Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-08 22:56:53
(#2719) Már megint ez a Muhaha mi jóó ebben ez olyan ari de csak egy- jó két embertől...mert tőlük szoktam meg,!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-08 22:52:42
(#2717) Amúgy most hogy olvasgatok és félre ide vagy oda, akkor most a Con első napján nem érdemes Cosplay-ben jönni?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Ajjaj...megijesztesz!
És még nem is ismersz... Live Actionben még ijesztőbb vagyok... Muhahaaa! XD
Ajjaj...megijesztesz!
Eddig azt terveztem h elmegyek a nyári Conra dee...
Eddig azt terveztem h elmegyek a nyári Conra dee...
neeem! megyek az tuti!!!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-08 22:49:25
(#2714) Ezt nekem írtad??
Hát én szó szerint teleportáltam akkor szilveszterkor. Tényleg nagyon durva volt. De akármennyit is ittam semmikor máskor nem tudtam berugni. De nem is akarok. Ha sokat iszok nem tudok foglalkozni a lányokkal
Jé szija Miho te is ideértél? Gyorsan valamit a hölgynek!
Jé szija Miho te is ideértél? Gyorsan valamit a hölgynek!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-08 22:51:05
Fullmoon 4ever!
Shock <3
Shock <3
Höhö... Ha egyszer elmerészkedsz egy fórumtalálkozóra - akár az egyik Conon, akár máskor - kérj meg, hogy meséljem el Neked milyen is az a Fullmoon+Miho páros. Igazán lehengerlő... XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-08 22:49:05
beküldve: 2009-07-08 22:47:04
(#2711) Hát olvasd amit írtam....és tényleg!!
Én még nem...
azt az abszintos ügyet nem nevezném részegségnek...
K.O.
szilveszter mindenkivel végez?
Ez egy naagy bölcsesség! *hevesen bólogat*
azt az abszintos ügyet nem nevezném részegségnek...
K.O.
szilveszter mindenkivel végez?
Ez egy naagy bölcsesség! *hevesen bólogat*
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:43:31
beküldve: 2009-07-08 22:41:38
(#2709) Áhh a szilveszter az mindenkivel végez..
Tudom barátnőmmel rugtunk be egyszer és együtt ültünk le a szemetes mellé és beszéltünk hozzá...aztán ki akartunk mászni a kerítésen és fennakadtunk....
Amúgy Ryukot és Remet nem tudod legyőzni
Tudom barátnőmmel rugtunk be egyszer és együtt ültünk le a szemetes mellé és beszéltünk hozzá...aztán ki akartunk mászni a kerítésen és fennakadtunk....
Amúgy Ryukot és Remet nem tudod legyőzni
Szerk: L.Lawliet 2009-07-08 22:42:25
Egyetértek. Akkor emeljük poharunkat a leggonoszabb királyra aki nemsokára elpusztítja Karakura várost!
Ti meg söpredék shinigamik jobb lesz ha kezdtek retegni!
Ti meg söpredék shinigamik jobb lesz ha kezdtek retegni!
Igen! Még Hirako Shinji sem tud lenyomni! A Shinigamiknak annyi! Wonderweiss átszúrja mindegyik kapitányt. Barragan, Stark és Halibel pedig legyőzik a maradékot!
Igyunk egy csomó koktélt! Jee!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 22:40:10
Én idén szilveszterkor. Azzal a rendkívül jó tulajdonsággal bírok hogy kegyetlenül bírom a piát
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
EGÉSZSÉGEDRE!!
De őket nehéz megölni.
hm...kezdjük elhalálozási sorrendben
hm...kezdjük elhalálozási sorrendben
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:35:23