Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Utsóelőtti kép címe: Alucard köztünk van, csak levágta a haját, és Allisterként ismerik
de most tényleg, hassonlítsátok össze az avatárommal, még a piros szem is stimmel
Ja, és éppen a többdimenziós cipőjéből készül előrántani a "halálosztót"....
(igen, talpbetét! )
Szerk: wakka 2009-03-29 20:43:59
hasznos egy kutyus xDD
meg néha betakarja az embereket, néha furcsa pózban van xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-29 20:38:50
(#290) Utsóelőtti kép címe: Alucard köztünk van, csak levágta a haját, és Allisterként ismerik
de most tényleg, hassonlítsátok össze az avatárommal, még a piros szem is stimmel
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-03-29 20:40:07
beküldve: 2009-03-29 20:35:36
(#289) Kaminaga: a kutyus mindig ott van (védi a fényképezőt, és megóvja a táskát a szétlapulástól). Egyébként nem volt még késő, max 7 óra
Elnar: az ijesztő egy kép! Tisztára, mint egy fekete mágus Nem tom, ki csinálta, de nagyon jó lett
Elnar: az ijesztő egy kép! Tisztára, mint egy fekete mágus Nem tom, ki csinálta, de nagyon jó lett
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-29 20:24:18
(#288) Boszorkánymester, baaaaaz!!!444XDDDDD
*IR hangosan röhög*
*IR hangosan röhög*
elég késő lehetett, ha a fiúk ilyen fejeket vágtak xD
az is biztos xD
és a kutyus is ott figyel azé' majdnem minden képen xD
az is biztos xD
és a kutyus is ott figyel azé' majdnem minden képen xD
hehe lol xDDD a képek naggyyyon jóók lettek xDD
Mondom én: sztárfotók Egyszer még sokat érnek majd!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
hehe lol xDDD a képek naggyyyon jóók lettek xDD
beküldve: 2009-03-29 19:59:05
(#284) Yupp! Én is itt volnék! Bátorkodom megjegyezni, hogy fent vannak a képek [Link] nagyon durvák, igazi sztárfotók készültek
Folyamatban van a képaláírások gyártása
Sajnálom, hogy nem mentem a westendbe (zombilövöldözés! ah!), de már elég fáradt voltam.
Mint most is.
Én nem tudok kártyázni, de ha valaki elég türelmes, akkor képes rá megtanítani (bár következő alkalomra úgyis elfelejtem)
Nincs valakinek olyan társasa (nem tudom a nevét) amikor egy vásznon foltok vannak, és mindig egy bizonyos végtagot kell rajta elhelyezni? (Twister? )
Szerintem a hely jó volt, a társaság meg főleg. Csak legközelebb valahogy a pénzvisszaadás kérdését kéne jól megoldani
Folyamatban van a képaláírások gyártása
Sajnálom, hogy nem mentem a westendbe (zombilövöldözés! ah!), de már elég fáradt voltam.
Mint most is.
Én nem tudok kártyázni, de ha valaki elég türelmes, akkor képes rá megtanítani (bár következő alkalomra úgyis elfelejtem)
Nincs valakinek olyan társasa (nem tudom a nevét) amikor egy vásznon foltok vannak, és mindig egy bizonyos végtagot kell rajta elhelyezni? (Twister? )
Szerintem a hely jó volt, a társaság meg főleg. Csak legközelebb valahogy a pénzvisszaadás kérdését kéne jól megoldani
beküldve: 2009-03-29 16:56:55
(#283) Sziasztok itt vagyok
Remélem hogy kövi talin már hozunk kártyát.Azok a poénok amik a talin...huuuu.azok nagyon ütöttek
Remélem hogy kövi talin már hozunk kártyát.Azok a poénok amik a talin...huuuu.azok nagyon ütöttek
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-29 16:59:34
Wáddázitmín LAO?
Live Action Otakucssma, azaz ivászat
Gommen Dz!Legközelebb lesz LAO!Ha más nem majd kis csoportba verődve elhagyjuk a helyszínt, hogy eljuttassuk az egy magunkat ...Mordor sötét alkoholos völgyébe!
Ejj hát nem tudod hogy a fogadóban mindig kezdődni szoktak a kalandok?
Tipikus példa rá: [Link]
Wáddázitmín LAO?
Gommen Dz!Legközelebb lesz LAO!Ha más nem majd kis csoportba verődve elhagyjuk a helyszínt, hogy eljuttassuk az egy magunkat ...Mordor sötét alkoholos völgyébe!
Wáddázitmín LAO?
Nem, az nem volt. Mi kultúráltan szórakoztunk /olvasd: rászakadtunk a Mortal konzolra/