Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-03-30 20:45:57
(#337) na hali mindenki! Meg lehet valahol nézni a fórumtaliról készült képeket
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Esetleg fórumtalin RPG-zés?
Ez valami vicc?? Akkor maradjunk inkább a bridge-nél...
Yaven: de fog... (mellékesen ne írd be a google képkeresőbe a nevedet... )
Szerk: wakka 2009-03-30 20:45:44
beküldve: 2009-03-30 20:42:39
(#335) Elnar: Engem a gyűrűm csak erősített a harcban
Jóhogy, mert az a Tűz gyűrűje! ... És én meg elhagytam három éve az Egy gyűrűt -.-'
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-03-30 20:43:13
én szívesen beszkennelem, akkor borító+mi?
Ugyan én nem Fisi vagyok, de ismerve a mániáit; azok az oldalak kellenének, amelyeken rajta van Alucard (viszonylag nagyban)
wakka: Így jártam. De azért ne merüljön feledésbe a dolog.
Elnar: Engem a gyűrűm csak erősített a harcban
Egyszer visszamentem megnézni, hogy tényleg ez a cím-e, egyszer meg felhívtam a tudakozót /ami nem tudott ilyen nevű helyről/ Visszafelé vettem csak észre a táblát. Csupán 4-5-ször mehettem el mellette.
Igen, ez esetben még én se fakadok, ki, hogy "deháthogyhogynemtaláltá loda?" mert ez a hely tényleg álcázva van valami ütős bűbájjal (meg a cégér szinte teljes hiányával). Amúgy az, hogy még így is megvannak egy jó ideje, már árulkodik a minőségről (egy közepes hely ilyen reklámmal nem sokáig húzná)."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-30 20:18:38
Kaminaga: csupán háromnegyed óra ? eh az semmi az én 1 órámhoz képest , de nem adtam fel és oda találtam
tényleg ici-pici a kiírás
Höhö. Egyszer visszamentem megnézni, hogy tényleg ez a cím-e, egyszer meg felhívtam a tudakozót /ami nem tudott ilyen nevű helyről/ Visszafelé vettem csak észre a táblát. Csupán 4-5-ször mehettem el mellette.
Amúgy meg ISO 300 alatt normál gépen minden kép pirosszemű lesz
Yaven, nekem meg még mindig fáj a bal kezem a Mortaltól //nem vettem le a gyűrűt, és nyomta a kar//
A boszmesi kép meg már az ld-s profilom főképe XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Legközelebb én is akarok valami agyzombító verekedős játékot játszani, csak akkor korábban menjünk oda!
Ez pont úgy hangzott, mint egy terv "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Fisi: hjujjjjj! de durva képek és 1 sincs amin nem vörörsek a szemek !XD
és leg közelebb először a játék terembe megyünk
1.mert közel van
2.mert ide kaminaga is eltalál
3.én is akarok mojtal kombatozniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! !!!!!!!!!!!!
Kicsit sötét volt, meg ugye vámpíroktól mit vár az ember... (yupp vámpírról jut eszembe: nem akarod a Mondónak azt a két oldalát plusz borítót beszkennelni nekem, amin Alucard van? *legártatlanabb pillantás, nem vörös szemekkel*)
Legközelebb én is akarok valami agyzombító verekedős játékot játszani, csak akkor korábban menjünk oda!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Amúgy you've got a mail.
Sajna, de ma már a fantasztikus suligépeknek hála nem kapsz tanulság levonást...
Azé monottam hogy ájjonmále...
Jaa....*nincs meggyőzve* Biztos.
Amúgy you've got a mail.
Szerk: Yaven 2009-03-30 19:29:44
Ha nem rémlene, körbeadtuk a fényképezőgépet és mindenki csinált képeket. Ezek szerint mindenki béna (még te is)
Azé monottam hogy ájjonmále...
Zp-kün: ha valaki pirosszemü képeket csinál azt úgy hívják hogy béna...
Ha nem rémlene, körbeadtuk a fényképezőgépet és mindenki csinált képeket. Ezek szerint mindenki béna (még te is)
Vagy csak a fényképezőgéppel van a baj...
Zp-kün: ha valaki pirosszemü képeket csinál azt úgy hívják hogy béna...
tényleg ?én mindig oanokat csinálok wakka nii-chan !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"