán XD
ingyen reklám :)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:33:42
beküldve: 2009-08-30 23:27:26
(#3046) Erre muszáj lesz inni valami töményet...
*keverni kezd*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-30 23:27:46
oké hozom az itókát
és felkonferálom az első produkciót Anka a részeges rozmár megiszik egy kis frissítőt és lepofozza az idomárt át a tüzeskarikán, nagy tapsot kérek Ankának
mi legyen a kövi szám? mondjuk akrobaták?
, persze csakis szívószállal műanyagpohárba
és felkonferálom az első produkciót Anka a részeges rozmár megiszik egy kis frissítőt és lepofozza az idomárt át a tüzeskarikán, nagy tapsot kérek Ankának
mi legyen a kövi szám? mondjuk akrobaták?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:21:45
Tüzes karika? Rozmááár?*___* Nyááá, cirkusz!
*leül egy székre és nagy csillogó szemekkel várja a produkciót*
Addig míg várakozom, kérnék egy vodka-narancsot.
*leül egy székre és nagy csillogó szemekkel várja a produkciót*
Addig míg várakozom, kérnék egy vodka-narancsot.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-30 23:18:15
beküldve: 2009-08-30 23:14:37
(#3041) tudtam én ... legalábbis reméltem
hát akkor jöjjön az a kóla rum,bár lehetne valami finomabb is
Miho: szórakoztatni?!
máris *szalad a tüzes karikákért és a rozmárért*
de hozhatom keanu reeves-t is és 1 bilincset ha az jobb
hát akkor jöjjön az a kóla rum,bár lehetne valami finomabb is
Miho: szórakoztatni?!
máris *szalad a tüzes karikákért és a rozmárért*
de hozhatom keanu reeves-t is és 1 bilincset ha az jobb
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:18:06
Ezt az érzést ki kell vernem a fejedből szóval erős leszek, és kipeckelem a szemhéjaim, hogy el ne aludjak. XD
Maradok.
Csak miattad.
De akkor tessék szórakoztatni!
Maradok.
Csak miattad.
De akkor tessék szórakoztatni!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-30 23:13:45
beküldve: 2009-08-30 23:11:47
(#3038) Ha már koktél, ezt Yoroi azt hiszem még nem ismeri...
Vendég: "Pincér, hozz vörösbort, de ne tisztán, hígítsd valamivel!" Pincér, hátra: "Két deci vörösbor három deci rummal hígítva rendel!"
mad-chan: Még vagyok egy darabig...
Vendég: "Pincér, hozz vörösbort, de ne tisztán, hígítsd valamivel!" Pincér, hátra: "Két deci vörösbor három deci rummal hígítva rendel!"
mad-chan: Még vagyok egy darabig...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-30 23:12:32
beküldve: 2009-08-30 23:11:16
(#3037) ez szörnyű mindenki itt hagy? komolyan az az érzésem támadt,h ti direkt menekültök előlem
valaki marad vagy senki és megvárjátok amíg elmegyek majd utána vissza sunnyogtok?
Alister: te maradsz?
valaki marad vagy senki és megvárjátok amíg elmegyek majd utána vissza sunnyogtok?
Alister: te maradsz?
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:12:40
én még olvasni szeretnék egy keveset, szal lehet hogy lassan én is elhúzok
van még a pulton egy csomó megbontott üveg, abból nyugodtan válogassatok
van még a pulton egy csomó megbontott üveg, abból nyugodtan válogassatok
Nem, én már túlvagyok a dolgon, de Te igyál csak.^^
Meg amúgy is lassan megyek. Puhány vagyok, és lefekszem éjfél előtt aludni... Szörnyű...
Meg amúgy is lassan megyek. Puhány vagyok, és lefekszem éjfél előtt aludni... Szörnyű...
ih köszi,tudtam,h rád számíthatok
csatlakozol? vagy te esetleg mást iszol?
Ivi:hát végül is mért ne,hátha az felvidít am semmi különös csak nem vok most olyan nagyon happy
csatlakozol? vagy te esetleg mást iszol?
és már kezdi is keresni a tálat és a jeget
Ivi:hát végül is mért ne,hátha az felvidít am semmi különös csak nem vok most olyan nagyon happy
Szerk: mad_chan 2009-08-30 23:04:21