Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A boszmesi kép meg már az ld-s profilom főképe XD
Asszem azt pont én követtem el
Alister: Igen, jó ötlet a játéktermezés, de beférünk annyian?
Nekem most hétvége annyira nem, inkább jövő héten. Támogatom a szabastéri twisterezést. Meg a rément.
És végre lesz új gépem! Yuppi! Egy gyors!!!
Meg kell még kérdeznem anyumat xD aztán táskakeresés, és midnen szuper!
Most elmejek fürcsizni addig is legyetek jók!:*
-Catan-telepesei- <-régen nagyon szerettem
-Monopoly-A világ csodái <- gondolom mindenki ismeri
-Stratego <-ez egy 2 személyes játék, kicsit hasonlít talán a sakkhoz
-Activity <-ez a normális változat de hallottam van 18 karikás is xD(bátyámék játszottak vele... pl mutogasd el hogy: gumi óvszer xDD)
-Tabu <- ez egy igen szórakoztató játék, kiderül benne ki mennyire szőke tud lenni (saját tapasztalatok )
-Scotland Yard <- bűnözős elkapós játék, nem olyan rossz
Jövő hét csütörtököt megpróbálom ledumázni^^
Programötletek:
1. mozi
2. beülünk valahova
3. Sugar Shop alsó cukrászdájában egy süti betolása <3
4. ez a kiülős piknielős dolog tetszik, cska legyen jó az idő :S
5. asszem ennyi
na de hagyjuk abba az offolást mág mielőtt alister észre vesz!
bocsi Yaven
. Büszkén gondolok: az autó tanszékre, a hajnali zh-írásokra, a jólfűtött AM-ra, a pótpót zh-kra, a feszültségosztóra, az elektrosztatikus terekre, és az elbukott kreditekre. Szeretem a szakeseteket, a túlzott információ áramlást, a HÖK-öt, a felsőbb éveseket, akiknek dinamikájuk is van és bárminemű ivásban verhetetlenek vagyunk.Itt tanulok az ország LEGJOBB egyetemén, a mérnökök közül mi vagyunk a legnagyobb partyarcok, és igenis nálunk tanulnak a világ legkialvatlanabb diákjai...
Villamosmérnöki kar - én így szeretlek.
vagy:
Nincs kockás ingem, bőrszandálom és nem viselek SZTK keretes szemüveget. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem (C++), s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Maxwell-egyenletek.
A reghét megelőzi a szorgalmi időszakot, és nem örülök, ha a haverok összekeverik a Pikk Dámát az Oportóval. Büszkén gondolok Simonyi Károlyra, a transzformátor feltalálóira,
Veszely Gyulára és Cseh Lacira. Szeretem a boros kólát, a Schönherz Qpát, a sárga villamost, a Vörös Kakast. Itt élek Budapest szívében, sörváltóban mi tartjuk a Guiness rekordot,
és igenis nálunk vannak a legjobb bulik!
BME-VIK! Én így szeretlek!
A Városliget mellett töltöm a fél életem. Az egyetlen valódi hárombetűs iskolába járok. Nincs éjjelem, nincs tavaszi szünetem, nincs Karácsonyom. Nem vagyok bölcsész és nem hordok tarisznyát. Rajtam kívül még több ezren értik, ha azt mondom: éptöri pót-pót ZH. A diplomamunkám megelőzi a matekvizsgámat, és nem örülök ha valaki összekever az építőkkel. Büszkén gondolok Gombkötő Péterre, a Sturmbannführerre, Somorjai Lászlóra, iskolánk Spielbergjére, Fischer Jánosra, akinek a 0,998 még nem 1; az ismételt vizsgákra, az átrajzolt éjszakákra, a duplaredbull-kávé életmentő hatására, a hibásan kiadott feadatokra, a sokadszorra hallgatott tárgyakra, a tegnapi határidőkre.
Itt tanulok egy életveszélyes épületben. Éptöriben, épszerkben, és bukott hallgatóban mi vagyunk a császárok. És igenis elvégezhető az iskolánk hat év alatt. Ybl!! Én így szeretlek.