Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-07-07 20:00:52
(#2553) De ez a gyalog meg rászokóban, true mangafan stb.
ez mitől függ??
amúgy Egészségetekre!
ez mitől függ??
amúgy Egészségetekre!
Ég...hát már csak egy darabka füstölgő szén vagyok...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 20:01:49
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-07 19:49:14
(#2551) hát...igazad van.
De én ezt 2 nap alatt tettem meg!
akkor egy jim beam és egy Whiskey. Jéggel.
De én ezt 2 nap alatt tettem meg!
akkor egy jim beam és egy Whiskey. Jéggel.
Igen...már vagy 3 hónapja regisztráltam de elfelejtettem a felhaszná...a loginomat még ha a jelszó lett volna...
Szerk: Yoroi 2009-07-07 19:49:57
Whiskey dupla jéggel. Vagy fordítva? Mind1 a lényeg hogy legyen benne Whiskey.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Na és most ünnepeljük meg a "Gyaloggá" válásomat!
Mindenkit meghívok valamire ami a kedvence!
Mindenkit meghívok valamire ami a kedvence!
Szerk: Yoroi 2009-07-07 19:42:23
Van benne több is de az nem liba hanem sertés máj. De abból is csak keveset tartalmaz. Elég érdekes hogy ilyen néven árulják mikor a libához nem sok köze van De térjünk is vissza a topic eredeti témájához. Na akkor iszok egy tripladuplát
A libamájpástétom is csak 0.2 % libamájat tartalmaz(ne akard tudni mi van benne).
Na! Azért csak semmi túlzás! Milyen 0.2%? És milyen "libamáj"??
Vagy csak én ettem egy darab sz@rt tegnap mérgező kenyérrel?
A libamájpástétom is csak 0.2 % libamájat tartalmaz(ne akard tudni mi van benne). Ne gondolkozz azon hogy mi az ami előtted van csak edd meg vagy idd meg.
*felhúzza bambiját majd vágyakozóan néz a borospohárra, aztán elgondolkozva az égre (plafonra) emeli a tekintetét*
Ha jobban belegondolok...a bor tulajdonképpen rohadt szőlő. Érdekes h így kitöltve egy pohárba milyen jól néz ki, viszont egyetlen egy darab rohadt szőlőt nem kívánnék a poharamba.
Ha jobban belegondolok...a bor tulajdonképpen rohadt szőlő. Érdekes h így kitöltve egy pohárba milyen jól néz ki, viszont egyetlen egy darab rohadt szőlőt nem kívánnék a poharamba.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 19:20:44
bocs, elbambultam. egy whisky lecsusszanna, csak messze van az üveg, de majd kibújok az ágyból és elmegyek érte
-
Énénénénénénénénénéné n!!!! A bor az tökéletes mint már multkor mondottam én imádom! (sört nem szeretem inkább boros vagyok). Ne fáradj majd én! *Kinyit egy üveg bort melynek már a címkéjét se látni és kitölti két sárkánymintás borospohárba.* Azt hiszem ez finom lesz
hát...én a szokásos "gyerek menüt" választom XD.
jeges bambit kérek.
jeges bambit kérek.
beküldve: 2009-07-07 19:05:20
(#2540) Most már eléggé este van, szóval lelkiismeret furdalás nélkül lehet inni. XD Iszik velem valaki egy pohár bort?(vagy valamit, amit szeret az illető.)
szerk.: ... hmmm... Hát ha nem, akkor iszok egyedül. XD
szerk.: ... hmmm... Hát ha nem, akkor iszok egyedül. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-07 19:10:58
Hát én nekem az egész életemre elég volt a kertből...
most értem haza a nagy kapálás, gyümölcsszüret, meg gyomlálásból.
Majd ha fehér szakállú remete leszek talán megfontolom de most...
Dzirun:hát én megoldottam. lementem egy kicsit a földszintre
Szerk: Yoroi 2009-07-07 16:50:43