Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-08-04 22:34:14
(#2912) *lassan,komótosan besétál, és rájön,h ráférne a helyre 1 kis portörlés, de először iszik valamit*
szomjas itt valaki? vagy csak ücsörögjek itt egyedül és takarítgassak
szomjas itt valaki? vagy csak ücsörögjek itt egyedül és takarítgassak
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Azt honnan lehet tudni...bár biztos igazad van.....mert..elhiszem és én álltalába
nem ezeket szoktam nézni hanem inkább a számait hallgatom!!
nem ezeket szoktam nézni hanem inkább a számait hallgatom!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-27 15:02:01
Lady Gaga
Nos erről el kell mondjak egy storyt.. Szerinted mért Lady gaga és a Queennek is volt ilyen dala h Radio gaga az az érdekes h ténleg így van... Feltételezhető h Lady Gaga egy Queen rajongó!
gondolom ezt mindenki tudja de akkor is meg kellet osztani
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-26 23:06:23
(#2909) Közben a kocsmáros sehol, de nem baj mert megszoktuk hogy mostanába ellóg!!!
Hát akkor feladom a hírdetést hogy új kocsmárost felveszünk.....csak az a baj hogy ha mégis visszajön a kedves kiszolgálónk akkor én buktam de nem baj....
Akkor inkább kapcsolok zenét és megyek biliárdozni!!
Zene: Lady Gaga: Love Game
Hát akkor feladom a hírdetést hogy új kocsmárost felveszünk.....csak az a baj hogy ha mégis visszajön a kedves kiszolgálónk akkor én buktam de nem baj....
Akkor inkább kapcsolok zenét és megyek biliárdozni!!
Zene: Lady Gaga: Love Game
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-26 22:33:33
(#2908) Csenben hallkan besurran.Nézegeti a zöld foszforeszkáló italt.S gondolkodik rendeljen-e valmit.Végül egy eper koktél mellett dönt sok sok gyümölcsel.S reménykedik hogy nem valami pénzspórolós cucc.Közben mindent s mindenkit megfigyel a környezetében,s szürcsölgeti a koktélját.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-26 22:12:21
(#2906) begaloppozik...
leül...
felvesz valami üveget a földről ami neonzölden világít...
elolvassa az összetevőket...
egy dolgon meg akad a szeme miközben ezeket a sorokat olvassa:
Összetevők: víz, cukor, etil-alkohol (54%), TESCO gazdaságos energiaital (29%), citromlé (sűrítményből) (1%), koffein (32mg/100ml), guarana, tartósítószer (guar-gumi), édesítőszer (aszpartám*), természetazonos aromák (citrom, eper, kiwi, szőlő)
*Fenil-alanin forrást tartalmaz!
Minőségét megőrzi: a kupakon jelzett időpontig (év/hó/nap).
MADE IN CHERNOBYL!!!! <------WTF!?<---- aki ezt megissza...
leül...
felvesz valami üveget a földről ami neonzölden világít...
elolvassa az összetevőket...
egy dolgon meg akad a szeme miközben ezeket a sorokat olvassa:
Összetevők: víz, cukor, etil-alkohol (54%), TESCO gazdaságos energiaital (29%), citromlé (sűrítményből) (1%), koffein (32mg/100ml), guarana, tartósítószer (guar-gumi), édesítőszer (aszpartám*), természetazonos aromák (citrom, eper, kiwi, szőlő)
*Fenil-alanin forrást tartalmaz!
Minőségét megőrzi: a kupakon jelzett időpontig (év/hó/nap).
MADE IN CHERNOBYL!!!! <------WTF!?<---- aki ezt megissza...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-26 21:00:03
(#2905) Massára én is iszok. Javulást!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-25 21:55:19
(#2904) Igyunk Massa egészségére. Micsoda igazságtalanság, tavaly az autó hibája miatt esett ki az utolsó körben az első helyről, most pedig szegény meg se próbálhatja. Jobbulást, majd legközelebb összejön.
Mellesleg ma kihagynám a gyümölcslét, még mindig nem tette túl magát a gyomrom ezen a nyomorultságon: [Link]
Most benyomtak mindenféle össze-vissza lengetős cuccot, de egy normális hullámvasút bezzeg nincs. Épülget, de a pálya (ami mellesleg a felét se teszi ki a Looping Star területének, csak tele van hajtűkanyarokkal) már láthatóan felvette a formáját és egy darab átforduló nincs rajta, csak néhol talajjal vízszintesen megy majd. Elméletileg Spinning Coasternek hívják, na majd meglátjuk.
Mellesleg ma kihagynám a gyümölcslét, még mindig nem tette túl magát a gyomrom ezen a nyomorultságon: [Link]
Most benyomtak mindenféle össze-vissza lengetős cuccot, de egy normális hullámvasút bezzeg nincs. Épülget, de a pálya (ami mellesleg a felét se teszi ki a Looping Star területének, csak tele van hajtűkanyarokkal) már láthatóan felvette a formáját és egy darab átforduló nincs rajta, csak néhol talajjal vízszintesen megy majd. Elméletileg Spinning Coasternek hívják, na majd meglátjuk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-25 21:55:45
beküldve: 2009-07-25 19:34:24
(#2903) Becsörtet az ajtón. (<<<mi az hogy becsörtet?) Körbepillant és megállípítja a nyílvánvalót.
-Sehol senki. Attól én még bejövök és ön kiszolgálom magam. És még esetleg be is állok kiszolgálni. A pincér jelentkezik.
Valami gagyi neon zöld piát önt magának. (- csak ne foszforeszkáljak tőle este ) Leült és nagyokat kortyolt italából.
Valaki valamit?
-Sehol senki. Attól én még bejövök és ön kiszolgálom magam. És még esetleg be is állok kiszolgálni. A pincér jelentkezik.
Valami gagyi neon zöld piát önt magának. (- csak ne foszforeszkáljak tőle este ) Leült és nagyokat kortyolt italából.
Valaki valamit?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Te valami kuriózum vagy.
Nem, én shotacon vagyok.
Még mindig sheol a raw. Hát ez miez?!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-24 23:41:10
(#2900) *Dob egy borosüveget*
Tessék valami mátyás korabeli cucc...
de sajnos egyedül kell h hagyjalak... sajna Charlienak sok hely kell az agyamban...és naggyon lassú a mentális anyagcserém...lassúbb mint Dz
nah...biztos leszek még holnap meg azután meg azután de azután már nem.
jó cakát
Tessék valami mátyás korabeli cucc...
de sajnos egyedül kell h hagyjalak... sajna Charlienak sok hely kell az agyamban...és naggyon lassú a mentális anyagcserém...lassúbb mint Dz
nah...biztos leszek még holnap meg azután meg azután de azután már nem.
jó cakát
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-24 23:36:44
(#2899) *miután benyakalta a Fórumtaliban említett maradék páleszt, vigyorogva nyit be*
Höhö, kooonbanwaaa! XD
Még ezt a páleszt szívesen leöblíteném egy cyber-borral.^^ Akad, aki kiszolgál, vagy megint fel kell feszegetnem a raktárajtót? XD
Höhö, kooonbanwaaa! XD
Még ezt a páleszt szívesen leöblíteném egy cyber-borral.^^ Akad, aki kiszolgál, vagy megint fel kell feszegetnem a raktárajtót? XD