Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Nagyon jó kis ötlet ez, de biztos vagy te ebben?
*viszontölel*
Hát... Gondolom...
Bízom a társaságban. És ha az időjárás is mellettünk áll, ki bánja, ha tombolnak a kölkök a kertben? - csak a lakásban ne essen kár... vagy a károkozót közhasznú munkára ítélem...
Ha minden igaz... nem lesznek itthon a szüleim. LOL! Akkor szabad a pálya.
Félve tisztellek.
Szia Miho! *megölel*
szerk: Jövő héten Húsvét van! Én tuti, hogy pénteken és vasárnap nem érek rá, a szombat meg megint nagyon kérdéses.
Még mielőtt elfelejteném: Dzirun: Fisi üzeni/kéri, hogy ha tudod, akkor a Hellsinges cikket is szkenneld be neki
szerk: Jövő héten Húsvét van! Én tuti, hogy pénteken és vasárnap nem érek rá, a szombat meg megint nagyon kérdéses.
Szerk: Yaven 2009-04-01 23:30:33
Ohó, szupiii...!!! *kislányos öröm*
Majd a részleteket akkor le kell beszélnünk, ha a többiek is rábólintanak.
Majd a részleteket akkor le kell beszélnünk, ha a többiek is rábólintanak.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-01 23:29:38
Ha hozol grillsütőt, minden tpvábbi nélkül...
Kössz, Dzirun, igazán kedves tőled. (Hogy imádnivaló keresztanyuról ne is beszéljünk.^--^)v..
Felőlem jó a következő hét hétvégéje.(csak hogy egyértelmü legyen(;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-01 23:18:45
grillparty!!!!!!!!!!!!!!! nagyon jóóóóóó.
Ha hozol grillsütőt, minden tpvábbi nélkül...
(Vagy átsunyogunk a szomszédhoz.. neki van... )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-01 23:19:21
beküldve: 2009-04-01 23:13:31
(#403) No, gyermekeim...
Valaki tömör-de-tartalmas-szöveget- rni-tudó összefoglalná mi a helyzet? Lesz or nem lesz tali? És ha igen mi lesz?
Azért kérem ezt, mert ahogy elkezdtem visszaolvasni, nem tudtam eldönteni, hogyha visszalapozok újabb (vicces, de) OFF tenger vár, vagy a tények...
Amúgy még tegnap olvastam a piknikről, és arról, hogy valaki említette, vigyünk sört. Nos... Közterületen tilos inni. Ha valaki mindenáron a sitten akarja végezni, legendássá válva így a fórumtalik történetében, hogy állhatnék én az útjába...
De akkor már felajánlanám szerény hajlékomat. Van kert, terasz (Heló, szia szevasz... *énekel*), és minden, ami egy jó kis piknikhez kell. (Reméljük az időjárás is ilyen jó marad most már.)
Eme merényletre alkalmas időpont szinte bármelyik hétvége - kivéve ez, mert más dolgom lesz...
How about this?
Valaki tömör-de-tartalmas-szöveget- rni-tudó összefoglalná mi a helyzet? Lesz or nem lesz tali? És ha igen mi lesz?
Azért kérem ezt, mert ahogy elkezdtem visszaolvasni, nem tudtam eldönteni, hogyha visszalapozok újabb (vicces, de) OFF tenger vár, vagy a tények...
Amúgy még tegnap olvastam a piknikről, és arról, hogy valaki említette, vigyünk sört. Nos... Közterületen tilos inni. Ha valaki mindenáron a sitten akarja végezni, legendássá válva így a fórumtalik történetében, hogy állhatnék én az útjába...
De akkor már felajánlanám szerény hajlékomat. Van kert, terasz (Heló, szia szevasz... *énekel*), és minden, ami egy jó kis piknikhez kell. (Reméljük az időjárás is ilyen jó marad most már.)
Eme merényletre alkalmas időpont szinte bármelyik hétvége - kivéve ez, mert más dolgom lesz...
How about this?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 00:25:13
Yaven a nő és + 3 fő!Ez a film címe...ééééén statiszta vagyokkkk!!!Ill rendező!
Maradjunk a statisztánál, öregharcos...
Én maradok a rendezői és produceri székben nagy szerényen a háttérben maradva...
te perverz vagy
Ez a feltevés általában igaz, de most kivételesen csak vicceltem.
beküldve: 2009-04-01 22:46:41
(#400) Yaven a nő és + 3 fő!Ez a film címe...ééééén statiszta vagyokkkk!!!Ill rendező!
akkor mi lesz szegény Yavennel?
*felcsillan a szeme* YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én mindenképp jól fogok szórakozni. Meg majd viszek fényképezőgépet is.