Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
DE az koffenes!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-07 20:54:06
(#2582) beküldve: 2009-07-07 20:53:57
(#2581) Halika, valami frissítő kéne. De mi... Hátrasétál és elkezd kutakodni. Majd szét néz és úgy dönt kever magának egyet. Egy kicsit ebből egy kicsit abból meg ebből is ezt nem kéne kihagyni... Kész!
Munkára készen állok XD Főnök...
Ha tudtam volna amikor kezdem, hogy ilyen fárasztó jaj a kresz, ráadásul egyből a járművezetés elmélet, tudom ügyes okos meg szép vagyok de először az elsőseggélyt meg a Kresazt kéne megcsinálni.
Munkára készen állok XD Főnök...
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Hmm ez már mi is próbáltuk(energiaital + pezsgő).Rendben várom a recepteket
Fullmoon? De király neve van
Fullmoon? De király neve van
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-07 20:53:49
összeöntöttük a pezsgőt energiaitallal
na, abba már csak vodka kell és már kész is a Fullmoon Miho ajánlásával
-
És nagyjából mi volt benne? Ha emléxel még rá
Látom Miho hogy mi jóban leszünk! Viszonylag egyezik az ízlésünk mind zeneileg mind a borokat (és egyéb italokat) illetően
Látom Miho hogy mi jóban leszünk! Viszonylag egyezik az ízlésünk mind zeneileg mind a borokat (és egyéb italokat) illetően
Nemigazán emlékszem,de bor az volt benne.
Legutóbb a haverokkal,összeöntöttük a pezsgőt energiaitallal. Érdekes íze volt.
Ha valamikor keverek valamit lejegyzem mit öntöttem össze.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-07 20:48:25
meg a FMt
De kis vicces vagy ma... XP XD
Keiichi: Igen, ez már nekem is feltűnt!*___* (Sőt, mindketten gitározunk, bár Te már más szinten vagy, mint én. XD Más szint, de ugyanaz a szenvedély.^___^
beküldve: 2009-07-07 20:41:52
(#2575) Kérek valami Bio álmosság elleni italt!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
És nagyjából mi volt benne? Ha emléxel még rá
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Én ma ittam tokajit! Az is jó volt! (valami szülinap egy 20 éves rokonnak...az életbe nem láttam...
Egyszer az egyik ismerősöm terepgyakon volt Tokajban és olyan jó bort hozott! Édes volt meg minden.
Mellékesen megjegyzem h a származási hely szlovákia volt...
Egyszer az egyik ismerősöm terepgyakon volt Tokajban és olyan jó bort hozott! Édes volt meg minden.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 20:41:03
beküldve: 2009-07-07 20:38:17
(#2571) Én is inkább vörös bor párti vagyok, de megiszom a fehéret is.
Ezen kívül szeretem a vodkát, a likőröket, a pálinkát, ... és mást nem nagyon. XD
Ezen kívül szeretem a vodkát, a likőröket, a pálinkát, ... és mást nem nagyon. XD
beküldve: 2009-07-07 20:38:05
(#2570) Én is a vörös borokat szeretem. Fehérből inkább csak az édeseket. Pont most Vasárnap ittam egy nagyon jó Tokaji édes bort. Eszméletlen jó volt.