Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-24 23:22:46
(#2898) na nyargaljunk át a Kucsmába!
*belovagol Gyalog Galopp módra*
Hali minden ivónak!
Szeretnék valami olyat amit ma nem ittam...nemtom...
U.i.: Hanon!
Már rég meg szerettem volna kérdezni...
Te most valami fejes vagy vagy mi? Olyat még nem láttam h [True shotafan]. Te valami kuriózum vagy.
*belovagol Gyalog Galopp módra*
Hali minden ivónak!
Szeretnék valami olyat amit ma nem ittam...nemtom...
U.i.: Hanon!
Már rég meg szerettem volna kérdezni...
Te most valami fejes vagy vagy mi? Olyat még nem láttam h [True shotafan]. Te valami kuriózum vagy.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-24 23:25:00
beküldve: 2009-07-24 19:09:44
(#2897) Nincsenek sötét sarkok, meg asztalok eddig hova ültem? Mindegy. Eperke shake jaj mami mért írtam azt hogy eper shake? Ez vmi minimaxos gagyiság ugye?
Ja és most örülök szóval minddenkinek én fizetek!! Átmentem az elsősegélyen. Én mit kérjek megvan a szokásos vörösbor vérrel keverve JÉGGEL ÉS VALAMI RÉGIT DE NE A SZOMSZÉD NÉNIT AZ NEM ELÉG RÉGI : 1700 ÉVEK JÓ LESZ.
mÁR NAGYON MEGSZOGTAM A KISZOLGÁLÁST. Igyunk!!!
És igyunk a Hellsing hatra isű
444
Ja és most örülök szóval minddenkinek én fizetek!! Átmentem az elsősegélyen. Én mit kérjek megvan a szokásos vörösbor vérrel keverve JÉGGEL ÉS VALAMI RÉGIT DE NE A SZOMSZÉD NÉNIT AZ NEM ELÉG RÉGI : 1700 ÉVEK JÓ LESZ.
mÁR NAGYON MEGSZOGTAM A KISZOLGÁLÁST. Igyunk!!!
És igyunk a Hellsing hatra isű
444
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-07-24 19:23:34
ez egy antiantiszoc kocsma, köralakú, nincs sarokasztal, nics árnyék sem, mer a teljes plafonfelület neonlámpa, csak h jó világos legyen
Bakker. Erről azért előző látogatásomkor is szólhattatok volna, így tök fölösegesen hallucináltam sötét sarkokat.
*...előlopózik a sötét sarokból (lol) és belenyomja az egészet a nyaki ütőeredbe*
Ez meg nem fair, épp ünnepelni próbálnék, erre megszúrkálnak.
Most viszont távoznom kell. Valahogy meg kéne próbálni egy még valamennyivel dél előtti felébrédést és kitekinteni a szabadedzésre, ha már megvan az a jegy. Plusz ha nem akkor nincs mit enni (all hail promóter sátor).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ez egy antiantiszoc kocsma, köralakú, nincs sarokasztal, nics árnyék sem, mer a teljes plafonfelület neonlámpa, csak h jó világos legyen
*bekeveri a duplatripla vodkásmálnásnemtudjamit, majd felszívja egy szép nagy injekciós tűbe, majd előlopózik a sötét sarokból (lol) és belenyomja az egészet a nyaki ütőeredbe*
*bekeveri a duplatripla vodkásmálnásnemtudjamit, majd felszívja egy szép nagy injekciós tűbe, majd előlopózik a sötét sarokból (lol) és belenyomja az egészet a nyaki ütőeredbe*
-
beküldve: 2009-07-24 01:28:01
(#2894) *az eddig megszokott rideg arc helyett most egy egyenesen kellemetlenül erőltett mosoly kíséretében ront be a kocsmába*
BOLDOG HELLSING VI-OT! Ma mindent én állok.
*majd leült a már múltkor is kiszemelt sarokasztalhoz, és elmerült azon gonolatai közt, hogy vajon a fenti kejelentés mennyire volt jó ötlet és milyen következményeket vonhat maga után - valamint a nyelvhelyességéről, de ebbe illuminált állapotát figyelembe véve nem tud/akar túlságosan elmélyülni*
*majd a narrátor szavainak elhallgatása után mintha megint az a jól ismert keserűség látszana kiülni eddig egészen vidámnak tűnő ábrázatára*
BOLDOG HELLSING VI-OT! Ma mindent én állok.
*majd leült a már múltkor is kiszemelt sarokasztalhoz, és elmerült azon gonolatai közt, hogy vajon a fenti kejelentés mennyire volt jó ötlet és milyen következményeket vonhat maga után - valamint a nyelvhelyességéről, de ebbe illuminált állapotát figyelembe véve nem tud/akar túlságosan elmélyülni*
Nem, tényleg. Ha reggel 7 órai nyitást veszünk, akkor már van pár szerencsés japán/ban tartózkodó (volt admin atyánk, példának okáért) fazon, akik magukévá tehették és akár azóta meg is nézhették az új ovát.
*majd a narrátor szavainak elhallgatása után mintha megint az a jól ismert keserűség látszana kiülni eddig egészen vidámnak tűnő ábrázatára*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-24 01:31:46
Elkéstél. A nem röhögöt az elejére kellett volna írni... Így már semmi hatása nem volt
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
ezért mondtam, h felőlem
am. Alister szent és ő nem csinált ilyet. és én sem. *nem röhög, nem röhög, nem röhög*
am. Alister szent és ő nem csinált ilyet. és én sem. *nem röhög, nem röhög, nem röhög*
-
Szerk: ∂z 2009-07-24 01:01:07
beküldve: 2009-07-24 00:56:40
(#2891) Jol van Jol van! Azt ne mond hogy te 17 évesen nem ittál Amugy meg nem szotkam kiütni magam. A pénztárcámhoz meg nem nyulni
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Az más. Akkor nem szóltam egy szót sem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hagy már. majd én vigyázok rá
igen, ez azt jelenti, h ha kiüti magát felezzük a tárcájában lévő összeget
-
Én anno a bnőmmel voltam így
XDJut eszembe... mit is iszol te? Kiskorúként, hm?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát ez érdekes párosítás. Szereted de utálod ha otthon van. Én anno a bnőmmel voltam így
csak 1 gin tonicot
imáááááádom a pisztáciát. de utálom, ha van itthon, mer megeszem az összeset és rosszul leszek
imáááááádom a pisztáciát. de utálom, ha van itthon, mer megeszem az összeset és rosszul leszek
-
Repül? Mit ittál? Na jó viccet félretéve egy sima egészséges adag jó lesz. Közben meg rágjunk pisztáciát mer az jó