Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-17 21:53:19
(#2823) Sört! És tequilát! És egy tonhalas szendvicset!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
(amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
Jééé, és tééényleg!*szőke nő effekt*
Akkor bele is vetném magam a gyönyörbe... Gyertek ide borocskáim!*___*
hajtűs ajtónyitáshoz sok sikert!
te télleg vaksi vagy. ott a kulcs a pulton. (amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
te télleg vaksi vagy. ott a kulcs a pulton. (amúgy níitva van az ajtó, csak le kéne nyomni a kilincset)
-
beküldve: 2009-07-17 20:46:14
(#2820) Esti italozásra jelentkezem!
Kinél van a raktárkulcs?
szerk.: ... Úgy látszik kénytelen leszek feltalálni magam...*nekikezd a raktár ajtó kinyításának egy hajtű segítségével*
Kinél van a raktárkulcs?
szerk.: ... Úgy látszik kénytelen leszek feltalálni magam...*nekikezd a raktár ajtó kinyításának egy hajtű segítségével*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-17 21:15:53
túl légkondiztad a szobát...
legalább nem égsz el
valahogy nem tudlak sajnálni
legalább nem égsz el
valahogy nem tudlak sajnálni
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-17 11:04:42
nekem fáj a torkom, mer túl légkondiztam a szobám.
ne verjetek meg
ne verjetek meg
-
beküldve: 2009-07-17 08:45:13
(#2817) Szépjóreggelt mindenkinek!
Éjjel felkeltem arra h "ÚRISTEN TŰZVAN!!!". Aztán ránéztem a hőmérőre és megnyugodtam...aztán aszalódtam
Megolvadtam...nemsokára lesz belőlem egy darab szén és ha tovább melegszik az idő akkor gyémánttá is válhatok.
Hát nem szép az élet?
Éjjel felkeltem arra h "ÚRISTEN TŰZVAN!!!". Aztán ránéztem a hőmérőre és megnyugodtam...aztán aszalódtam
Megolvadtam...nemsokára lesz belőlem egy darab szén és ha tovább melegszik az idő akkor gyémánttá is válhatok.
Hát nem szép az élet?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
mondjuk én és az etióp éhezők, de ha nem figyelsz akkor hívom a pokol teremtményeit úgyis nagy haverjaim
Mókuskám
na mind 1 jóéjt mindenki én húzok aludni
további kellemes és döglesztő estét
Mókuskám
na mind 1 jóéjt mindenki én húzok aludni
további kellemes és döglesztő estét
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-16 23:44:11
ha meggyulladsz akkor megeszünk
Te és melyik hadsereg, CukorBaba? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
majd megvédünk...vagy mégsem
am nem tom milyen ízed lehet,de ha meggyulladsz akkor megeszünk, finom sült húsi
am nem tom milyen ízed lehet,de ha meggyulladsz akkor megeszünk, finom sült húsi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nem, most komolyan. Jövő héten szombaton élve fogok aszalódni, aztán meggyulladok, és mehetek le a halál háta mögé, ahol majd nem lesz hol aludni, tehát egész éjszaka ébren kell maradnom (megjegyzem, negyvenezer fokban), aztán hajnalban valahogy visszajutnom a civilizációba, és még az is lehet, hogy megpróbálnak majd megverni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
de a legjobb az a kaktusz jégkrém, vagy a Magnum
enni kéne egy kis Boci jégkrémet *megy is a mélyhűtőhöz,h szerezzen magának*
enni kéne egy kis Boci jégkrémet *megy is a mélyhűtőhöz,h szerezzen magának*
Egyetértek... Valami jegesre... és ha lehet citromosra vágyom... Citromfagyiii!*_________________ __*
beküldve: 2009-07-16 22:57:09
(#2810) nem tudom ki,h van vele de nekem nagyon jól esne valami hideg ital
komolyan mondom meg lehet pusztulni
komolyan mondom meg lehet pusztulni
A másiktól se lesz semmi bajod, legalábbis a halálod pillanatáig.
No, mindenesetre én is inkább valami életnyújtó alkoholtartalmú üdítőt kérnék. És mivel mexikói kajáldában vacsiztam, ezért most a tequilát választanám én is.
Egyébként meg Yoroit biztosan érdekelné a sok életkorszámítás mellett a "meddig fogsz még élni?" emeltdíjas szolgáltatás is.
No, mindenesetre én is inkább valami életnyújtó alkoholtartalmú üdítőt kérnék. És mivel mexikói kajáldában vacsiztam, ezért most a tequilát választanám én is.
Egyébként meg Yoroit biztosan érdekelné a sok életkorszámítás mellett a "meddig fogsz még élni?" emeltdíjas szolgáltatás is.