Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
am meg előtte levetítünk nekik valamit amitől kifolyik az agyuk és utána élvezni fogják a mangát
Charlie!!!XD
Megspékelve a Vegetable Juice-al, és desszertnek egy kis Dokuro-chan féle Pipiru piru pipirupiii!XD
Garantált agyhalál. Mi már csak tudjuk, nemde?
mi ártatlanok vagyunk ugye Miho
Pontosan.
beküldve: 2009-08-09 23:01:16
(#2956) itt is üresedés van
am meg előtte levetítünk nekik valamit amitől kifolyik az agyuk és utána élvezni fogják a mangát
Ivi. mért történne ez? hisz a fórumon nincsenek ilyen dolgok,mi ártatlanok vagyunk ugye Miho
Ivi. mért történne ez? hisz a fórumon nincsenek ilyen dolgok,mi ártatlanok vagyunk ugye Miho
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 23:03:59
Ha cataflam nem is kell majd, de jó animés szokásnak megfelelően az lehet hogy azt olvasgatva orrvérzés fog kerülgetni egyeseket
szerintem úgy osztogasd hogy rögtön mellétűzőgépezel egy levél Cataflamot.
Most miért?
Ivi: Megfelel a sangria, köszönöm.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:55:37
Ómájngottes! Fórummanga... Na az lesz a nemsemmi... szerintem úgy osztogasd hogy rögtön mellétűzőgépezel egy levél Cataflamot.
*rögtön húz egy kupa debrőit a rémképek elkergetése végett*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-08-09 22:56:48
Majd megrajzollak.;)
ha kell hörögni akkor reggel kávé után segítek
Okés. XD (Bár mostanában sokat gyakorolok itthon, kezd alakulni a hörgés... XD Szegény szomszédok, nem elég a gitár, most még olyan hangokat is hallanak, mintha haldokolna valaki a lakásunkban. Kíváncsi vagyok mikor kérdezik meg Apumtól, hogy mi történik mostanában nálunk... XD)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 22:49:50
ÁÁ bocsi a duplázásért el bambultam ÁÁ nagyon bocsi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 22:45:21
Mad-chan: Hm... lehet, hogy elkezdem megrajzolni a Fórum mangát. XD
ez tök jó lenne
kivi vok én hogy néznék ki a mangába, nincs kedved + rajzolni
ha kell hörögni akkor reggel kávé után segítek
Szerk: mad_chan 2009-08-09 22:45:32
Miho: Disneyéknél énekelni is kell ám!
Megoldom okosban, Zack is megoldotta...
Mad-chan: Hogyne lennél benne! Mindenki benne lesz!XD Hm... lehet, hogy elkezdem megrajzolni a Fórum mangát. XD
hát nem is tom,h azt,h fogják a gyerekek értékelni amikor bejelented,h megint 16nak érzem magam icipicit elküdösödött szemekkel
amis Zack 4 ever *sikítva pattog Zack,Zack,Zack* XD
az anime téll jó, rem én is benne leszek
amis Zack 4 ever *sikítva pattog Zack,Zack,Zack* XD
az anime téll jó, rem én is benne leszek