Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ez itt a wakka szerint rovat (vagy mi...XD):
szerintem a leányzó viccelni róbált a ropi félreértelmezésével, csak hát imádnivaló hugicám nem vágja a nagylányok vicceit...XD
Ez itt a Zabpehely szerint rovat :
szerintem wakka a ropit mint a pénz szinonímáját ás nem mint ételt használta fel a hsz-ében ,hogy érdekesen és sok színűen fejezze ki magát !
igen én ezt tudtam,csak ha már ezt a szót használta gondoltam direkt félreértelmezem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-07 22:24:00
(#485) Ez itt a Zabpehely szerint rovat :
szerintem wakka a ropit mint a pénz szinonímáját ás nem mint ételt használta fel a hsz-ében ,hogy érdekesen és sok színűen fejezze ki magát !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 22:24:53
az biztos,hogy nem én mondtam,hogy ne menjünk a wasabiba szerintem jó hely
ezt nem fórumtalálkozónak írtam ,csak érdeklődtem
am max becsempészlek a zsebemben csak addig bírd ki csendben van még néhány zsebem ha valaki jönni akar
ezt nem fórumtalálkozónak írtam ,csak érdeklődtem
am max becsempészlek a zsebemben csak addig bírd ki csendben van még néhány zsebem ha valaki jönni akar
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ja semmi olyasmi, csak moderáltam magam. XD
Azért az a 30 akárhányezer pénz tényleg nem semmi... ha még a Wasabi-ba se megyünk el nem hinném hogy pont ott izédorfban lenne a sokadik fórumtali
Azért az a 30 akárhányezer pénz tényleg nem semmi... ha még a Wasabi-ba se megyünk el nem hinném hogy pont ott izédorfban lenne a sokadik fórumtali
Hogy is fejezzem ki magamat.... jobb lesz ha sehogy.
most mért engem furdal a kíváncsiság
nem hagyhatod,hogy így szenvedjek
bociszemeket vágok hátha hatásos
Hogy is fejezzem ki magamat.... jobb lesz ha sehogy.
A szezámos nem tartozik a kedvenceim közé, mivel a hegyaljai ropogós isten-császár trónusát semmi se szegélyezhti.
A szezámos nem tartozik a kedvenceim közé, mivel a hegyaljai ropogós isten-császár trónusát semmi se szegélyezhti.
Én meg szeretnék 50 ropit... a bandák meg várhatnak. XD
50 ropit adhatok, de ha nagyon kell 100-at is csak adj nekem is a szezámos a kedvencem
még szeretnék élni
Én is. Még jóóó sok bandát meg szeretnék nézni életemben.
Én meg szeretnék 50 ropit... a bandák meg várhatnak. XD
még szeretnék élni
Én is. Még jóóó sok bandát meg szeretnék nézni életemben.
Nem akarok a Slipknot koncerten meghalni! Vagy legalábbis nem ettől. Ha agyon pogóznak, így jártam, de Snoop Doggot kiáltani...
(Amúgy tuti nem ölnének meg, mert látszik rajtam "mennyire" szeretem Snoopot...) )
hát ha sok ilyet írsz még előtte meghalsz
Jupp Slipknot jupp
nem tom mit csinálnának, de nem akarom kipróbálni én még szeretnék élni
ha döntesz a fesztivállal kapcsolatban majd elmondod ?
Szerk: mad_chan 2009-04-07 22:06:03
NYugi, kapsz tőlem 50 ezret, ha elkiáltod magad a Slipknot koncert közben, hogy "Buzi Slipknot, Snoop Dogg iz da best!" xD
Nem akarok a Slipknot koncerten meghalni! Vagy legalábbis nem ettől. Ha agyon pogóznak, így jártam, de Snoop Doggot kiáltani...
(Amúgy tuti nem ölnének meg, mert látszik rajtam "mennyire" szeretem Snoopot...) )
Persze, veled bármikor.^o^
karon ragadlak és nevetve elvonszollak mielőtt még más döntést hozol
Miho: juppi én csak azt tudom mondani,hogy nagyon megéri, én is menni akarooooooook
nyálcsorgatásba kezdtem én is de gyorsan fel is törlöm,ma takarítottam
Szerk: mad_chan 2009-04-07 22:02:56
Bár 35ezer(?) a jegy...
NYugi, kapsz tőlem 50 ezret, ha elkiáltod magad a Slipknot koncert közben, hogy "Buzi Slipknot, Snoop Dogg iz da best!" xD
Félreértések elkerülése végett szeretem a Slipknotot, Doggot meg pont nem. :P
Egyetlen (12 éves) hugocskám! Fogsz te még fórumtalira jönni...
jólvanna ! de erről az 1ik oldalon könnyezésről rögtön a film ugrott be...............XD
Milyen film? Vagy csak én vagyok ilyen paré hogy nemtudom??
Régen leadták az RTL-en , egy b alsó kategóriás régi film : Cry Baby. vannak a kockák meg a menők v vmi ilyesmi ^^" ,és Cry Baby , is menő , és a villamosszéken meghalt szüleiért mindig hullajt egy könnyet , de csak az arca 1ik oldalán és mindenféla borzalmasság van benne összeségében nem rossz , csak lapos astory^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"