Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hát az a film 18++os lesz
Most miért mondod? Gyerekfilm lesz, és a Disney fogja megvásárolni, mert meglátják bennem majd az újabb mézes-mázos tinisztárt és akkor bye-bye HSM/Zack Efron/Jonas brothers/Hannah Montana... XD
Ivi: az anime jó ötlet. *___* XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:37:37
ha sikeres lesz, akkor a Live Action mellett megcsináljuk anime változatban is, hadd tanuljanak belőle a japán társaink
hát majd a con előtt 2 nappal kiderül
de én szívesen segítek a forgatásban
de én szívesen segítek a forgatásban
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
am meddig leszünk ott a fórumtalin este? vagy folytatjuk valahol?
Erről még nem tudok konkrét infókat.^^"
Ivi:
Viszek kamerát conra és leforgatjuk majd az Oscar-díjas Miho különös életét!
LOL!XD Hát elég különös élet lesz az...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:27:24
Ivi: Nem leszek 17! XD 16-ig meg sem állok.
Bár Dz már ecsetelgette, hogy lehet ennyi se leszek, hanem egyenest feldobom a talpam. XD
Viszek kamerát conra és leforgatjuk majd az Oscar-díjas Miho különös életét!
Szerk: Ivi 2009-08-09 22:14:20
hát rám nyugodtan bízhatod a pénzed
hát azért én megvédelek ha te is akarod, inkább maradj 16 az alá ne menj nem akarok neked pelust cserélni XD
hm mit is vegyek belőle
hát azért én megvédelek ha te is akarod, inkább maradj 16 az alá ne menj nem akarok neked pelust cserélni XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 22:15:47
Valóban fincsi.^^
Amúgy jah, jó ötlet, csak lehet egy picit unatkozni fogok. XD Majd adok pénzt, és lehet megkérem valamelyikőtöket, hogy vadásszon nekem MangaFanéknál egy-két mangát.*___*
Amúgy jah, jó ötlet, csak lehet egy picit unatkozni fogok. XD Majd adok pénzt, és lehet megkérem valamelyikőtöket, hogy vadásszon nekem MangaFanéknál egy-két mangát.*___*
Bár Dz már ecsetelgette, hogy lehet ennyi se leszek, hanem egyenest feldobom a talpam. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:05:26
beküldve: 2009-08-09 22:01:38
(#2936) jah, sangrilla itatja magát erősen, szal azt sokáig tudjuk nyakalni, aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy de elment az idő, csak nem tudjuk melyik irányba, mert lehet hogy megint 17 lesz, ugye Miho?
Hm. Úgy tervezem, hogy szombaton kimegyek egy pokróccal a PeCsa elé és ott foglak várni Titeket. Ha gondoljátok nálam majd le lehet rakni a piát.
ez 1 remek ötlet,csak hagyj nekünk is valamit, ne csak az üveget
am nem az a lényeg,h hatása legyen hanem az,h beszélgetés közben iszogatunk és fincsi az íze
Most miért, a sangria gyümölcslé, abból meg lehet inni ennyit.
Nem, nincs jegyem.^^" De mondom, nem gond, majd elszórakoztatom magam. XD
Nem, nincs jegyem.^^" De mondom, nem gond, majd elszórakoztatom magam. XD
Megkergetek néhány CP-s kisfiút és yaoira buzdítom őket, a leánykákat meg futanarival fenyegetem. Ha nem tudják mi az a futanari, bekísérem őket a mellékhelységre és aztán...
XD
XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:01:36
Hűha, megint kezdődnek Miho hordós gondolatai mint a nyár elején
Miho: szombatra még nincsen jegyed?
Miho: szombatra még nincsen jegyed?
Szerk: Ivi 2009-08-09 21:57:24
Jöheeet!*____* Bár abból legalább egy hordónyit kéne zsákmányolni, hogy legalább valami hatása legyen. XD
Conra? ...Majd megoldjuk!^^
Ivi: Igaz, a biztonságiőrök... Hm. Úgy tervezem, hogy szombaton kimegyek egy pokróccal a PeCsa elé és ott foglak várni Titeket. Ha gondoljátok nálam majd le lehet rakni a piát.
Conra? ...Majd megoldjuk!^^
Ivi: Igaz, a biztonságiőrök... Hm. Úgy tervezem, hogy szombaton kimegyek egy pokróccal a PeCsa elé és ott foglak várni Titeket. Ha gondoljátok nálam majd le lehet rakni a piát.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 21:56:08
beküldve: 2009-08-09 21:53:29
(#2931) jah, sangrilla nagyon jó és lehet dobozos gyümölcslé formájában is kapni a hiper-szuperekben
Gyere Miho! csatlakozz hozzánk!
Mad_chan: conra? ok! csak vigyázz a biztonsági őrökkel
Gyere Miho! csatlakozz hozzánk!
Mad_chan: conra? ok! csak vigyázz a biztonsági őrökkel
nem baj azért csatlakozz hozzánk, max használunk légfrissítőt
te mit kérsz sangria jó? most úgyis az az új kedvenc kéne hozni conra is vagy venni ott
te mit kérsz sangria jó? most úgyis az az új kedvenc kéne hozni conra is vagy venni ott
beküldve: 2009-08-09 21:49:50
(#2929) Sziasztoook!*örül, hogy végre lát itt valakit*
Körülnézek a raktárban, hátha találok valami finomságot.
Ivi: Én is hulla vagyok, csak zombulás közben itt rontom a levegőt. XD
Körülnézek a raktárban, hátha találok valami finomságot.
Ivi: Én is hulla vagyok, csak zombulás közben itt rontom a levegőt. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 21:51:50