Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Ugyan kérlek, itt nem kell fizetni, azt iszol, amit szeretnél, ráadásul ingyen!*___*
Szóval...? Mit innál?
Illetve khm... Megnéztem a születési dátumodat. XD Azért még ebben a cyber kocsmában is betartjuk az alapszabályokat.;) Szóval kijavítanám magam:
Azt iszol, amit szeretnél - de csak alkoholmentes italokból válassz, kérlek. XD
Szóval...? Mit innál?
Illetve khm... Megnéztem a születési dátumodat. XD Azért még ebben a cyber kocsmában is betartjuk az alapszabályokat.;) Szóval kijavítanám magam:
Azt iszol, amit szeretnél - de csak alkoholmentes italokból válassz, kérlek. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-05 20:29:04
beküldve: 2009-07-05 20:20:16
(#2503) mi ez a ota kocsma vagy mi???
Ez a te kocsmád.Szórakozni lehet itt.
Én nézzük mit rendeljek mik vannak?
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-04 09:13:08
(#2500) kár,h mész
neked is jó éjszakát és légy jó vagy rossz
én is megyek, pá mindenki
neked is jó éjszakát és légy jó vagy rossz
én is megyek, pá mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-03 23:49:45
Köszi az ajánlatot :). Am ha a továbbiakban inni akartok kénytelen leszel beállni mert én most ellépek Bocsi de fürödnöm kell meg minden és sztem már nem jövök vissza uhgyhogy én most búcsúzom tőletek. További szép estét (a hátralevő 15 percben xD) és jó éjszakát! Sziasztok
Nameg jó ivást
Nameg jó ivást
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
egészségedre
ha elfáradtál vagy nincs kedved tovább egy vödörrel a fejeden rohangálni,amiről inkább nem akarom tudni,hogy egy kocsmában mire használtak akkor beállhatok helyetted vagy segítek neked, bár ahoz kevesen vagyunk
ha elfáradtál vagy nincs kedved tovább egy vödörrel a fejeden rohangálni,amiről inkább nem akarom tudni,hogy egy kocsmában mire használtak akkor beállhatok helyetted vagy segítek neked, bár ahoz kevesen vagyunk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-07-03 23:36:59
(#2496) Na most hogy mindenkit kiszolgáltam én is csatlakozom hozzátok és megiszom a tripladuplámat
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
bizony-bizony, öblögessünk el ne essünk
beküldve: 2009-07-03 23:33:20
(#2494) *koccint mad-channal*
Egészségedre!
Egészségedre!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
és a szénanátha miatt lélegzel így ^^
Jup a söröm, ez az igazi öröm XD
nem is baj,h sötét van így legalább nem ijedsz + tőlem
Jup a söröm, ez az igazi öröm XD
nem is baj,h sötét van így legalább nem ijedsz + tőlem
Ugy hogy kérdezted milyen ruhám van de sötét van és nem látom más meg nem jutott eszembe De amugy csak ráhuztam a fejemre a legközelebb levö födröt és köpenyként viselek egy függönyt ^^
A sörödet pedig már is kihozom. Citrommal. Soook citrommal. ^^
A sörödet pedig már is kihozom. Citrommal. Soook citrommal. ^^
Szerk: Keiichi 2009-07-03 23:28:04
hát maradok a sörnél,de citromos legyen, az szerintem nagyon fini
am, hogy lettél Darth Vader?
am, hogy lettél Darth Vader?
Szerk: mad_chan 2009-07-03 23:24:53