Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-20 19:58:48
(#2853) hali na az esti után újra itt. Hát egy biztos nem emlékszem hogy mentem el inen. Na szóval mit igyak? A vörösbort már unom valami új kellene de mi, valaki ajánlana valamit?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Rendben. Én sem akarlak bajba sorolni! Meg persze magamat se.. Nah egy kicsit olvasok majd még benézek!
Itt is vagyok! Nem volt sok mi?
Itt is vagyok! Nem volt sok mi?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-20 19:20:14
A törvények nem megfelelővé tesznek... Úgyhogy inkább csüccs, majd a vénasszony elmászik magának piát szerezni... XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-20 19:08:05
Sajna igen. Én szívesen de gondolom velem úgy se másrészt max csak ivólét. De hozhatok neked valami piát..
de ha megfelelek akkor nekem jó!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-20 18:51:59
beküldve: 2009-07-20 18:37:55
(#2849) *dudorászva besétál*
Megjöttem, és naaagyon szomjas vagyok! Akad itt egy ivótárs vagy egyedül leszek kénytelen mindent benyakalni?
Megjöttem, és naaagyon szomjas vagyok! Akad itt egy ivótárs vagy egyedül leszek kénytelen mindent benyakalni?
szerk.: Úgy látom az utóbbi...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-20 18:49:27
beküldve: 2009-07-18 23:53:10
(#2848) *teljes melankóliában beesik*
Kérek még abból a málnás dologból, meg a koktélok sem esnének rosszul.
*majd mint akit megszálltak a kisebb balesetet szenvedett plafonra szegezi a tekintetét és teljes erejével elkezd üvölteni*
Miért, miért kellett ennek megtörténnie, mondd miért?!
Kérek még abból a málnás dologból, meg a koktélok sem esnének rosszul.
*majd mint akit megszálltak a kisebb balesetet szenvedett plafonra szegezi a tekintetét és teljes erejével elkezd üvölteni*
Miért, miért kellett ennek megtörténnie, mondd miért?!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-19 00:25:31
beküldve: 2009-07-18 23:10:57
(#2847) Nohát, lelépek egy kis időre és rögtön mindenki itt hagyja a kucsmát? Nem szép dolog! No sebaj. Ha van valakit, akkor nyissunk egy hordóval!
hm...ez egészen fenséges...köszönöm.
azért nem tudhatod biztosan mit is csináltam a tetőn
azért nem tudhatod biztosan mit is csináltam a tetőn
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Milyen bort vettél le?
Egy 1802-est a legjobbakk közül, a címke már elmosódott de a dátum jól kivehető kézzel palackozott ritkaság. (közben teletölti a poharát) Egésségedre!
Parancsolj Yoroi! (neki is tölt eggyet)
Szerk: Lawliete 2009-07-18 20:16:43
Csatlakozz te is hozzánk. Borozgatunk egyet!
Hmm, a tető tökéletes lett! Csak elsőre picit féltem az eheti Detective Conan epizódok után, hogy vajon te mit is csinálhatsz a tetőn.
Hmm, a tető tökéletes lett! Csak elsőre picit féltem az eheti Detective Conan epizódok után, hogy vajon te mit is csinálhatsz a tetőn.
beküldve: 2009-07-18 20:10:04
(#2842) *miután hosszadalmas munka árán elérte, hogy csak EGY vödörrel kell felfogni a becsöpögő vizet, leugrik a létráról majd maga elé vesz egy poharat és elkezdi kigondolni mit kérjen*
No, hát ezt nem hagyhatom, hogy csak úgy valaki egymagában iszogasson. Csatlakozom hozzád! Milyen bort vettél le?
beküldve: 2009-07-18 19:56:40
(#2840) Szótlanul besétál és leül egy asztalhoz közben maga elé bámul. Hirtelen felál a pulthoz sétál és egy jó öreg bort vesz magához. Leül és mélán iszogat. Közben figyeli a maga körüli eseményeket.
beküldve: 2009-07-18 19:20:00
(#2839) *benyit az ajtón ezzel kis mértékben elárasztva a helységet. Körbenéz egy felmosórongyért, majd miután a padlóra dobta, hadd szívja a vizet, kerít egy létrát h megjavítsa a tetőt amit még ő tört be valamikor régen*