Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hát akkor maradunk
van még valaki? vagy mindenki hulla? remélem valami finom bort szereztem a Tokai a legjobb
van még valaki? vagy mindenki hulla? remélem valami finom bort szereztem a Tokai a legjobb
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 21:50:36
pincér nem kell, csak egy üveg bor meg a jó társaság(od)
*csatlakozik mad_chanhoz*
Valaki még?
*csatlakozik mad_chanhoz*
Valaki még?
beküldve: 2009-08-09 21:36:02
(#2925) *csendben belopódzik a kocsmába, magához vesz 1 üveg bort majd elindul, félúton megáll és vissza megy még egy kis sütiért, majd eloson*
a kulcs a lábtörlő alatt,ha kell pincér csak csengessetek és jövök,de ha nem akkor is csoszogok
a kulcs a lábtörlő alatt,ha kell pincér csak csengessetek és jövök,de ha nem akkor is csoszogok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-08-05 00:08:21
(#2924) *rápisszeg mad_chanra a likőrös polc mögül, hogy csendesebben, aztán tovább iszogat békésen*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
am is én csak jól járok ha bezártok a sok fincsi pia mellé, nektek lesz rossz
Szerk: mad_chan 2009-08-04 23:50:23
hát igen, ő csupa szív, szeretet
de én azért + látogatlak a detoxban
de am szívesen adok, ebből nagyobb kiszerelés kéne, mondjuk 1 hordónyi *már szalad is a pinyóba körül nézni hátha van még*
de én azért + látogatlak a detoxban
persze csak akkor ha túléled
de am szívesen adok, ebből nagyobb kiszerelés kéne, mondjuk 1 hordónyi *már szalad is a pinyóba körül nézni hátha van még*
Oké, a halál lehetséges, de az alkoholmérgezés garantált. XD Köszönöm, olyan figyelmes vagy.
milyen megbíz6ó vok *boldog*
ok, akkor az extra fmbe beleöntünk 1,5l szangriát is. ok?
ok, akkor az extra fmbe beleöntünk 1,5l szangriát is. ok?
-
beküldve: 2009-08-04 23:02:46
(#2918) Kösszép'.
Tudtam, hogy Rád számíthatok, ha a leitatásomról van szó.
De Mad-chan sangriája olyan csábító... inkább azt kérek én is.*___*
Tudtam, hogy Rád számíthatok, ha a leitatásomról van szó.
De Mad-chan sangriája olyan csábító... inkább azt kérek én is.*___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-04 23:03:20
a koktélt ne tőlem kérd, azon a téren nem én vok a legtájékozottabb,de én vállalom a figyelmesen nézelődő fincsi sangriát ivó egyén szerepét
beküldve: 2009-08-04 22:56:39
(#2915) Én is szomjas vagyok. De akkor előbb kitakarítok,*rendmániás* addig meg Ti igyatok csak. De mire végzek legyen az asztalomon valami fincsi koktél.
tudtam én,h rád számíthatok,de én rendes és aranyos vagyok és védem a májad szal segítek inni is egy kicsit
cserébe,h így vigyázok rád, te mondjuk felsöpörhetnél
cserébe,h így vigyázok rád, te mondjuk felsöpörhetnél