![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-17 21:53:19
(#2823) Sört! És tequilát! És egy tonhalas szendvicset!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
(amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
Jééé, és tééényleg!*szőke nő effekt*
![](/var/images/emotions/09.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
Akkor bele is vetném magam a gyönyörbe... Gyertek ide borocskáim!*___*
hajtűs ajtónyitáshoz sok sikert!
te télleg vaksi vagy. ott a kulcs a pulton. (amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
te télleg vaksi vagy. ott a kulcs a pulton. (amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
-
beküldve: 2009-07-17 20:46:14
(#2820) Esti italozásra jelentkezem!
Kinél van a raktárkulcs?
szerk.: ...
Úgy látszik kénytelen leszek feltalálni magam...*nekikezd a raktár ajtó kinyításának egy hajtű segítségével*
![](/var/images/emotions/02.png)
Kinél van a raktárkulcs?
szerk.: ...
![](/var/images/emotions/15.png)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-17 21:15:53
túl légkondiztad a szobát...
legalább nem égsz el
valahogy nem tudlak sajnálni
![](/var/images/emotions/28.png)
legalább nem égsz el
valahogy nem tudlak sajnálni
![](/var/images/emotions/02.png)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-17 11:04:42
nekem fáj a torkom, mer túl légkondiztam a szobám.
ne verjetek meg
ne verjetek meg
-
beküldve: 2009-07-17 08:45:13
(#2817) Szépjóreggelt mindenkinek!
Éjjel felkeltem arra h "ÚRISTEN TŰZVAN!!!". Aztán ránéztem a hőmérőre és megnyugodtam...aztán aszalódtam
Megolvadtam...nemsokára lesz belőlem egy darab szén és ha tovább melegszik az idő akkor gyémánttá is válhatok.
Hát nem szép az élet?
Éjjel felkeltem arra h "ÚRISTEN TŰZVAN!!!". Aztán ránéztem a hőmérőre és megnyugodtam...aztán aszalódtam
Megolvadtam...nemsokára lesz belőlem egy darab szén és ha tovább melegszik az idő akkor gyémánttá is válhatok.
Hát nem szép az élet?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
mondjuk én és az etióp éhezők, de ha nem figyelsz akkor hívom a pokol teremtményeit úgyis nagy haverjaim
Mókuskám
na mind 1 jóéjt mindenki én húzok aludni
további kellemes és döglesztő estét
![](/var/images/emotions/16.png)
Mókuskám
![](/var/images/emotions/07.png)
na mind 1 jóéjt mindenki én húzok aludni
további kellemes és döglesztő estét
![](/var/images/emotions/19.png)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-16 23:44:11
ha meggyulladsz akkor megeszünk
Te és melyik hadsereg, CukorBaba? ![](/var/images/emotions/07.png)
majd megvédünk...vagy mégsem
am nem tom milyen ízed lehet,de ha meggyulladsz akkor megeszünk, finom sült húsi
am nem tom milyen ízed lehet,de ha meggyulladsz akkor megeszünk, finom sült húsi
![](/var/images/emotions/17.png)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nem, most komolyan. Jövő héten szombaton élve fogok aszalódni, aztán meggyulladok, és mehetek le a halál háta mögé, ahol majd nem lesz hol aludni, tehát egész éjszaka ébren kell maradnom (megjegyzem, negyvenezer fokban), aztán hajnalban valahogy visszajutnom a civilizációba, és még az is lehet, hogy megpróbálnak majd megverni...
![](/var/images/emotions/20.png)
de a legjobb az a kaktusz jégkrém, vagy a Magnum
enni kéne egy kis Boci jégkrémet *megy is a mélyhűtőhöz,h szerezzen magának*
enni kéne egy kis Boci jégkrémet *megy is a mélyhűtőhöz,h szerezzen magának*
Egyetértek... Valami jegesre... és ha lehet citromosra vágyom... Citromfagyiii!*_________________ __*
beküldve: 2009-07-16 22:57:09
(#2810) nem tudom ki,h van vele de nekem nagyon jól esne valami hideg ital
komolyan mondom meg lehet pusztulni
komolyan mondom meg lehet pusztulni
![](/var/images/emotions/20.png)
A másiktól se lesz semmi bajod, legalábbis a halálod pillanatáig.
No, mindenesetre én is inkább valami életnyújtó alkoholtartalmú üdítőt kérnék. És mivel mexikói kajáldában vacsiztam, ezért most a tequilát választanám én is.
Egyébként meg Yoroit biztosan érdekelné a sok életkorszámítás mellett a "meddig fogsz még élni?" emeltdíjas szolgáltatás is.
No, mindenesetre én is inkább valami életnyújtó alkoholtartalmú üdítőt kérnék. És mivel mexikói kajáldában vacsiztam, ezért most a tequilát választanám én is.
Egyébként meg Yoroit biztosan érdekelné a sok életkorszámítás mellett a "meddig fogsz még élni?" emeltdíjas szolgáltatás is.