Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-03-31 18:32:06
(#367) akinek van tavaszi szünete, annak sok szeretettel küldöm az alábbi számot:
szabadtéri progi az tetszik, társas kevésbé, sport mégkevésbé
sok főre nem hinném h nagyon lehetne egységes progit csinálni, estleg klikkelődés, majd óránként klikkel újraszervezése és akkor kisebb csoportokban elvagyunk, de mindenki tud kommunikálni mindenkivel
és kéne már egy lao
szabadtéri progi az tetszik, társas kevésbé, sport mégkevésbé
sok főre nem hinném h nagyon lehetne egységes progit csinálni, estleg klikkelődés, majd óránként klikkel újraszervezése és akkor kisebb csoportokban elvagyunk, de mindenki tud kommunikálni mindenkivel
és kéne már egy lao
-
beküldve: 2009-03-31 18:17:47
(#366) Hmm, sajnos ez a hét nem igazán alkalmas, de jövőhéten (április 10-én) megyek fel Pestre, és akkor lehetne összehozni egy kis találkát is, ha nektek nem lenne gond. (Előtte egy másik fórumos brigáddal találkozok, ahol nem leszek sok időt), és akkor a nap hátralevő részét pedig Veletek tölteném el. No, ki mit szól hozzá? Vagy ez az április 10-e nagyon előre tervezett?
Azt hiszem itt az ideje, hogy elkezdjük szervezni a következő fórumtalit.
*kéri a betoncipőt - úgyis szakmához közel áll. -.-"*
Se ez a hét, se a jövőhét valószínűleg. Legalábbis nagyon esélyes hogy nem. Kapásból 5-6 tennivalóm van. Esetleg szünetben.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Hehe ! Én és a dátumok!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Hali!
Legyen szerintem a héten!Ha lesz akkor
szabadtéri prog jóidő esetén!:Városliget-Hozunk ztabbantani valót...meg társasjátékot...valakinek van twister?
Zárt tér!:Rámenezés,LAO,CSOPORTOSU LÁS ZABPEHELYNÉL!!!!
szabadtéri prog jóidő esetén!:Városliget-Hozunk ztabbantani valót...meg társasjátékot...valakinek van twister?
Rámenezés és rögtön LAO? és utána akartok hozzám jönni???? Nem mellékesen én 12-13.-án teljes műszakban vándorlok : Pestről Borotára *húsvéti ünnepség nagymamával csipkedős nyanyákkal*,éjszaka vissza Pestre *alvááááááás!*,pesten összevont szüli-névnapra kapott színház jegy -MAMMAMIA!*
Ugy emilyen nehéz az élet ?!
am tegnap is színházban voltam ! höh ! mennyit járok színházba!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-31 17:47:38
beküldve: 2009-03-31 17:18:32
(#361) Hali!
beküldve: 2009-03-31 17:11:25
(#360) Misu-chan és Yume Tsuki köszönöm a válaszotokat!
Természetesen szeretnénk, ha ti is jönnétek (még a végén megélnénk, hogy több lány van a fórumtalin, mint fiú ).
Az időpontokkal kapcsolatban: tavaszi szünetre mindenképp ki kell találni valamit, de péntektől hétfőig nekem nem jó. (Húsvét van. )
Mit szólnátok a csütörtöki naphoz? Ha jól tudom akkor már mindenkinek szünete lesz (jövő hétről van szó).
A szabadtéri tali jó lenne valóban, csak az időjárás olyan kiszámíthatatlan.
Az e heti fórumtalival kapcsolatban: szerintem lehetne tartani, mert max. kevesen leszünk, de a hangulat úgy is jó. Vagy nemtom más hogy gondolja. Akkor ezt is szavazásra bocsájtom: legyen most szombaton fórumtali?
A programról: kinek milyen játéka/ötlete van pontosan?
Nekem van egy elképzelésem, de még újragondolom.
Természetesen szeretnénk, ha ti is jönnétek (még a végén megélnénk, hogy több lány van a fórumtalin, mint fiú ).
Az időpontokkal kapcsolatban: tavaszi szünetre mindenképp ki kell találni valamit, de péntektől hétfőig nekem nem jó. (Húsvét van. )
Mit szólnátok a csütörtöki naphoz? Ha jól tudom akkor már mindenkinek szünete lesz (jövő hétről van szó).
A szabadtéri tali jó lenne valóban, csak az időjárás olyan kiszámíthatatlan.
Az e heti fórumtalival kapcsolatban: szerintem lehetne tartani, mert max. kevesen leszünk, de a hangulat úgy is jó. Vagy nemtom más hogy gondolja. Akkor ezt is szavazásra bocsájtom: legyen most szombaton fórumtali?
A programról: kinek milyen játéka/ötlete van pontosan?
Nekem van egy elképzelésem, de még újragondolom.
beküldve: 2009-03-31 16:46:22
(#359) Yaven ne most hétvége legyen! legyen tavaszi szünetben légyszi! Nekem ez a hétvége nem aktuális, mer le kell szerveznem hozzá egy rakat mindent hogy én Pestre menjek! Legyen tavasziban! mondjuk a tavaszi szünet hétvégéjén! Lééégyszíííííí*néz rád hatalmas (és már amennyire ez nálam lehetséges) édes szemekkel*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szia Yaven
Én erőteljesen gondolkozom, hogy megyek a következő fórum talira, persze ha nem jön közbe semmi.
Általában én jobban szeretem ha hétvégén van meg szervezve a program, de végül is ha már jövő héten tavaszi szünet, akkor oly mindegy
És olvastam, hogy valaki ötletként felajánlotta a társasozást.
