Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ez itt a wakka szerint rovat (vagy mi...XD):
szerintem a leányzó viccelni róbált a ropi félreértelmezésével, csak hát imádnivaló hugicám nem vágja a nagylányok vicceit...XD
Ez itt a Zabpehely szerint rovat :
szerintem wakka a ropit mint a pénz szinonímáját ás nem mint ételt használta fel a hsz-ében ,hogy érdekesen és sok színűen fejezze ki magát !

igen én ezt tudtam,csak ha már ezt a szót használta gondoltam direkt félreértelmezem

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-07 22:24:00
(#485) Ez itt a Zabpehely szerint rovat :
szerintem wakka a ropit mint a pénz szinonímáját ás nem mint ételt használta fel a hsz-ében ,hogy érdekesen és sok színűen fejezze ki magát !

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 22:24:53
az biztos,hogy nem én mondtam,hogy ne menjünk a wasabiba szerintem jó hely
ezt nem fórumtalálkozónak írtam ,csak érdeklődtem
am max becsempészlek a zsebemben csak addig bírd ki csendben
van még néhány zsebem ha valaki jönni akar

ezt nem fórumtalálkozónak írtam ,csak érdeklődtem

am max becsempészlek a zsebemben csak addig bírd ki csendben

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ja semmi olyasmi, csak moderáltam magam. XD
Azért az a 30 akárhányezer pénz tényleg nem semmi... ha még a Wasabi-ba se megyünk el nem hinném hogy pont ott izédorfban lenne a sokadik fórumtali
Azért az a 30 akárhányezer pénz tényleg nem semmi... ha még a Wasabi-ba se megyünk el nem hinném hogy pont ott izédorfban lenne a sokadik fórumtali

Hogy is fejezzem ki magamat.... jobb lesz ha sehogy.

most mért engem furdal a kíváncsiság

nem hagyhatod,hogy így szenvedjek

bociszemeket vágok hátha hatásos
Hogy is fejezzem ki magamat.... jobb lesz ha sehogy.
A szezámos nem tartozik a kedvenceim közé, mivel a hegyaljai ropogós isten-császár trónusát semmi se szegélyezhti.

A szezámos nem tartozik a kedvenceim közé, mivel a hegyaljai ropogós isten-császár trónusát semmi se szegélyezhti.

Én meg szeretnék 50 ropit... a bandák meg várhatnak. XD
50 ropit adhatok, de ha nagyon kell 100-at is csak adj nekem is a szezámos a kedvencem

még szeretnék élni

Én is. Még jóóó sok bandát meg szeretnék nézni életemben.
Én meg szeretnék 50 ropit... a bandák meg várhatnak. XD
még szeretnék élni

Én is. Még jóóó sok bandát meg szeretnék nézni életemben.
Nem akarok a Slipknot koncerten meghalni!

(Amúgy tuti nem ölnének meg, mert látszik rajtam "mennyire" szeretem Snoopot...)

hát ha sok ilyet írsz még előtte meghalsz

Jupp Slipknot jupp
nem tom mit csinálnának, de nem akarom kipróbálni én még szeretnék élni

ha döntesz a fesztivállal kapcsolatban majd elmondod ?

Szerk: mad_chan 2009-04-07 22:06:03
NYugi, kapsz tőlem 50 ezret, ha elkiáltod magad a Slipknot koncert közben, hogy "Buzi Slipknot, Snoop Dogg iz da best!" xD
Nem akarok a Slipknot koncerten meghalni!

(Amúgy tuti nem ölnének meg, mert látszik rajtam "mennyire" szeretem Snoopot...)

Persze, veled bármikor.^o^

karon ragadlak és nevetve elvonszollak mielőtt még más döntést hozol
Miho: juppi én csak azt tudom mondani,hogy nagyon megéri, én is menni akarooooooook

nyálcsorgatásba kezdtem én is de gyorsan fel is törlöm,ma takarítottam
Szerk: mad_chan 2009-04-07 22:02:56
Bár 35ezer(?) a jegy...
NYugi, kapsz tőlem 50 ezret, ha elkiáltod magad a Slipknot koncert közben, hogy "Buzi Slipknot, Snoop Dogg iz da best!" xD
Félreértések elkerülése végett szeretem a Slipknotot, Doggot meg pont nem. :P
Egyetlen (12 éves) hugocskám! Fogsz te még fórumtalira jönni...

jólvanna ! de erről az 1ik oldalon könnyezésről rögtön a film ugrott be...............XD
Milyen film?

Régen leadták az RTL-en , egy b alsó kategóriás régi film : Cry Baby. vannak a kockák meg a menők v vmi ilyesmi ^^" ,és Cry Baby , is menő , és a villamosszéken meghalt szüleiért mindig hullajt egy könnyet , de csak az arca 1ik oldalán és mindenféla borzalmasság van benne összeségében nem rossz , csak lapos astory^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"