Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-15 23:55:19
(#2763) Üssetek ki.
Tessék, itt egy dupla-tripla málnás vodka! Megiszod szépen húzóra, aztán kapsz még egyet, azt is megiszod, és ha még tudsz utána beszélni, akkor kaphatsz egy harmadikat is, rendben? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Zombi télleg jó, főleg ha egy húzásra issza az ember már a harmadikat belőle.
Én is kérek szépen valami finomat, amiből sokat lehet inni és nem sör. Ma a nagy hőségben nagyon kifáradtam.
Én is kérek szépen valami finomat, amiből sokat lehet inni és nem sör. Ma a nagy hőségben nagyon kifáradtam.
Hanon: apokalipszis 4 lovasát ajánlom v zombit
Höhö, tudtam én, hogy benned meg lehet bízni koktél ügyben is. XD
hát az tartalmas
néni
igyál helyettem is
néni
igyál helyettem is
-
Nem vagyok otthon koktélokban, szóval a profikra bízom magam. Üssetek ki.
Hmmm... Átpasszolom a megtisztelő feladatot Dznek... Ő az igazi szakértő.
Én személyes tapasztalatok alapján - ha valóban kiütés a cél - a Fullmoont ajánlanám, de szerintem van ettől sokkal durvább is.
beküldve: 2009-07-15 22:20:24
(#2758) Felnyílt végre a szemem, és rájöttem, hogy ebben az életben már nem látom viszont a kedvenc fórumomat. Egy hónap alatt rendbe lehetett volna hozni ha akarják - de úgy néz ki nem.
Szóval most valami erőset, valami kotyvalékot. Nem vagyok otthon koktélokban, szóval a profikra bízom magam. Üssetek ki.
Szóval most valami erőset, valami kotyvalékot. Nem vagyok otthon koktélokban, szóval a profikra bízom magam. Üssetek ki.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csak azt, hogy ma csupa jó dolog és jó hír ért.^^
1. Jól ment a gitár, megdícsért a tanárom, és azt mondta, hogy látja a megmunkálható alapanyagot, szóval innentől kezdve haladunk ezerrel.*___*
2. A Con első napján, a matsurin, este az a Karin fog fellépni, akivel a Skanzenben jártunk a barátnőmmel, így újból találkozhatunk Vele.
3. Hétfőn valószínűleg veszek egy elektromos gitárt, és áááh, de jó lesz!*_________________________*
4. Hétvégén meglátogatjuk kedvenc rokonaimat Zalegerszegen, ahol megünnepeljük, hogy Anyám keresztapja 39 év után először hazajött Amerikából.
Ennyi.
Pedig ha innál, akkor legalbb érzéstelenítene. XD De ha doki bácsi azt mondta, hogy ne igyál, akkor fogadd meg a tanácsát.^^
1. Jól ment a gitár, megdícsért a tanárom, és azt mondta, hogy látja a megmunkálható alapanyagot, szóval innentől kezdve haladunk ezerrel.*___*
2. A Con első napján, a matsurin, este az a Karin fog fellépni, akivel a Skanzenben jártunk a barátnőmmel, így újból találkozhatunk Vele.
3. Hétfőn valószínűleg veszek egy elektromos gitárt, és áááh, de jó lesz!*_________________________*
4. Hétvégén meglátogatjuk kedvenc rokonaimat Zalegerszegen, ahol megünnepeljük, hogy Anyám keresztapja 39 év után először hazajött Amerikából.
Ennyi.
Pedig ha innál, akkor legalbb érzéstelenítene. XD De ha doki bácsi azt mondta, hogy ne igyál, akkor fogadd meg a tanácsát.^^
De akkor iszom helyetted is. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-15 22:14:52
beküldve: 2009-07-15 21:55:21
(#2755) Nyááá, ma ünnepelek!*___* Szóval ide gyorsan valami alkohollal! XD
szerk.: Ahogy látom, egyedül leszek kénytelen meginni mindent... No sebaj! XD
szerk.: Ahogy látom, egyedül leszek kénytelen meginni mindent... No sebaj! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-15 21:59:43
Kakaó... rendben van
Bocsi a lassú kiszolgálásért...
Parancsolj kérlek!
*a kocsmáros elköszön és lelép... *
Bocsi a lassú kiszolgálásért...
Parancsolj kérlek!
*a kocsmáros elköszön és lelép... *
a bolt mára bezárt!
Jó éjt!A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-07-11 22:18:14
beküldve: 2009-07-11 21:37:42
(#2753) Hát ja de a papírt meg lehet enni ezt azért ne felejtsük!
Shuichi L Minamino kérdésedre a válasz:
Kakaót szeretnék!
Shuichi L Minamino kérdésedre a válasz:
Kakaót szeretnék!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-07-11 21:46:00
Jó estét Aizen-Sama! *Ichimaru style*
itt vagy amúgy?
Kér valaki valamit e nehéz nap után?
itt vagy amúgy?
Kér valaki valamit e nehéz nap után?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Papír vs. LEGO!
A papír túl nehéznek látszott, de a LEGO is. Viszont mégiscsak a második kiválasztott a nyertes.
Jó, kibővítve a Felszolgáló gép, most már csak kérned kell, hogy rúgja fejbe magát. XD
A papír túl nehéznek látszott, de a LEGO is. Viszont mégiscsak a második kiválasztott a nyertes.
Jó, kibővítve a Felszolgáló gép, most már csak kérned kell, hogy rúgja fejbe magát. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Lawliet.... így sincs pénzem
nem hogy drága pia...
Keiichi nem ismerem :S
mondjuk én kevés kevertet iszok... csak az igényes piát szeretem
de azért kérlek világosíts fel közben tömünk egy pipát?
nem hogy drága pia...
Keiichi nem ismerem :S
mondjuk én kevés kevertet iszok... csak az igényes piát szeretem
de azért kérlek világosíts fel közben tömünk egy pipát?
Jaj csak hülyültem, te butus!!
Amúgy meg fizettem volna neked egyet, de csak hogy legyen pénzed feljönni!!!
De ha megismered Pestet hát azt inkább majd elmondom négyszemközt....
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)