Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Meg ám!
Van most már Zenegép is.
Keiichi: a Velonica is jó, de akkor már a full version.
Van most már Zenegép is.
Keiichi: a Velonica is jó, de akkor már a full version.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 22:15:35
Inkább a Velonicát!! Gomen nasai Aizen-dono *.*
De a lényeg hogy igyunk! Hogy legyen hugyunk
De a lényeg hogy igyunk! Hogy legyen hugyunk
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Visszajöttem!^^
Látom megtelt a kocsma
Na hát akkor Aizen bizony igyunk erre
Látom megtelt a kocsma
Na hát akkor Aizen bizony igyunk erre
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-08 22:13:37
Érzem hogy ma este nem csak hányni de fosni is fogok
Nos az lehet.
Sebaj, itt vagyok én is. XD
Zenegép, kérlek játszd le a Shoujo S-et, azaz a Bleach legújabb openingjének a zenéjét.
Vagy nem szóra megy?
True Mangafan vagyok! *örömmel sír-smiley* Ez az!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 22:12:25
Érzem hogy ma este nem csak hányni de fosni is fogok
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Nem volt még zenegép, de most már lesz.
Amúgy meg nem tudom milyen pia ez csak összekevertem vagy 20-at azt ezt a nevet adtam neki.
Amúgy meg nem tudom milyen pia ez csak összekevertem vagy 20-at azt ezt a nevet adtam neki.
,,Hitler fején ugrálok!"
Húúú. Az meg mi? Mind1 érdekes neve van de remélem finom Akkor kóstoljuk meg. Zenegép van? Mert akkor kérném a Korpiklaani-tól a BEER BEER-t
Nem haragszom és persze, hogy iszunk..., de mit is?
Igyunk inkább egy "szuperkirálytökfeleslege sdenagyonkeményésfinomisráad sul"-t.
Nagyon jó lehet, szerintem.
Igyunk inkább egy "szuperkirálytökfeleslege sdenagyonkeményésfinomisráad sul"-t.
Nagyon jó lehet, szerintem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 21:58:04
Csáó! Jó éjt!
Az előbbi ám csak vicc volt remélem nem haragudtál meg Aizen mert még nem akarok meghalni Nos, akkor iszunk egy tripladupla Tequilát?
Az előbbi ám csak vicc volt remélem nem haragudtál meg Aizen mert még nem akarok meghalni Nos, akkor iszunk egy tripladupla Tequilát?
beküldve: 2009-07-08 21:52:49
(#2679) Helló!! Szerkezet akkor csak gondolatban csinálhatja ezt vele vagy amit akar!!
És mivel most így is fáj a fejem mert kivagyok(túl sok streszz) Kérek egy kis Vodkát vagyis szokásos és jöhet mellé egy Jagermaister!!
És lehet hogy keverek egy szürcsit csak ahoz kéne valami krém likőr...akkor azt is kérek nekem már úgy is mindegy túl vagyok a nehezen!!! Már csak egy utazás amit csak túl élek......Aztán Tali egy nagyon jóó baráttal(HALLOD KEDVES SHUICHI L MINAMINOOO ) Aztán pár utazás még és CON!!:))
És mivel most így is fáj a fejem mert kivagyok(túl sok streszz) Kérek egy kis Vodkát vagyis szokásos és jöhet mellé egy Jagermaister!!
És lehet hogy keverek egy szürcsit csak ahoz kéne valami krém likőr...akkor azt is kérek nekem már úgy is mindegy túl vagyok a nehezen!!! Már csak egy utazás amit csak túl élek......Aztán Tali egy nagyon jóó baráttal(HALLOD KEDVES SHUICHI L MINAMINOOO ) Aztán pár utazás még és CON!!:))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Akkor én leszek a pultos.
Rendeléseket kérek!
Akkor magam megiszok sunyiban egy-két sört.
Rendeléseket kérek!
Akkor magam megiszok sunyiban egy-két sört.
,,Hitler fején ugrálok!"
értem
nos nem rendelt senki :S
nekem meg mennem kell :S
További szép estét!!
nos nem rendelt senki :S
nekem meg mennem kell :S
További szép estét!!
hajrá Aizen-sama!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Köszönöm szépen.
A felszolgáló gép amúgy csak egy szimbólum, hogy ne legyen szegényes a kocsma, de amúgy a szerkezeted ütheted, bánthatod, leköpheted vagy akármi.
A felszolgáló gép amúgy csak egy szimbólum, hogy ne legyen szegényes a kocsma, de amúgy a szerkezeted ütheted, bánthatod, leköpheted vagy akármi.
,,Hitler fején ugrálok!"
itt van ő... csak átment másik géphez
és pofonnal nem tudok szolgálni... Aizen-samat nem bántjuk szóval...
rendben van Aizen-sama... de inkább maradok a humán erőforrásnál... és kiszolgálom magam, meg aki rendel valamit
és pofonnal nem tudok szolgálni... Aizen-samat nem bántjuk szóval...
rendben van Aizen-sama... de inkább maradok a humán erőforrásnál... és kiszolgálom magam, meg aki rendel valamit
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-07-08 21:42:52
az meg mi?
és olyan mióta van? elveszi a munkám
és olyan mióta van? elveszi a munkám
Nos ezt a szerkezetet én találtam fel.
Ellenőrizd amúgy amit ad piát, mert néha meghülyül.
Amúgy ütögesd is le, mert még csak prototípus és nem is olyan jó.
Keiichi: életjel, életjel, életjel.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 21:41:39