Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Á, nemtom. Most ehhez tényleg nincs agyam. Menjünk oda, ahova a többség akar. Én most visszalépek a szavazástól, mert az sem biztos, hogy tudok majd menni a náthám miatt.
Na, skacok, akkor majd egyszer csak összefutunk, találkozunk, vagy akármi.
déltől amíg megengedik!!!!!! a rámenezés jó !
úgyse voltam még !
és ez a teaház! Nagyon szép!Elsőnek ajánlok egy rámenezést!!!Vagy 3 hete nem voltunk ott!
de mehetnénk tea házazni is vagy ide:[Link] szerintem nagyon jól néz ki
am a csütörtök nekem jó
hevesen integet
Vettem észre... A fórum kétszer küldte el a hozzászólásomat
Ki szavaz arra Narutón kívül, hogy csütörtökön legyen rámenezés is? Illetve ki hogy ér rá csütörtökön?
Elsőnek ajánlok egy rámenezést!!!Vagy 3 hete nem voltunk ott!
Nem írtad oda, hogy "Morduk, ha erre válaszolsz, elmegyünk Nyíregyházára, levadászunk, és megetetjük veled a számítógéped! "
eszembe jutott, de nem szeretek személyeskedni, de ha vki beírja h nem jön az virtuális heccsátot kap
A fórummotor időnként fura anomáliákat produkál...
Nem írtad oda, hogy "Morduk, ha erre válaszolsz, elmegyünk Nyíregyházára, levadászunk, és megetetjük veled a számítógéped! "
akinek nincs, túl fiatal hozzá, nem Bp-i (v nem hajlandó feljönni emiatt), antialkoholista (az nem baj ha nem iszik, csak ne nézzen le minket [mondjuk ha már az asztal alatt fetrengünk, akkor szabad, de akkor is csak fizikailag lefelé]) ne válaszoljon erre
am nekem szintén mindig jó kiv. 12-13!
A Big Mutter mindent lát/tud! Na jó, már kezdenek fájni a saját poénjaim.
Amúgy örülök, hogy neked is megfelelnek az időpontok, kislányom!
Jajj, de éédes~~~~ Nyugi, majd megszokod, hogy az idősebb testvéreid néha-néha kimaradnak az éjszaka - és valamelyik útszéli árokból kell őket össze kaparni
am nekem szintén mindig jó kiv. 12-13!