Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
az egyik képen nagyon el vagy kenődve vagy csak úgy látszik??
Ne kezdd te is...
wakka és mad_chan: Válasz a Dumizzunkban.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Áááá dehogy, hisz most is bent vagyok a fogdában és robotálok... (magyarul egyetem, szenvedés a holnapi leadásra)
kínzó kamra véletlen nincs??
amúgy is csak szorgalmasan
az egyik képen nagyon el vagy kenődve vagy csak úgy látszik??
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-30 21:31:15
Áááá dehogy, hisz most is bent vagyok a fogdában és robotálok... (magyarul egyetem, szenvedés a holnapi leadásra)
Bene-kün: Ez van... mi az hogy a bárdok könnyebben pusztulnak mint a sima fájterek és még kutya gránátot se vethetnek be??...
Bene-kün: Ez van... mi az hogy a bárdok könnyebben pusztulnak mint a sima fájterek és még kutya gránátot se vethetnek be??...
Szerk: wakka 2009-03-30 21:17:41
Én mindent tudok... És milyen volt az iskolában múlatni az időt? XD
jó neked én általában semmit sem tudok ,bár azért ez egy jó állapot
bár egy két dolgot még én is tudok
jó volt a suliban igazán idilli, most komolyan te tudsz jobbat elképzelni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Az rpg-zés csak konfliktust szül, nem létező alternatív megoldásokat és demoralizációt...
Szomorú, ha nálatok csak erre jó a szerepjátékozás. Mi általában szórakozásból csináljuk.
Mellesleg ki hitte volna "Csak Petráról", hogy megszállott környezetvédő?... XDDDD
mért környezetvédő? ez egy új információ
Én mindent tudok... És milyen volt az iskolában múlatni az időt? XD
Mellesleg ki hitte volna "Csak Petráról", hogy megszállott környezetvédő?... XDDDD
mért környezetvédő? ez egy új információ
Nem nem...
Sajnos alister nem tudja, hohy nem mindenki tölti fórumon a fél életét...
ez igaz
most is csak azért néztem be mert kíváncsi voltam végül is ,hogy sikerült a tali
amúgy is a myvip a nyerő
Szerk: mad_chan 2009-03-30 20:59:00
[Link] Szépek vagyunk...
na ja az tény, sugárzik rólatok az értelem
de azért elvoltatok
Alister :nem szoktam vissza olvasni, egyszerűbb kérdezni ,de ha nem lehet akkor bocsi
Szerk: mad_chan 2009-03-30 20:55:17
wakka: Ne legyél már ilyen ellenséges!
Nem tudod ki oltogatja a szegény idetévedt utazókat...
Mellesleg lassú vagy...
Az rpg-zés csak konfliktust szül, nem létező alternatív megoldásokat és demoralizációt... Jó nektek ha nálatok nem..
Szerk: wakka 2009-03-30 20:54:22
Visszanemolvasó vagy-e?
Bence: Érdekes lenne, az már biztos! Persze nem tízen, de mondjuk 5-6 embernél még lazán ki lehetne próbálni.
Ha igen, akkor szégyelld magad és változz meg!
És utána kattints ide
Bence: Érdekes lenne, az már biztos! Persze nem tízen, de mondjuk 5-6 embernél még lazán ki lehetne próbálni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-30 20:48:59
(#338)