Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*ránéz a vodkás gyerekre*
Hé, törpicsek, nem vagy még fiatal ehhez? Hol van az anyukád?
Hé, törpicsek, nem vagy még fiatal ehhez? Hol van az anyukád?
*eszébe jut h ő még csak 14...ránéz a vodkájára...és mivel nagyon fáj a feje azt gondolja: most már mindegy!*
*de hirtelen eszébe jut egy recept amit mintha tegnap tanult volna...Fullmoon...gyorsan szerez egy kis pezsgőt meg energiaitalt (Cocaine) és elkészíti az italt.*
*de hirtelen eszébe jut egy recept amit mintha tegnap tanult volna...Fullmoon...gyorsan szerez egy kis pezsgőt meg energiaitalt (Cocaine) és elkészíti az italt.*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
*ez már jobban tetszik neki. Szétnéz, és szerez magának egy üveg bort, mivel annak most olyan szép a színe a lemenő nap mellett*
*ránéz a mellette ülő emberre és komolyan elgondolkozik, miért vághat olyan mérges-töprengő arcot...hirtelen bevillan egy emlék*
Ó...szeri...ntem...mindenki.. .maga ren...del.
Ó...szeri...ntem...mindenki.. .maga ren...del.
Szerk: Yoroi 2009-07-08 19:27:21
*azon gondolkodik, hogy mivel keresztülnéztek rajta, kezdeményezzen-e egy kocsmai verekedést*
*miután zajt hall, fel emeli a fejét és kicsit zavart tekintete elárulja, hogy nem úszta meg agyrázkódás nélkül. Előveszi a személyijét majd elnézve a 9 est tölt egy vodkát magának*
beküldve: 2009-07-08 19:19:48
(#2637) *beugrik a lyukon keresztül, és már dűlöngél, mivel a legközelebbi kocsmából jött át ide*
Kitől lehet itt rendelni?
Kitől lehet itt rendelni?
Szerk: _gabi 2009-07-08 19:20:36
*fejét fogva besétál a kocsmába, majd a törmeléken elcsúszva ráesik a bárpultra*
beküldve: 2009-07-08 19:16:43
(#2635) *Besétál a kocsmába és szemügyre veszi a leszakadt plafont. A törmelékekkel mit sem törődve kever egy Margarita koktélt és leül vele a sarokba és szürcsölni kezdi a sárgás löttyöt.*
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-08 19:09:12
(#2634) *átszakítja a plafont és placcsan a kocsma padlóján*
Mmmmpffhh...
*Feláll és kisétál.*
Mmmmpffhh...
*Feláll és kisétál.*
Szerk: Yoroi 2009-07-08 19:14:56
am tudom én,h drága vok, megfizethetetlen XD
Túúúl magas labda, de majd levezeklem...
"Közga zdaságtanból megtanultam, hogy mindennek megvan az ára és a helyettesítő terméke - vagy legalábbis az egyik biztosan.""A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-07 22:51:04
Szia jó éjt! Legközelebb majd megint én veszem fel a kötényt
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
és a magok olyan,mint 1 agy XD
na most megyek PÁ mindenki
na most megyek PÁ mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ufff, a roppanós paprika!*megborzong* És beszél és olyan mint egy agy és jáááj!O_x XD
LOL!!! XD
LOL!!! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-07 22:35:10
meg a paprika, és az már zöldség
szal gyümit és zöldséget egyaránt szeretem
szal gyümit és zöldséget egyaránt szeretem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-07 22:29:45