Nekem elég jó kis társas játékaim vannak
Ugyhogy ha esetleg áll a javaslat és megyek akkor tudnák jó kis társas játékokat vinni (kártya játékokat is)
Nagyon jó ötletnek tartom a szabadtéri összejövetelt!
Esetleg még akkor valamilyen sportolást is kitalálhatnánk pl.:
foci vagy esetleg tenisz
Aztán mintha piknikeznénk leülhetnénk és játszhatnánk egy jó kis társas játékkal ( csak akkor érdemes valamilyen terítőt hozni amit a földre tudnánk teríteni, hacsak nem lesz ott asztal ahová megyünk.)
Elmehetnénk utána sétálni valamerre
Persze ezt tényleg úgy lehetne megvalósítani ha jó idő lesz.
Bár mondjuk úgy is mostanában elég jó idő szokott lenni főleg délután.
Én nagyon támogatom a szabadtéri összejöveteles ötletet, csak azt kéne kitalálni, hogy hol legyen.
És a szerepjátékos ötlet is tetszik (szeretem ezeket a típusú játékokat )
Én erőteljesen gondolkozom, hogy megyek a következő fórum talira, persze ha nem jön közbe semmi.
Általában én jobban szeretem ha hétvégén van meg szervezve a program, de végül is ha már jövő héten tavaszi szünet, akkor oly mindegy
És olvastam, hogy valaki ötletként felajánlotta a társasozást.
Nekem elég jó kis társas játékaim vannak
Ugyhogy ha esetleg áll a javaslat és megyek akkor tudnák jó kis társas játékokat vinni (kártya játékokat is)
Nagyon jó ötletnek tartom a szabadtéri összejövetelt!
Esetleg még akkor valamilyen sportolást is kitalálhatnánk pl.:
foci vagy esetleg tenisz
Aztán mintha piknikeznénk leülhetnénk és játszhatnánk egy jó kis társas játékkal ( csak akkor érdemes valamilyen terítőt hozni amit a földre tudnánk teríteni, hacsak nem lesz ott asztal ahová megyünk.)
Elmehetnénk utána sétálni valamerre
Persze ezt tényleg úgy lehetne megvalósítani ha jó idő lesz.
Bár mondjuk úgy is mostanában elég jó idő szokott lenni főleg délután.
Én nagyon támogatom a szabadtéri összejöveteles ötletet, csak azt kéne kitalálni, hogy hol legyen.
És a szerepjátékos ötlet is tetszik (szeretem ezeket a típusú játékokat )
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-31 15:48:00
beküldve: 2009-03-31 13:51:58
(#357) Azt hiszem itt az ideje, hogy elkezdjük szervezni a következő fórumtalit.
1. kérdés: Legyen most hétvégén?
2. kérdés: Ha az első kérdésre igennel feleltél, akkor most mi legyen a program? (valószínűleg kevesen leszünk, így számoljatok. )
3. kérdés: Jövő héten tavaszi szünet. Ez azt jelenti, hogy többen is ráérnének. Ki tudna akkor fórumtalira jönni és mely napokon?
4. kérdés: Egy nagyobb fórumtali esetén milyen programot javasoltok?
5. kérdés: Mit szólnátok egy szabadtéri összejövetelhez? (természetesen ha majd jobb idő lesz)
Asszem ennyi. Légyszi mostantól aki ide ír, az válaszoljon ezekre a kérdésekre, hogy a mostani találkozót már rendesen meg tudjuk szervezni. Ha pedig valaki mindegyik kérdésre nemmel fog válaszolni, azt megajándékozzuk egy divatos kis betoncipővel.
1. kérdés: Legyen most hétvégén?
2. kérdés: Ha az első kérdésre igennel feleltél, akkor most mi legyen a program? (valószínűleg kevesen leszünk, így számoljatok. )
3. kérdés: Jövő héten tavaszi szünet. Ez azt jelenti, hogy többen is ráérnének. Ki tudna akkor fórumtalira jönni és mely napokon?
4. kérdés: Egy nagyobb fórumtali esetén milyen programot javasoltok?
5. kérdés: Mit szólnátok egy szabadtéri összejövetelhez? (természetesen ha majd jobb idő lesz)
Asszem ennyi. Légyszi mostantól aki ide ír, az válaszoljon ezekre a kérdésekre, hogy a mostani találkozót már rendesen meg tudjuk szervezni. Ha pedig valaki mindegyik kérdésre nemmel fog válaszolni, azt megajándékozzuk egy divatos kis betoncipővel.
De max. ha nem tudod, veled is eljátsszuk a "na szerinted ki kicsoda?" újoncavató játékot.
Az vicces volt, bár a játékosok ezt máshogy gondolták... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-31 12:37:05
Te jó ég xD Akkor lenyomozok mindenkit, hogy ne tévedhessek
Szerk: Misu. 2009-03-31 12:34:04
Valaki! Naa! Küldjön képeket a személyek nevével! Légyszííííí
A képek alatt legtöbb helyen oda van írva, hogy kik vannak rajta. De max. ha nem tudod, veled is eljátsszuk a "na szerinted ki kicsoda?" újoncavató játékot.
beküldve: 2009-03-31 08:33:35
(#353) rapider: Mikor lesz a kövi tali?
Amúgy igen tervezem, hogy elmegyek a kövi talira, ugyanis meg kéne hogy ismerjek mindenkit, meg amúgy is szeretnék!^^