Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Ez nagyon gonosz
mikor is lesz a Con? *szégyenezve lesüti a szemét h még ezt sem tudja*
mikor is lesz a Con? *szégyenezve lesüti a szemét h még ezt sem tudja*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
jobban járunk ha hozod, de a májból kell lefagyasztani Dragdának is ne feledd, csütörtökön nagy sütés tartunk, nyami
de szerintem kéne 1 alma is
de szerintem kéne 1 alma is
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
grillfűszer? minek?
Vagy csak a conon sütünk húst? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
bocsi csak 18-on fölülieknek és persze nekem
bocsi de gonosz vok
Alister: grillfűszer? minek?
bocsi de gonosz vok
Alister: grillfűszer? minek?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-07 21:31:26
hát ha nem tudod, akkor nem is fogod
LOL Grillfűszert?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
borocskát mindenkinek
Jéé...tudtam én h nem vagy olyan kőszívű h nem adsz "rendes" italt
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hát oké akkor narad a Tonic citrommal és mentával
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:39:42
hát ha nem tudod, akkor nem is fogod
am borocskát mindenkinek *leszalad a pincébe és kigurít 1 hordót vagy inkább 2-t?*
Keiichi: igaz-igaz ezért te különleges vendég vagy, ma a vendégünk vagy
Bartha Botond:már hozom is
EGS mindenki
am borocskát mindenkinek *leszalad a pincébe és kigurít 1 hordót vagy inkább 2-t?*
Keiichi: igaz-igaz ezért te különleges vendég vagy, ma a vendégünk vagy
Bartha Botond:már hozom is
EGS mindenki
Szerk: mad_chan 2009-07-07 21:14:58
Szia mad_chan!!!!!!!!! A Görkoris pincérlány Ha már te vagy a felszolgáló akkor asszem rendelek valamit(múltkor úgy is én voltam ). Tequilát
Csáó DÍva!
Csáó DÍva!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-07 21:13:06
Jó ötlet nos lassan majd megyek is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
*bezuhan az utcáról, ügyesen egy székbe esik, hogy a nála lévő tokaji aszú nehogy megsérüljön*
kaphatok valami finomat? mondjuk 1 kis borocskát
Gyere csak, megosztom veled ezt az üveget! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Áááh, sziaaa!*___*
Borocskát? Naná! Én is épp azt iszok.
Dz: Csütörtökön...? Te akartad...
Borocskát? Naná! Én is épp azt iszok.
Dz: Csütörtökön...? Te akartad...
hát akkor mutatnod kéne 1 személyit(én már csak ilyen vok) gyerekek nem kapnak piát csak kakaót + ilyeneket
Yoroi: régen, én voltam itt az egyik csapos, és már elég rég volt, szal ezért nosztalgia *nagymamis fejet vág, és álmodozik*
Yoroi: régen, én voltam itt az egyik csapos, és már elég rég volt, szal ezért nosztalgia *nagymamis fejet vág, és álmodozik*
Szerk: mad_chan 2009-07-07 21:10:02