Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-08 22:33:56
(#2704) Ki mikor rúgott be először az életében, de PISZKOSUL..
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Egyetértek. Akkor emeljük poharunkat a leggonoszabb királyra aki nemsokára elpusztítja Karakura várost! Ti meg söpredék shinigamik jobb lesz ha kezdtek retegni!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-08 22:32:20
Én is csak egyszer ittam ilyeneket!
Fullmoon 4ever!
Shock <3
Fullmoon 4ever!
Shock <3
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-08 22:30:07
(#2701) Miért? Amit te iszol az mi az alkoholon kívül?, Milyen szesz,
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-08 22:28:59
(#2700) Milyeneket isztok ti, ejj.
Én elvagyok a Fullmoon-ommal.
Én elvagyok a Fullmoon-ommal.
,,Hitler fején ugrálok!"
Áh...az egyetlen amitől eddig kidőltem:
Abszint
Megkostoltam egy kis pohárral...
...felkeltem az ágyban.
Abszint
Megkostoltam egy kis pohárral...
...felkeltem az ágyban.
Hát...van egy ízvilága...
amúgy egy szürcsitől dőlnél ki mert abba Jager van meg likör és talán még Metaxa már nem tudom amikor azt csinálták nekem nem mondták el de éreztem ezeket az ízeket...amúgy rögtön kidőltem tőle!!!:))
Hát...van egy ízvilága...
Új hangulathoz igazított aláírás XD
Új hangulathoz igazított aláírás XD
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:26:46
beküldve: 2009-07-08 22:24:19
(#2696) Miért a Jager tök finom.....nekem izlett!!
JAGER???
Én tölem egyszer megkérdezték
Kérsz még Jagert?
azt feleltem:
Öehh...inkább egy bélmosást...
Shock: egy szilveszteri buli alkalmán létrejött kis itóka.
Összetevők: Lime lé, vodka, Tecquila, cola, Menta
Fincsi de elsőre...
hát innen a neve
Én tölem egyszer megkérdezték
Kérsz még Jagert?
azt feleltem:
Öehh...inkább egy bélmosást...
Shock: egy szilveszteri buli alkalmán létrejött kis itóka.
Összetevők: Lime lé, vodka, Tecquila, cola, Menta
Fincsi de elsőre...
hát innen a neve
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:23:16
beküldve: 2009-07-08 22:19:31
(#2693) MONDTAM MÁR SZOKÁSOS VODKA ÉS JAGERMAISTER........meg egy kis likőr egy jó SZÜRCSIHEZ!!!
Meg kérek egy szívószálat hogy fel tudjam szippantani!!
Meg kérek egy szívószálat hogy fel tudjam szippantani!!
Ja az jön? nembaj! megszállott menni fog mint a karikacsapás (aki naponta egy szintet ugrik XD)
Hát én egy Shockot kérek
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:20:16
beküldve: 2009-07-08 22:17:47
(#2691) Szóval Te a legonoszabb király kérek egy biliárdot is Tökrég játszottam!! És kijöttem a formából igaz soha nme voltam formában de ez már mellékes......amúgy nme Light a legonoszabb király vagyis csak az akart lenni de nem jött össza neki
Elsőnek az Addiktgyanús-ra pályázz!
Ki mit iszik?
Én a legújabb, legfinomabb, legdrágább koktélt iszom.
,,Hitler fején ugrálok!"
Háháá! Ezaz!!
Én meg utolsó erőmmel megrohamozom a "megszállott" címet