Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Jah emléxem hogy erről ment a téma. És mi lesz a ferrarival? Papírból vagy LEGO ból lesz?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 19:06:05
(#2748) Szóval itt pörög az élet és nem a dumcsizós topicban.
Most elég lesz egy pohár kóla, mert fáradt vagyok.
Úgyis Yoroi-val leküldünk egy életnagyságú piát. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Persze hogy ismerem! Állat! Múltkor ittam belőle de csak 2 őt. Akkor most bepótoljuk. Mutassuk meg nekik hogy 4 után sem fekszünk az árokba.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
megvan
a pia neve: FÉNY!
ismered?
szódásszifonba bele a vodkát, pohárba meg szörpöt
és mintha felengednéd szódával.. bele engeded a vodkát
persze csak picipohár ez szerintem jó lesz
azt mondják ebből 3-4 pohárig lehet bírni.... hát...
cáfoljuk meg őket
amúgy jha.. én meg híg vagyok
a pia neve: FÉNY!
ismered?
szódásszifonba bele a vodkát, pohárba meg szörpöt
és mintha felengednéd szódával.. bele engeded a vodkát
persze csak picipohár ez szerintem jó lesz
azt mondják ebből 3-4 pohárig lehet bírni.... hát...
cáfoljuk meg őket
amúgy jha.. én meg híg vagyok
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-07-09 19:03:01
Hmm ha én low vagyok akkor te Híg?(High)
Na szóval várom a receptet
Na szóval várom a receptet
Szerk: Keiichi 2009-07-09 18:55:39
áhhh low vagy még
almás oké... de mentol nem mentolos dohány kell, hanem a vízbe kell mentol kristáylt törni
am oké igyunk olyat biztos jó
de várj... mindjárt keresek valami csudijót a receptes könyvemből
almás oké... de mentol nem mentolos dohány kell, hanem a vízbe kell mentol kristáylt törni
am oké igyunk olyat biztos jó
de várj... mindjárt keresek valami csudijót a receptes könyvemből
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Akkor úgy néz ki hogy vámoson belül is csak a Szauerék isznak ilyet A lényeg hogy ez vodka, tömény málnaszörp és kevés baracklé van benne. Annyira nem ütős de ezért iszunk belőle sokat. Egyébként kegyetlen jól néz ki ahogy 3 külömböző színű fázisra oszlik a pia ^^. A pipa rendben. Milyen dohányt nyomatunk? Két almás? És kísérődohányként mondjuk egy kis menthol
beküldve: 2009-07-09 18:01:25
(#2742) Lawliet.... így sincs pénzem
nem hogy drága pia...
Keiichi nem ismerem :S
mondjuk én kevés kevertet iszok... csak az igényes piát szeretem
de azért kérlek világosíts fel közben tömünk egy pipát?
nem hogy drága pia...
Keiichi nem ismerem :S
mondjuk én kevés kevertet iszok... csak az igényes piát szeretem
de azért kérlek világosíts fel közben tömünk egy pipát?
[QUOTE]az ivást sosem lehet eléggé korán kezdeni
igen, igaz kedves LAwliet
pia... részegség... még sosem rúgtam be
van egy olyan remek tulajdonságom, hogy bírom a piát (mint Keiichinek) szóval lehet próbálni leitatni, stb
Haha ezen csak nevetni tudok.... (Mr. Shuichi)
Miért ne, ha meghalnék akkor tudnám azt mondani(előtte) hogy igenis ittam és Berúgtam!!
Amúgy meg tudom hogy bírod a piát főleg amikor a buszhoz mentél a játék után!!
Szívesen leitatlak én..... csak vegyél jó erős(és drága italokat ) amitől egy kis korty is végez az emberrel és megitatom én veled akármennyire szeretnéd vagy nem!!
És ha bejön hát bejön(és én győztem), de ha nem akkor győztél de a te pénzed ment rá!!...
van egy olyan remek tulajdonságom, hogy bírom a piát (mint Keiichinek) szóval lehet próbálni leitatni, stb
Haha ezen csak nevetni tudok.... (Mr. Shuichi)
Miért ne, ha meghalnék akkor tudnám azt mondani(előtte) hogy igenis ittam és Berúgtam!!
Amúgy meg tudom hogy bírod a piát főleg amikor a buszhoz mentél a játék után!!
Szívesen leitatlak én..... csak vegyél jó erős(és drága italokat ) amitől egy kis korty is végez az emberrel és megitatom én veled akármennyire szeretnéd vagy nem!!
És ha bejön hát bejön(és én győztem), de ha nem akkor győztél de a te pénzed ment rá!!...
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Mivel te vámosi vagy ezért felteszem ismered a Chuck Norris nevű italt Na mi lenne ha abbol 5öt sorba lehuznánk?
Ááá DÍva jó neked. Hú de régen voltam utoljára nagyobb buliban. Általában csak egy-két fős csendes iszogatást meg pipázást rendezünk
Ááá DÍva jó neked. Hú de régen voltam utoljára nagyobb buliban. Általában csak egy-két fős csendes iszogatást meg pipázást rendezünk
Szerk: Keiichi 2009-07-09 15:56:58
hehe rendben van
mi legyen az?
mi legyen az?
beküldve: 2009-07-09 15:24:11
(#2738) Hi Shuichi! Ha már van egy ilyen jó tulajdonságunk mit szólnál hozzá ha valami kegyetlen ütőssel kezdenénk?
az ivást sosem lehet eléggé korán kezdeni
am most vagyok egy kicsit... szóval kér valaki valamit?
Miho én ezek után meg akarlak téged ismerni
am most vagyok egy kicsit... szóval kér valaki valamit?
Miho én ezek után meg akarlak téged ismerni
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-07-09 14:44:19
Már ilyen korán kezdeni az ivást?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!