Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
omg
akkor ilyet kérsz?
hidd el egy erős fenyő tea rummal ízesítve... ha nem is ilyen erős és nem is tartalmaz enyni alkohot, van ilyen jó
közben kész a kajád is Tessék
akkor ilyet kérsz?
hidd el egy erős fenyő tea rummal ízesítve... ha nem is ilyen erős és nem is tartalmaz enyni alkohot, van ilyen jó
közben kész a kajád is Tessék
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-08-10 11:25:10
fúúú...de a fenyővíz tényleg olyan mintha:
fenyőkérget rágcsálnál, miközben lehúznál egy kis gyantát, és 100%os alkoholt...ettől lesz 70%os...áhh...olyan mint valami wcillatosító
(enyhe túlzásokkal )
fenyőkérget rágcsálnál, miközben lehúznál egy kis gyantát, és 100%os alkoholt...ettől lesz 70%os...áhh...olyan mint valami wcillatosító
(enyhe túlzásokkal )
Gravity is a habit that is hard to shake off.
rendben van :)
A jäger itt van.. a sajtos szenyát még készítem...
addig meg csinálok egy erős fenyő teát
A jäger itt van.. a sajtos szenyát még készítem...
addig meg csinálok egy erős fenyő teát
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-08-10 11:14:02
igen miután a Jaeger (3cl is elég) kimosta a gyomromat, lehet h eszek egy szendvicset...egy picike sajtos szendvics
tömény? legyen fenyővíz xD
úristen hogy az milyen durva...
tömény? legyen fenyővíz xD
úristen hogy az milyen durva...
Jäger lesz a megfelelő
Üdvözöllek már viszem is az italt... menynit is kérsz? 3 cl vag 5... vagy fél liter? kísérőnek valami tömény? ételt valami félét?
Üdvözöllek már viszem is az italt... menynit is kérsz? 3 cl vag 5... vagy fél liter? kísérőnek valami tömény? ételt valami félét?
ki jönne ilyenkor kucsmába?
ja...én
nah akkor valami gyógynövényes dolgot kérek...ami jó a beteg torkomra.
hm...hubertus, vagy Jaeger?
vagy a nagyapórecept? a sör?
vagy a generációk óta tartó recept, a kamillatea
ja...én
nah akkor valami gyógynövényes dolgot kérek...ami jó a beteg torkomra.
hm...hubertus, vagy Jaeger?
vagy a nagyapórecept? a sör?
vagy a generációk óta tartó recept, a kamillatea
Szerk: Yoroi 2009-08-10 11:05:54
beküldve: 2009-08-10 10:43:40
(#2967) Jó reggelt!
Úgy döntöttem, mivel jó a kedvem: bejövök kiszolgálni
Remélem lesz is olyan, aki inna velem egyet. Kettőt... hármat...
Úgy döntöttem, mivel jó a kedvem: bejövök kiszolgálni
Remélem lesz is olyan, aki inna velem egyet. Kettőt... hármat...
na jó most lebuktam
na akkor légy jó, aludj jól
megyek én is SZIA
na akkor légy jó, aludj jól
megyek én is SZIA
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 23:54:29
Perszeee, az ismerősödnek vettél ajándékot mi? Hiányzott a gyűjteményedből egy Hello Kitty-s mamusz meg egy rózsaszín pizsi, azt vetted meg, mi?XD
A poharam üres, de most már az is marad, mert lassan megyek. Még megnézek egy Dokuro-chan részt - annyit beszéltünk róla, hogy kedvet kaptam hozzá XD - aztán megyek aludni.^^
Szóval jóóó éjt!
A poharam üres, de most már az is marad, mert lassan megyek. Még megnézek egy Dokuro-chan részt - annyit beszéltünk róla, hogy kedvet kaptam hozzá XD - aztán megyek aludni.^^
Szóval jóóó éjt!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 23:53:04
arról tényleg kellet volna fotó, egyszeri alkalom, velem is ez volt amikor bementem,h vegyek ismimnek ajándékot, kicsit kitűntem a tömegből XD
nem inkább szegény Sakura-kun? bár mindig feltámasszák szal annyira nem lehet rossz, legalább is Dokuro-chan nagyon élvezi
elképeltem HK-t diktátornak , nagyon durva ahogy az édi rózsaszín cuccában megy előre és mormol,h hódoljatok be vagy elpusztítalak titeket
jaja az metál volt, amíg nem ittam egy kis meleg kakaót az legyőzte
mi a helyzet a poharaddal? jöhet az utánpótlás?
nem inkább szegény Sakura-kun? bár mindig feltámasszák szal annyira nem lehet rossz, legalább is Dokuro-chan nagyon élvezi
elképeltem HK-t diktátornak , nagyon durva ahogy az édi rózsaszín cuccában megy előre és mormol,h hódoljatok be vagy elpusztítalak titeket
jaja az metál volt, amíg nem ittam egy kis meleg kakaót az legyőzte
mi a helyzet a poharaddal? jöhet az utánpótlás?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-08-09 23:40:45
vele van kitapétázva a szobám XD
Ezt most elképzeltem. Nagyon durvaaa!!!XD
Ez igaz, Hello Kitty egy diktátor, csak nyomul előre, meghódítva az egész világot, míg szegény Dokuro-channak csak annyi jutott osztályrészül, hogy Sakura-kunt hentelheti. Szeeegény Dokuro-chan.T_T
Amúgy a múlt héten megfordultam a Mammutban lévő Hello Kitty üzletben. Mondta az unokahúgom és a barátnője, hogy ezt le kéne fényképezni, ahogy ott állok a nagy rózsaszín sziget közepén, és fel kéne rakni Napiszarra... Garantált sikerem lett volna azzal a képpel, az tuti. XD
Whá az a reggeli hörgés jó lehetett! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 23:32:39
azért őket nem lehet össze hasonlítani
és am is ne bántsd Hello Kittyt, ő a legjobb vele van kitapétázva a szobám XD
reggel nem tudod,h mit gondoltak a szomszédok reggel,de olyat hörögtem, komolyan csak beszéltem de teljesen levoltam rekedve nagyon metál hangom volt
Ivi: jóéjt, álmodj szépeket, Pusza
és am is ne bántsd Hello Kittyt, ő a legjobb vele van kitapétázva a szobám XD
reggel nem tudod,h mit gondoltak a szomszédok reggel,de olyat hörögtem, komolyan csak beszéltem de teljesen levoltam rekedve nagyon metál hangom volt
Ivi: jóéjt, álmodj szépeket, Pusza
Szerk: mad_chan 2009-08-09 23:28:38
de most mért Dokuro-chan olyan ari
Persze, hogy az. A Hello Kitty is az, de Ő is agyrohasztásból él.
Szia Ivi, jó éjszakát!^^
hát igen,mi tudjuk
aki mát mond, az téved vagy már ismer minket XD
na töltök még1* kérsz te is?
aki mát mond, az téved vagy már ismer minket XD
na töltök még1* kérsz te is?
beküldve: 2009-08-09 23:17:48
(#2959) No, további jó iszogatást és mangatervezést (bár azt másik topikban kéne ) én lelépek és hagylak titeket kibontakozni!