Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Akkor igyál egy sört vagy egy nagyleót ^^
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Meg van kénsavas üdítőital ami garantáltan oldja a szomjat xD De azt neked nem ajánlom
köszönöm, asszem + fogadom a tanácsod
hát igazából nem nagyon szeretnék fejre állni, inkább maradok józan *gyorsan keres 1 védett helyet nehogy + dobálják v.mivel*
most csak valami gyengét szeretnék
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-03 23:21:14
A mai ajánlatom a Deréxögű hápé (házipálesz) ami egy húzásra kiüt.
Meg van kénsavas üdítőital ami garantáltan oldja a szomjat xD De azt neked nem ajánlom
De a tripladupla tequilát is megihatnád ha már kihoztam Közben megérkezett alister söre is
De a tripladupla tequilát is megihatnád ha már kihoztam Közben megérkezett alister söre is
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-03 23:17:54
Jesszus bocsi *csendben elkaparja magát*
az jó, csak nehogy jöjjön Yoda XD
hát kedves dárt vödör én kérnék egy kis, még mindig nem tudom,h mit
ajánlana valamit?
az jó, csak nehogy jöjjön Yoda XD
hát kedves dárt vödör én kérnék egy kis, még mindig nem tudom,h mit
ajánlana valamit?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
*Lerak egy tripladuplát alister elé is és már indul is a söréért.*
Itten engem ismernek! *hitetlenkedik* Na... na zdarovje! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az az igazság hogy én fiú vagyok és hát ő izé ... igen Egy hétig le is cseréltem az avámat mert mindenki lánynak nézett de látom vannak még akik nem ismernek Remélem előbb utobb már mindenki tudni fogja ki vagyok
De amugy én a Darth Vader pincér vagyok xDDDDD
De amugy én a Darth Vader pincér vagyok xDDDDD
meg bártündérke se vagyooooooooooooook ^^
Szerk: Keiichi 2009-07-03 23:14:19
akkor most te vagy a pincér kisasszony ugye?
neked milyen rucid van? mert minden pincérnek van valami érdekes ruhája, én pl a göris pincér nő voltam
neked milyen rucid van? mert minden pincérnek van valami érdekes ruhája, én pl a göris pincér nő voltam
Hát igen én általában mindig itt vagyok csak ha nincs téma nem nagyon írok. Hát akkor tessék a tripladupla Remélem ízleni fog de egyél ám rá citromot
Egészségetekre!
Egészségetekre!
Szerk: Keiichi 2009-07-03 23:08:46
beküldve: 2009-07-03 23:06:34
(#2482) *bezuhan ő is*
Egy tequilát és egy Heinekent, aranyos bártündérkék!
Egy tequilát és egy Heinekent, aranyos bártündérkék!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
juhhú tudtam én,h van élet a fórumon
hát nekem nem is tom mi kell rád bízom
koccintsunk arra,h nyár van és hogy végre v.ki +szólalt
hát nekem nem is tom mi kell rád bízom
koccintsunk arra,h nyár van és hogy végre v.ki +szólalt
Hát én szomjas vagyok de még mennyire és te? Én asszem egy vodka narancsot iszok Neked hozhatok valamit?
beküldve: 2009-07-03 22:52:50
(#2479) szomjas itt valaki? vagy a kocsma rég bezárt és most kiadó?
MINDENKI HULLA?
MINDENKI HULLA?
Szerk: mad_chan 2009-07-03 22:56:43
beküldve: 2009-07-02 21:46:19
(#2478) *galád és sunyi, ánde el nem ítélhető módon surran be a raktárba majd az éj leple alatt kigurít egy vasalt tölgyfahordót, amin a "dunkler starkbier" felirat olvasható. Frissen szerzett "edénykéjével" diszkréten távozik*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-06-30 21:28:25
(#2477) Hopp, megjöttem! *dudorászva bemegy a raktárba és magához ölel egy üveg Sangriát*
A mai fórumtalira!*belekortyol*
Nyammm...*____*
A mai fórumtalira!*belekortyol*
Nyammm...*____*
Én kérnék egy light avagy gyenge sört ami alkoholmentes.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé. Jáj. XD Ne légyszíves ne fájjon ennyire. XD
szerk.:
Az előbb a fájjon helyett vájjon-t írtam. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-29 10:06:18